- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
dualcore #22720 üzenetére
Igen, olvastam ezeket is, Finnországot, Németet is, próbáltam, de hiába.
Nekem már az is elég lenne, ha legalább a List gombra kattintva lenne 1-es csatornám, de nincs.
Áthelyezésnél sem jeleníti meg, ergo nem tudok oda tenni semmit.
23-as a legelső csatorna ami "létezik".(#22716) TIT : A másik tv-n ( LG ) nekem sincs. A Philips szórakozik.
Nálam a pendrive-os opció valamiért nem működik. Dugtam már rá azóta 2 másikat ,illetve egy külső hdd-t is - a próba kedvéért. Net nem kell neki véletlenül a - másoláshoz-? Erre gondoltam még. A kábelt kihúztam belőle már rég, mert ez még nem az Androidtv-s, ezért a smart funkciók már nem működnek rajta. Vettem oda is egy apple tv-t, abba van bedugva a net.
(#22719) oszy : ha lehet, akkor nem kezdeném el egyesével keresgetni, ha már létezik auto keresés, mint funkció.
Viszont 1-es csatornám továbbra sincs. Nem tudom kiválasztani, mert a tv szerint " a csatorna nincs telepítve" üzenet fogad. Már teljes gyári visszaállítást is csináltam, de hiába. Ergo, hiába keresném ki kézzel, ha nem tudom az 1-es csatornára beállítani.
Az is fura, hogy így egyik napról a másikra eltűnt minden.
Megunom, és kivágom a francba. -
Toth_Jani
őstag
válasz
dualcore #22323 üzenetére
Igen a TV-ben is hasonló van és elég szépen viszi, de azért annak a PC-nek is vinni kell az enyém csak I5 proci 6 maggal de csak 25%ban van terhelve, és egy passzív Nvidia 730-as kártya ami viszont 50% terhelést mutat 4K esetében.
Érdemes kipróbálni az MPC-BE lejátszót elég jó és akár telepíteni sem kell, ráadásul teljes képernyőre nagyítva rögtön átmegy a TV-re a kép, ha úgy van beállítva.
Az meg már mi hogy ezen nőttem fel és az én koromban ??
Én DOS-on nőttem fel de azért a Windows nem adja fel a leckét a többit meg nem véletlen használják kevesen, csakúgy mint ahogy Trabant sem azért van kevés mert az olyan jó autó. -
-
Gijon
senior tag
válasz
dualcore #21888 üzenetére
Optimális HDMI beállítást csak az1-es, 2-es HDMI-n lehetett beállítani. Konkrétan a 7303 használati kézikönyvben ez van leírva: • Az Optimális beállítás legfeljebb az Ultra HD (50 Hz
vagy 60 Hz) RGB 4:4:4 vagy YCbCr 4:4:4/4:4:2/4:2:0
jelek használatát teszi lehetővé.
• A Szabványos beállítás legfeljebb az Ultra HD (50
Hz vagy 60 Hz) YCbCr 4:2:0 jelek használatát teszi
lehetővé.
A támogatott maximális videoidőzítési formátum a
HDMI Ultra HD opciókhoz:
• Felbontás: 3840 x 2160
• Keretsebesség (Hz): 50 Hz, 59,94 Hz, 60 Hz
• Videoadat-almintavétel (bit mélységű)
- 8 bit: YCbCr 4:2:0, YCbCr 4:2:2*, YCbCr 4:4:4*, RGB
4:4:4*
- 10 bit: YCbCr 4:2:0*, YCbCr 4:2:2*
- 12 bit: YCbCr 4:2:0*, YCbCr 4:2:2*
* Csak akkor támogatott, ha a HDMI Ultra
HD Optimális értékre van állítva.
Lehet, hogy az új modelleknél nincs ilyen korlátozás.., : csatlakozó
• HDMI 1 bemenet – ARC – MHL – Ultra HD – HDR
• HDMI 2 in – ARC – Ultra HD – HDR
• HDMI 4 bemenet – ARC
• HDMI 3 bemenet – ARC -
dualcore
őstag
-
hdtomi
senior tag
válasz
dualcore #20600 üzenetére
Tegnap este áramtalanítottam a TV-t és mindent kihúztam. Ma meg a routert kikapcsoltam és azután kapcsoltam be a TV-t és magához tért. Azt javasolták, mert bezavarhat az internet. Héten többször volt a nettel gond és wifi jelerősítőm is van, lehet ezek okozták együtt a problémát. Mivel nem használom közvetlen az internetet a TV-n, átállítottam vezetékesre a hálózatot, de nem dugok be kábelt, biztos ami biztos.
-
Alarikman
senior tag
válasz
dualcore #20522 üzenetére
Értem, akkor a SAT mire való? Külső boxhoz? Mint pl MinDigTV vagy műhold vevő? A VHS-t kinyirná a feszültsége? A digi gondolom jó helyen van a 75ohmos bemeneten. Egy splitter van csak a lakásban ami gondolom a DVB-C-t osztja és a optikáról leveszi a jelet.
Kihúzgálni nem szeretném a digi kábelt Most jól be van hangolva minden.
Bocs, de nem vagyok ebben a témában annyira toppon.
UI: a VHS-en csak Scart van és koax. Még RCA sincs sajna
Hmm még van egy Androidos tv boxom amin emlékeim szerint vannak valamilyen jel bemenet. Valószínűleg AV. Ahhoz mintha lett volna AV-kompozit kábel. Arra meg menne a kompozít-scart átalakító... Talán. A tv-ben mi az a Jack alakú bemenet? A színek nevei vannak rá írva. Az is AV? -
-
-
süti5
őstag
válasz
dualcore #13815 üzenetére
Ma voltam bent a mediaban és tetszik a képe.
Ha nekem tetszik, nekik is fog, nem húzott után, semmi extra, de nekik sztem megteszi.
Alapból van rá 2 év gari, ami mediaban 5-ig hosszabbítható, átgondolom még, de egyáltalán nem rossz a képe. Nem ilyen rikító élénk, mint a samunak, de szép, élethez közelebb álló. -
-
válasz
dualcore #13638 üzenetére
Már akkor is el lett mondva, sőt.. A magyar gyár egységében dolgozó huszon akárhány javító technológus minden évben megrendezett tovább fejlesztési program napjainkban ,írásos ötleteket nyújtott be. "Kaizen"
De szóban is elmondták.
Azóta annyit érték el hogy kivonultak kis hazánkból. -
JokerMaffia
tag
válasz
dualcore #13305 üzenetére
Mindkét formázási megoldásnál létrehozta az update html fájlt. FAT 32 esetében jelezve kövessem az utasításokat, amiket a TV azonosítására szükségesek. NTFS alkalmazással, ugyanez végbe ment, csupán a készülék nem volt ennyire intelligens, "nem ismerve fel az adathordozót" , érthetetlen.
TIT
Nem tudom melyik fájl kavarhat be, összesen kettő upg fájl található a szoftverfrissítésben kicsomagolás után autorun.upg illetve PHP_2K14_EU_CTV_autorun.upg nevezetűek. Megítélni nem tudom melyikük az amelyik felesleges, bizonyára mindkettő fontos a gond nélküli, zavartalan működéshez, frissítés lezajlásához.
-
JokerMaffia
tag
válasz
dualcore #13291 üzenetére
Elég furcsa, számtalan alkalommal használtam filmnézéskor, igaz akkor ntfs volt a partíció, gond nélkül olvasta az adatokat. Megpróbálom több adathordozóval.
A hosszabbítóra azért van szükség mivel a kártya modul alatt helyezkedik el közvetlenül az usb csatlakozó, elég nehéz megközelíteni, vagy ott babrálni, mozgatni bármit, kímélés volt az elsődleges szempont minél tovább tartson.
-
MMSZoli
tag
válasz
dualcore #13234 üzenetére
Nokia 808: ezt bizony nem én találtam ki, hanem a szakemberek akik tesztelték.
Tavaly gondolkodtam egy megvásárlásán, mert egy 10x macro lencsével felszerelve egész komoly hibaelemzésekre is alkalmas lehet. Emiatt elolvastam jópár tesztet róla, nemcsak mobilos, hanem fotós témában is. Egy úgymond "vakteszten" símán lenyomta a Olympus E-PL2-t (ami nem tükörreflexes) és közel egy szinten mozgott a referencia Canon EOS 5D Mark III DSLR-el. (ami már igen)
Az Olympus kb 120, a Canon pedig kb 700 ezer Ft.Megnézheted magad is a képeket, mellette egy akkor is 200eFt körüli iPhone4S képe
[BlindTest]Itt a Digital Photography tesztje, ahol mintaképeket is megnézhetsz különböző körülmények között:
http://www.dpreview.com/articles/8083837371/review-nokia-808-pureviewItt az a konklúzió, hogy "In terms of sharpness and detail, the 808 is more than a match at low ISO settings for most compact cameras (and some DSLRs)."
Szerintem nincs túl sok túlzás vagy szubjektivitás a kijelentésemben, persze lehet keresni a hibát a termékben (csak Symbian, miegymás), de a tény az, hogy fél vagy ötödáronáron kapsz brutáljó képminőséget, zsebben hordható formátumban. (attól függ, melyik újságnak hiszel)
-
azur
tag
válasz
dualcore #13233 üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat egyenlőre levettem a falról és lazítottam a csavarokon talán ez a legkönnyebben járható út. Idővel kiderül abbahagyja vagy marad a pattogás remélem használni fog eléggé meg voltak húzva a csavarok, mondjuk ez a 4. tv ugyanazon helyen ugyanazon tartón és eddig nem kattogott egyiksem.
-
-
-
-
-
-
-
-
access_denied
senior tag
válasz
dualcore #13015 üzenetére
Kissé túllihegtük. A cikk, amit linkeltem, ahogy kiderült, már idejétmúlt és azóta tényleg készülhettek HDMI 2.0 kábelek. Nem támadólag, csak érdekességképp linkeltem a cikket. Inakustik kábelt használok magam is, és bár 4K tv-m van, 60 Hz-et nem tudok kiküldeni rá, nincs mivel, és talán még tartalom sincs...
Úgyhogy egy kis félreértésen vagyunk túl
-
Gaben1987
tag
válasz
dualcore #13016 üzenetére
Én is
Egyébként klasszikus értelemben vett 4K-ra (4096x2160p 21:9) valóban nincs olyan kábel ami tud 60 Hz-et, maximum 24 Hz-et tud a mostani is. A félreértés abból akad, hogy az UHD-t (3840x2160p) is mindenki 4K-nak hívja.Egy a lényeg: A tegnap esti hajnali 6 óra szívás, fórumozás után végre megy a tv UHD felbontásban 60Hz-en
élmény a videóvágás és a GTA V(még így vén fejjel is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72