- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
foreach($previous as $previous){
foreach($current as $current){
foreach($next as $next){
A lényeget cucka már leírta, de nekem a fentiektől nyílt ki legjobban az agyam.Nem is tudom, ez működik-e így egyáltalán, bár valószínűnek tartom, hogy inkább nem, és felmerül, hogy felül is írja a változót...
De ezek szerint a foreach használatának logikája sem jött át, vagy nem vágom, ilyet miért toltál be a kódodba.Példa jó használatra:
foreach($ezatömböd as $ezazaktuáliskulcs => $ezazaktuálisérték){
}
vagy csak
foreach($ezatömböd as $ezazaktuálisérték){
}
De ne legyen már ugyanaz a neve a tömbnek és az aktuális értéknek...(#10461) Soak : annyira rondán van indentálva a kódod, hogy őszintén szólva nem sok kedvem van a végignézésére.
Mit használsz PHP-fejlesztésre? Csomó IDE-ben van automatikus formázás, pl. NetBeans-ben Alt+Shift+F.
DW: [link].=========
(#10458) cucka :
"Az empty() nyelvi elemet (figyelem, ez nem függvény) érdemes elkerülni"
Szerintem nem kell kerülni, tudni kell, hol indokolt a használata.
Akár debuggolásra is jól jöhet.
És/vagy ha az ember számíthat NULL, 0 vagy false értékekre is valamilyen oknál fogva.
Persze mielőtt mondanád, azzal egyetértek, hogy jobb szigorú szabályokhoz kötni, adott függvények/metódusok mivel térhetnek vissza, de előfordulhat olyan eset, hogy nem vagy biztos benne, milyen jellegű típus várható az empty()-nek megfelelőek közül, és nincs kedved típusonként ellenőrizni.
Persze a konkrét esetben valóban nem indokolt, de általános értelemben szerintem nem feltétlenül igaz, hogy kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest