Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• allein

addikt

válasz AXisBOLD #14971 üzenetére

Szia. Nekem az említett típus van. PS4-el nyomom én is, vannak olyan játék részek ahol a színek szebbek voltak a régebbi 9.... széríájú 32" készüléken, mondjuk én csak egy játékkal játszom, így van összehasonlítási viszony :K egyelőre semmilyen beállítás nem történt ami a kijelzőt illeti, ahogy kivettem a dobozból úgy használom. A 4K miatt esett a választás erre a típusra de igazából PS4 miatt akartam egy nagyobb méretű ambilight készüléket. Játékkal nincs baj, nem tapasztaltam lagot, nálam a konzolon a sensitivity teljesen fel van húzva :DDD Youtube 4K videók gyönyörűek, szerintem nagyon sokat dob az amiblight. Egyelőre a 4K filmektől nem vagyok elvarázsolva, nincs még olyan sok anyag. Nálam a nappaliban egy 55" OLED csücsül :DDD szóval napi szintén össze tudom hasonlítani :K qurva drága volt annó az LG, de nem bántam meg. A mostani Philipsről, smart része rendben van, nálam eddig nem volt gond az androiddal. Összeségében: nem rossz Milyen gyönyörű lehet a képe az új OLED Philipsnek

Tehát, nem vagyok annyira elvarázsolva ettől a típustól, filmnézésre egyelőre marad az LG ami amúgy csak Full HD. Philips marad a PS4-hez és youtube 4K videókhoz.

TV nézés nálam a film képstíluson történik.

• Luck Dragon

félisten

válasz AXisBOLD #14968 üzenetére

Szia!

1, Igen
    2,Nincs
    3,Attól függ mire van igény és mennyi a kereted rá.
    4, Ebben a képátlóban kapásból ki van zárva a három és a négyoldalas ambilight, csak a kettő jöhet szóba.
    6500-6400 sorozatot tessék megtekinteni.

5, 110cm falhoz egyáltalán nem elég. a 108cm tévé ,egyszerűen nem érvényesülne az ambilight térhatása.
    oldalanként minimum a 30cm kell! Röviden nincs értelme.

6, A kategóriától függ hogy milyen panellal szerelt, lehet az LG, TPVision stb..
    Képminőség az adott panelhoz függ, ezáltal a meglévő osztályhoz alkalmazkodik, de kategórián belül a másik márkákhoz viszonyítva jó a kép minősége. Persze ez szubjektívitást élvez ,mindenkinek más a jó képminőség.

Gyengesége: minden Philips készülékeknél
    Szervizhálózat, Csatorna kezelés,
    A többi kategóriától változhat.

7,Ami / amire kell:
    FHD, film, sorozat, játék (PS4)

Minimum 100Hz-es készülék, és gond megoldva.

Új hozzászólás Aktív témák