- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #11651 üzenetére
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Nézd, köszi mindent, de értsd meg, ennyiből áll az egész egyelőre! nincs több megérteni való dolog. ezt az egyet akarom elérni, importáljon, nem teszi
A file neve jó, két sorral feljebb a file_put_contents-el írom fel a filet, megnéztem, létrejött, letöltöttem, rendben van, megvan, struktúra jó, mégsem importál
Átírtam fix névre, ennek ellenére, továbbra sem importál semmit
Valóban a bolt_id INT, átírtam, nem lett jó (de miért is nem dobott hibát akkor a lekérdezés?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest