Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenris69
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit megakadtam az egyik parancssorba és kérnék egy kis segítséget, ha lehetséges

A feladatom a következő, adott egy sql adatbázis: (id/fnev/ip/nap), és ebből nekem szükségem lenne arra, hogy a nap(dátum) oszlopból, a 1 dátum hányszor szerepel.
Ezek előtt beíratunk 1 dátumot, amire ugye kíváncsiak leszünk, az az, hogy ez a nap hányszor szerepel ($datum). Ennek a napnak az előfordulási számát szeretném betenni egy változóba ($fsz).A kód amivel próbálkoztam:
$parancs = "SELECT * FROM talalkozo WHERE nap = '$datum'";
$valasz = mysql_query($parancs);
$sor = mysql_fetch_array($valasz);$sql = "SELECT nap, AS [fsz] FROM `talalkozo` GROUP BY nap";
$sql1 = mysql_query ($sql);
$sql2 = mysql_fetch_array($sql1);
$fsz = $sql2[fsz];Ha valaki tudna ebben nekem segíteni, annak nagyon örülnék és megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Túraautó topik
- Amazon Fire TV stick/box
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest