- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
honda 1993 #16577 üzenetére
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy a böngésződben nincs olyan modul beépítve (gyárilag minden böngészőben van), hogy egy hatalmas piros hullámos vonallal aláhúzza úgy kb az egész mondatod?
Szerintem amúgy nem fektetsz elég időt a problémák kiküszöbölésére (én is itt tanultam meg). Ajánlatos egy pár órát végig szenvedni, hogy te találd meg a hibáidat, és ne egyből segítségért szaladni. Ilyenkor olyan dolgokat is megtanulhatsz amikre nem is számítanál. PHP manapság aligha létezik MySQL nélkül szóval ajánlatos nekifeküdni annak is és egy olyan könyvből/blogról/stb. tanulni ezt ami együtt tanítja őket.
(#16579) DNReNTi
Szerintem elég rossz megoldás lenne ez mert tfh. van 100.000 felhasználom. Ameddig a .txt állományban tárolt felhasználónév jelszó és mindezek egymás alatt a Ctrl+F-el kereshető ezzel szemben a te módszered....Szerencséd, hogy odaírtad.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest