Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szia. Nekem az említett típus van. PS4-el nyomom én is, vannak olyan játék részek ahol a színek szebbek voltak a régebbi 9.... széríájú 32" készüléken, mondjuk én csak egy játékkal játszom, így van összehasonlítási viszony
egyelőre semmilyen beállítás nem történt ami a kijelzőt illeti, ahogy kivettem a dobozból úgy használom. A 4K miatt esett a választás erre a típusra de igazából PS4 miatt akartam egy nagyobb méretű ambilight készüléket. Játékkal nincs baj, nem tapasztaltam lagot, nálam a konzolon a sensitivity teljesen fel van húzva
Youtube 4K videók gyönyörűek, szerintem nagyon sokat dob az amiblight. Egyelőre a 4K filmektől nem vagyok elvarázsolva, nincs még olyan sok anyag. Nálam a nappaliban egy 55" OLED csücsül
szóval napi szintén össze tudom hasonlítani
qurva drága volt annó az LG, de nem bántam meg. A mostani Philipsről, smart része rendben van, nálam eddig nem volt gond az androiddal. Összeségében: nem rossz Milyen gyönyörű lehet a képe az új OLED PhilipsnekTehát, nem vagyok annyira elvarázsolva ettől a típustól, filmnézésre egyelőre marad az LG ami amúgy csak Full HD. Philips marad a PS4-hez és youtube 4K videókhoz.
TV nézés nálam a film képstíluson történik.
-
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Szia!
1, Igen
2,Nincs
3,Attól függ mire van igény és mennyi a kereted rá.
4, Ebben a képátlóban kapásból ki van zárva a három és a négyoldalas ambilight, csak a kettő jöhet szóba.
6500-6400 sorozatot tessék megtekinteni.5, 110cm falhoz egyáltalán nem elég. a 108cm tévé ,egyszerűen nem érvényesülne az ambilight térhatása.
oldalanként minimum a 30cm kell! Röviden nincs értelme.6, A kategóriától függ hogy milyen panellal szerelt, lehet az LG, TPVision stb..
Képminőség az adott panelhoz függ, ezáltal a meglévő osztályhoz alkalmazkodik, de kategórián belül a másik márkákhoz viszonyítva jó a kép minősége. Persze ez szubjektívitást élvez ,mindenkinek más a jó képminőség.Gyengesége: minden Philips készülékeknél
Szervizhálózat, Csatorna kezelés,
A többi kategóriától változhat.7,Ami / amire kell:
FHD, film, sorozat, játék (PS4)Minimum 100Hz-es készülék, és gond megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egyelőre semmilyen beállítás nem történt ami a kijelzőt illeti, ahogy kivettem a dobozból úgy használom. A 4K miatt esett a választás erre a típusra de igazából PS4 miatt akartam egy nagyobb méretű ambilight készüléket. Játékkal nincs baj, nem tapasztaltam lagot, nálam a konzolon a sensitivity teljesen fel van húzva
Youtube 4K videók gyönyörűek, szerintem nagyon sokat dob az amiblight. Egyelőre a 4K filmektől nem vagyok elvarázsolva, nincs még olyan sok anyag. Nálam a nappaliban egy 55" OLED csücsül