- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
Sk8erPeter #16020 üzenetére
A könyv tartalmából elég egyértelműen következik, hogy kezdőknek szól. Gyorsan rákerestem a tartalomjegyzékre.
Mi a PHP? 2
Mi a MySQL? 2
Miért használjunk PHP-t és MySQL-t? 2
A PHP legfőbb erősségei 3Várhatóan aki már találkozott magával a nyelvel, annak nem kell bemutatni sem. Szóval fogadjuk el, hogy ez egy kezdőknek szóló könyv. A legtöbb magyar nyelvű könyv már több éves. A piacon található könyvek közül ajánlottam olyat, ami a lehető legtöbb témával foglalkozik. Márpedig ha kicsit is utána néztél volna ( amit vélhetően nem tettél meg ) akkor belátnád, hogy ez a könyv elég sok témát érint és így nagyobb rálátást ad a nyelv lehetőségeire. Mivel mind tudjuk, egy nyelvet csak könyvből nem lehet megtanulni, így az sem elvárható, hogy mindennel foglalkozzon amivel te vagy én szeretném. Nem MVC pattern szerint fejlesztenek benne, hozzá sem szagol a TDD vagy BDD-hez, meg sem említi mi az az ORM és DAO, stb. Ha rajtam múlna, akkor egy sor procedurális kód nem születne benne, hanem a hello world is OOP lenne. Már csak a hozzászoktatás miatt is. De itt nem arról van szó, hogy szerintem mi a jó. Pedig 2014-ben a rendes OOP szintén alap.
A kérdező válaszára én is válaszoltam. Ezzel nem cáfoltalak meg téged, sőt még csak meg is erősítettelek. Az már végképp érdekes, hogy ezzel neked mi a bajod. Keveset aludtál?
Ötlet. Zárjuk le ezt a végtelenségig húzható témát
Ha egyszer valamikor összefutunk, akkor egy sör mellett megvitatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Napirajz könyv
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest