Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
"Így írtam bele.
echo password_hash($_POST["password"], PASSWORD_DEFAULT);
Alapból így van megadva amúgy:
$password = !empty($_POST["password"]) ? $_POST["password"] : '';
Azt hittem hogy valami baja lesz az empty-vel, de nem ..."
Már kapásból ennek a pár sorodnak sincs értelme.
Ellenőrzöd a kulcs meglétét, átadod a tömbben ezalatt található értéket egy változónak, csak azt a változót ($password) nem használod fel a password_hash()-nél... ezért mondom, hogy ember legyen a talpán, aki érti a gondolatmenetedet.
Egyébként meg nyilván ellenőrizni kell egy kulcs/változó meglétét, mielőtt felhasználod, nem tudom, mit kell csodálkozni az Undefined index-szel kapcsolatos Notice-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ellenőrzöd a kulcs meglétét, átadod a tömbben ezalatt található értéket egy változónak, csak azt a változót ($password) nem használod fel a password_hash()-nél... ezért mondom, hogy ember legyen a talpán, aki érti a gondolatmenetedet.
Egyébként meg nyilván ellenőrizni kell egy kulcs/változó meglétét, mielőtt felhasználod, nem tudom, mit kell csodálkozni az Undefined index-szel kapcsolatos Notice-on.