Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem, szerintem ezt meg tudjuk oldani mi is, moderátorok nélkül...
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Miért szereted te ennyire a modikat?
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).(#11866) PazsitZ :
"Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról"
Na igen. Örültem, hogy végre érdekes témáról van szó, erre valaki ebbe is beleugat, hogy ne. (ráadásul újonc, 25 szakmai topicban tett hozzászólással, 6 ebből itt született, és csupán 1 db (!!) vágott ténylegesen a témába)Amúgy bocsi, itt a felsorolásban véletlenül fordfairlane-t írtam PazsitZ helyett.
(pedig az említett illető nem járt errefelé régóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).