Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Újra elmondom : Tudom ,hogy szar volt, tudom, hogy sokkal jobban meg lehet csinálni, de a designt kellett csinálni mert szórít a határidő és addig amíg folyik annak a gyártása addig arra jó volt, hogy szórakozzon vele, hogy mikor hogy néz ki a design.
Amit írtál viszont tökéletesen működik, és már 10 eventnél is érezhetően gyorsabb, ezt akartam alapból is csinálni, csak nehezen megy, ha az ember 1hónapja se foglalkozik php-vel és mysql-el . Köszönöm szépen a segítséget, megyek és pihenésképpen felfogom, hogy miért működik ami kódot adtál .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest