Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

Kérhetném, hogy egy probléma megoldás objektív folyamata ne fulladjon linux vs windows hitvita flame-be? Hálásan köszönöm.

mobal: Nginx-et én sem láttma még életközelből.

Telepített iis + php, a php.ini file 461. sorában jelenleg ez van: error_reporting = E_ALL|E_STRICT. Újraindítottam a gépet, lefuttattam a ráhívást, cookie ofc nem jött vissza, bár zavaró tényezőként a counterem is már 2-es értéken állt. Valamiért egy gép restart nem nullázta le a dolgokat. PHP log file-nak nem tudom, hol kellene lennie. Ezzel valaki segítsen ki.

PHP + IIS telepítéshez találtam egy normálisann leírást: http://www.hauser-wenz.de/s9y/index.php?/archives/280-Installing-PHP-on-Windows-7.html, így már kicsit egyszerűbb volt a dolog. Ennek a lépéseit követtem.

A webszerverekkel kapcsolatos hitvitákat részemről rátok hagyom. Én nem azért váltottam, mert egyik vagy másik jobb lenne. Nem különösebben érdekel egyik sem. Én egy kliens oldali programot fejlesztek (alapok írásánál tartok), aminek kommunikálnia kell egy webszerverrel, és a user folyamatok egyik fontos alapja a session id, amit nem találok. A header-t a saját programom listázza le, de természetesen vevő vagyok bármilyen már kitesztelten hibátlannak tekinthető egyéb alkalmazás bevetésére is, csak hogy plusz egy hibalehetőséget kizárjunk kezdetben. A Fiddler-t még sosem használtam, de éppen leszedek egyet, és megpróbálom beüzemelni. Az apache volt eredetileg a gépemen, és gyanakodtam a headerre. Az apache-ot azért szedtem le, hogy ne 2 webszerver legyen a gépen, mert az nem szerencsés. Most IIS van fent, és itt sem látok session cookie-t. Meglesem Fidlerrel, és megírom, mit találtam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés