Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Peter Kiss #14536 üzenetére

:DD

(#14535) Speeedfire :
    Ahogyan arra előttem tanult kollégánk elég tömören rávilágított, ez a kijelentés ebben a formában értelmetlen. Szerintem ha erről olvastál, akkor az valami olyasmiről szólhatott, hogy nem biztos, hogy jó, ha mindenáron lustán rászokunk az empty() túlzott használatára validálásnál vagy egyéb esetekben, jobb néha a kódban egyértelműen az elvárt adattípusra vizsgálódni (pl. NULL-ról vagy empty stringről van-e szó, FALSE-ról, vagy másról), igaz, az empty() - mint látható az ennek megfelelő esetekből - elég sok lehetőséget lefed. Persze csak tipp, hogy valami ilyesmire gondolhattál. De tényleg "attól függ".

(#14537) mobal :
    látom szereted lerövidíteni kifejtés helyett. :DDD
    Hát erre most azt tudom mondani, hogy olvasd el itt Athlon64+ második bekezdését, sokkal rövidebben és lényegre törőbben sikerült válaszolnia, mint ahogy én előbb próbálkoztam neked egy jó hosszú hsz.-szel, amire Te visszaböfögtél egy mondatot, azt' részedről elintézve. :DDD

Remélem, értékeled, hogy most a moderátori kedvedért egy hsz.-be nyomorítottam több hsz.-t... ;] Akármilyen gusztustalan is, több hsz. írása helyett. ;] :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés