Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem itt nem az én általam írt(amúgy az is MVC alapú csak én azt máshogy értelmezem, de ez az én dolgom
), hanem arról van szó (szerintem) hogy ilyen feladatra jobb megoldás egy erre a feladatra írt motort használni.Amúgy pont a napokban kezdtem bele a drupalba, 7.15 ha jól rémlik, de az az admin bar amit oda kirakott, hát elsőre látszik hogy a fejlesztőknek van készítve és nem a végfelhasználónak. Kedves ismerősöm kért meg mert nem sikerült neki kiigazodnia a rendszerben. Nekem amúgy tetszett, de egy ilyen feladat megoldására, mint ami a példa is volt ennél is saját modulokat kell írnod, ami nem teszi épp átláthatóvá a rendszert. Főleg hogy alapban is annyi modul van felrakva, hogy fél órát görgőzöl mire megtalálod amit keresel.
Ismétlem ez nem gond, sőt jó, csak szerintem nem a felhasználóknak van készítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), hanem arról van szó (szerintem) hogy ilyen feladatra jobb megoldás egy erre a feladatra írt motort használni.