Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
19.Norbika
üzenetére
És az általad ajánlott "PHP és MySQL webfejlesztőknek" című könyv címében, összefoglalójában hol kellene látni bármilyen utalást arra, hogy kifejezetten "kezdőknek szóló könyv" lenne? De tök mindegy, basszus, 2014 augusztusa van, te egy 2010-es könyvet ajánlasz, ami egész konkrétan a PHP és MySQL kapcsolatát taglalgatja, és komolyan elfogadhatónak tartod, hogy egy büdös szó nem esik a prepared statementekről (aztán még ki is oktatsz, hogy én tájékozódjak)?
Miért, mégis szerinted hogy kéne oktatni BÁRKINEK azt, hogy hogyan paraméterezzen fel egy query-t? Fűzögesse össze a stringet, escape-elgessen csak manuálisan? Ezt nem gondolhatod komolyan.
Igenis essen már szó egy PHP-ről és MySQL-ről szóló könyvben a prepared statementekről, nehogy már ez az elvárás legyen túlzott.(#16019) :
"$stmt->get_result() -> ez a metódus tudomásom szerint csak 5.0 - 5.3-as verzió között volt elérhető. Mérget nem vennék rá, csak félig
"
Itt még be is linkeltem a hivatalos oldalát (meg a hibák elnyomását is írtam, de mindegy
), idézem: "(PHP 5 >= 5.3.0)". A fél mérget nem javaslom, de ahogy érzed.
A PDO-preferálással legalább egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miért, mégis szerinted hogy kéne oktatni BÁRKINEK azt, hogy hogyan paraméterezzen fel egy query-t? Fűzögesse össze a stringet, escape-elgessen csak manuálisan? Ezt nem gondolhatod komolyan.
"