Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Php, Wamp. Beolvasok egy file listát (képek), iconv(iso-8859-2-ről, utf-8-ra) a nevek korrekt megjelenítéséhez, de amikor htmlentities($currentfile, ENT_QUOTES, "iso-8859-1") után megadom img forrásként nem teszi ki a képet ha pl hosszú ő is van a filenévben (éáö oké). A csak angol karaktereket tartalmazó fileneveknél persze még a htmlentities sem kell, naivan azt hittem, hogy ahogy a scandir kiszedte a neveket azokat simán visszadobva jó lesz, de persze nem. Meg miért nem eszi meg? Hogy kéne konvertálnom? (Arról nem is beszélve, hogy ez ráadásul még csak tesztkörnyezet, más rendszeren gondolom megint máshogy kell majd kavarni vele.)
Remélem valaki felnyitja a szememet, baromi kényelmes lenne file-névbe rakni az infókat.
u.i.: Látom én is, hogy ez így káosz, de pl a htmlentities iso-8859-2-re hibát dob (charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1), próbálgattam amit lehet, hogy történjen valami
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Flint 2 OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.