- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Egy villámkérdés:
Egy most készülő portálon a felhasználók belépése lehetséges mind felhasználónévvel, mind email címmel. (Persze kell a jelszó is.) No most kicsit megkavarodtam és nem tudom mi a jó megoldás logikailag.Látszik nem sokat aludtam...
Tehát hogyan jó, vagy hogyan jobb?
$SQL_command = "SELECT * FROM main_users WHERE (user_name = '$this->_user_name' AND user_password = '$this->_user_password') OR (user_email = '$this->_user_name' AND user_password = '$this->_user_password');";
Vagy:
$SQL_command = "SELECT * FROM main_users WHERE (user_name = '$this->_user_name' OR user_email = '$this->_user_name') AND user_password = '$this->_user_password';";
_user_name mind a két esetben a felhasználónév vagy az email (attól függ az user melyiket írta be) a _user_password pedig értelemszerűen a jelszó.Az én logikám szerint mind a kettő működik és jó, de a második, rövidebb a szimpatikusabb. Vélemények?
Köszke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest