Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, bár nem vagyok webprogramozó.....

Egyik barátom egyesülete tárhelyet váltott a domain-ük alatt. A tárhelyen egy wordpress futott. Egyik ismerősük "megoldotta" a wordpress átköltöztetését, ami "rendben" működik is.

A használt wordpress téma 3 sávra osztja fel az oldalt. A két szélsőt oldalsávként kezeli, ahova widget-eket lehet pakolni.

A probléma "mindössze" annyi, hogy az új tárhelyen a jobb oldali widget sáv nem jelenik meg. Wordpressben a widget menünél természetesen lehet szerkeszteni a tartalmi részt, de egyelőre sokra nem megyek vele.

A téma fájljai között találtam egy sidebar_right.php fájlt ami felelős a kérdéses oldalsáv megjelenítéséért, viszont csak kontárkodni tudok vele alapismeretek hiányában :B Így néz ki a kérdéses php

<div id="sidebar_right">
    <ul>
    <?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ){
    ?>
    <?
    } else { ?>
    <li><h2>Recent Posts</h2>
    <ul>
    <?php $myposts = get_posts('numberposts=10&offset=1');
    foreach($myposts as $post) :?>
    <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title();?></a></li>
    <?php endforeach; ?>
    </ul>
    </li>
    <?php wp_list_bookmarks(); ?>

<li class="widget_meta"><h2>Meta</h2>
    <ul>
    <li><a href="http://www.wpskins.org" target="_blank">Free Wordpress Themes</a></li>
    <li><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="<?php _e('Syndicate this site using RSS'); ?>"><?php _e('<abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
    <li><a href="<?php bloginfo('comments_rss2_url'); ?>" title="<?php _e('The latest comments to all posts in RSS'); ?>"><?php _e('Comments <abbr title="Really Simple Syndication">RSS</abbr>'); ?></a></li>
    <?php wp_meta(); ?>
    </ul>
    </li>

<?php } ?>

Valaki hozzáértő tudna segíteni a probléma megoldásában?
    Egyébként ez lenne a kérdéses oldal: [link]

Sajnos a használt téma beszerzési helyét nem találtam meg (feledés homályába merült)

Új hozzászólás Aktív témák