- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Az email-eshez lenne egy kérdésem.
Konkrétan a privát üzeneteket szeretném szűrni, hogy kinek jött, az iPHUpper iPhone-os programhoz lenne push küldés, hogy új privát üzenet érkezett.
Addig eljutottam, hogy az érkező levelek megjelennek az oldalon és a push is kimegy, most már csak azt kell kiszednem, hogy kinek kell a push-t kiküldeni a felhasználó nick nevével lenne azonosítva, ami benne van a privát üzenetes e-mail-ben.
Az üzenet tartalma: Kedves Kommy! Privát üzeneted érkezett a(z) PROHARDVER! fórumain, melynek feladója iPHUpper. Üzeneteidet itt tekintheted meg: http://m.prohardver.hu/privatok/listaz.php Jó fórumozást, A(z) PROHARDVER! csapata
Ebből nekem a névre van szükségem.
A következő kóddal megkapom az üzenet tartalmát: $body = base64_decode(imap_fetchbody($stream, $email_id, 1, FT_UID));A reguláris kifejezés amit használok kóddal együtt: if (preg_match("/Kedves(.*?)!{1} Privát{1}(.*?)$/",$body, $matches)) {
echo $matches[1];
}
De sajnos nem ad semmilyen eredményt, de ha a $body helyére beírom a szöveget akkor működik, valakinek valami ötlete (sajnos nem nagyon mennek a reguláris kifejezések)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest