- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
Üdv mindenkinek.
a problémám a következő.
Ezt a contact formot szeretném használni az oldalamon. iframe-ba illesztve tökéletesen működik, de fix magasságot tudok megadni az iframe-nak. Ez nem annyira tetszik.
A másik megoldás, hogy beillesztem az oldalba.
Ez 95%-ban sikerült is, de ezt a részt nem sikerül megoldanom.
$formproc->SetFormRandomKey('gkEFthfv6gvGAuL');if(isset($_POST['submitted']))
{
if($formproc->ProcessForm())
{
$formproc->RedirectToURL("thank-you.html");
}
}ennek a kódrészletnek az a feladata, hogy ha az elküldésre nyomtam és a folyamat végbement, akkor a form helyébe írja ki a thank-you.html tartalmát.
echo-val ki tudom íratni, de akkor a form fölött jelenik meg és a formba beírt értékeket is visszaadja, ráadásul, karakterhibákkal.
Ez alatt közvetlenül ez a sor szerepel, ezt szeretném valahogy, ha ennek a helyére kerülne az oldal.<?php include_once('./contact/contactform.php');?>
Természetesen a fenti kódrészlet php tagek között van, csak nem akartam az egészet beírni.
Ha valakinem lenne ötlete, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzol Screenshot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3177, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest