Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Kérhetném, hogy egy probléma megoldás objektív folyamata ne fulladjon linux vs windows hitvita flame-be? Hálásan köszönöm.
mobal: Nginx-et én sem láttma még életközelből.
Telepített iis + php, a php.ini file 461. sorában jelenleg ez van: error_reporting = E_ALL|E_STRICT. Újraindítottam a gépet, lefuttattam a ráhívást, cookie ofc nem jött vissza, bár zavaró tényezőként a counterem is már 2-es értéken állt. Valamiért egy gép restart nem nullázta le a dolgokat. PHP log file-nak nem tudom, hol kellene lennie. Ezzel valaki segítsen ki.
PHP + IIS telepítéshez találtam egy normálisann leírást: http://www.hauser-wenz.de/s9y/index.php?/archives/280-Installing-PHP-on-Windows-7.html, így már kicsit egyszerűbb volt a dolog. Ennek a lépéseit követtem.
A webszerverekkel kapcsolatos hitvitákat részemről rátok hagyom. Én nem azért váltottam, mert egyik vagy másik jobb lenne. Nem különösebben érdekel egyik sem. Én egy kliens oldali programot fejlesztek (alapok írásánál tartok), aminek kommunikálnia kell egy webszerverrel, és a user folyamatok egyik fontos alapja a session id, amit nem találok. A header-t a saját programom listázza le, de természetesen vevő vagyok bármilyen már kitesztelten hibátlannak tekinthető egyéb alkalmazás bevetésére is, csak hogy plusz egy hibalehetőséget kizárjunk kezdetben. A Fiddler-t még sosem használtam, de éppen leszedek egyet, és megpróbálom beüzemelni. Az apache volt eredetileg a gépemen, és gyanakodtam a headerre. Az apache-ot azért szedtem le, hogy ne 2 webszerver legyen a gépen, mert az nem szerencsés. Most IIS van fent, és itt sem látok session cookie-t. Meglesem Fidlerrel, és megírom, mit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest