- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #15373 üzenetére
Őőő, vazze, ne nézz már full kreténnek.
Szóval de, átjött, csak szerintem ez a topic is tele van hasonló vagy durvább hsz.-ekkel, így sajnos már cseppet sem meglepődve olvastam a kifigurázás céljából kiemelt írásokat.
Vannak benne elvétve viccesek, de mondom, ha ebből a topicból szemezgetnénk, akkor is találnánk ütősebbeket.Például "A minap azon agyaltam, hogy miképp lehetne egy js fájlba php kódot illeszteni." sztem annyira nem számít viccesnek, mint amilyennek szánta a blog készítője, mert ezek szerint az író nem ért hozzá, hogy lehet ilyet, a szerver egysoros átkonfigurálásával.
(#15372) csabyka666
Szívesen! De amúgy az általad linkelt oldalon is működik a reguláris kifejezés tesztelése: http://www.rubular.com/r/AJLZHA9Msj
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest