Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Nézd, köszi mindent, de értsd meg, ennyiből áll az egész egyelőre! nincs több megérteni való dolog. ezt az egyet akarom elérni, importáljon, nem teszi
A file neve jó, két sorral feljebb a file_put_contents-el írom fel a filet, megnéztem, létrejött, letöltöttem, rendben van, megvan, struktúra jó, mégsem importál
Átírtam fix névre, ennek ellenére, továbbra sem importál semmit
Valóban a bolt_id INT, átírtam, nem lett jó (de miért is nem dobott hibát akkor a lekérdezés?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Apple asztali gépek
- BestBuy ruhás topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest