- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
19.Norbika
tag
válasz
Sk8erPeter #16020 üzenetére
A könyv tartalmából elég egyértelműen következik, hogy kezdőknek szól. Gyorsan rákerestem a tartalomjegyzékre.
Mi a PHP? 2
Mi a MySQL? 2
Miért használjunk PHP-t és MySQL-t? 2
A PHP legfőbb erősségei 3Várhatóan aki már találkozott magával a nyelvel, annak nem kell bemutatni sem. Szóval fogadjuk el, hogy ez egy kezdőknek szóló könyv. A legtöbb magyar nyelvű könyv már több éves. A piacon található könyvek közül ajánlottam olyat, ami a lehető legtöbb témával foglalkozik. Márpedig ha kicsit is utána néztél volna ( amit vélhetően nem tettél meg ) akkor belátnád, hogy ez a könyv elég sok témát érint és így nagyobb rálátást ad a nyelv lehetőségeire. Mivel mind tudjuk, egy nyelvet csak könyvből nem lehet megtanulni, így az sem elvárható, hogy mindennel foglalkozzon amivel te vagy én szeretném. Nem MVC pattern szerint fejlesztenek benne, hozzá sem szagol a TDD vagy BDD-hez, meg sem említi mi az az ORM és DAO, stb. Ha rajtam múlna, akkor egy sor procedurális kód nem születne benne, hanem a hello world is OOP lenne. Már csak a hozzászoktatás miatt is. De itt nem arról van szó, hogy szerintem mi a jó. Pedig 2014-ben a rendes OOP szintén alap.
A kérdező válaszára én is válaszoltam. Ezzel nem cáfoltalak meg téged, sőt még csak meg is erősítettelek. Az már végképp érdekes, hogy ezzel neked mi a bajod. Keveset aludtál?
Ötlet. Zárjuk le ezt a végtelenségig húzható témát
Ha egyszer valamikor összefutunk, akkor egy sör mellett megvitatjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest