Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Csak téged a 806 érdekel , az meg máshogy működik több szempontból mint a régebbi modellek
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Mindkettő,ahogy írtam
1 perc múlva ugyan úgy bekapcsol a tv képernyő védője , mint a tv önmagában használva . Ez a normális , védi a kijelzőt legalább . -
alaves
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nálam a HDMI nincs PC-re címkézve és 'Film' képmódot használok (nem monitor)(input lagnak nálam nincs jelentősége). De az is lehet, hogy a mac kicsit másfajta jelet küld a TV-nek, mint egy PC-win7. 10 percig nálam biztos nem kapcsol be az ugráló Philips logó. Megnézem monitor módban vagy címkézve...
-
Kroni1
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Szerintem az lenne a normális ára, csak a többi helyen élnek a jó magyar "új termék, adjuk drágábban szokással."
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nagyon komoly a 806 kepminosege ha akarsz venni,telekomnál 423k,minden máshol 550k, nagyon nem mindegy
sok mindent tud az oled megjeleníteni amit az előző lcd tvim sose lennének képesek , és rájön az ember hogy ez bizony egy másik univerzum. Pl tegnap jöttem rá egy filmnél hogy mennyire pontosan bánik a sötét , közepes,világos , nagyon világos tartalmakkal még sdr-ben is (HBO go). Nagyon jó látni hogy valóban milyen fényviszonyok voltak a felvételnél, vagy hogy állították be. -
alaves
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
Ha hasonlóan van konfigurálva, mint az OLED754, akkor: PC-HDMI: teljes mozdulatlanság esetén az ASDL kezdi csökkenteni a fényerőt 1 perc múlva fokozatosan ~8. percig (0 OLED fény alá). Kis mozgásnál (kurzor, egér, stb.) az 5. perctől történik mindez. Talán 10 percnél jön a képernyővédő, de lehet hogy egyáltalán nem. Belső médialejátszó, youtube, stb. videó megállítás esetén 1 perc múlva jön a képernyővédő.
Részemről 'nagyon ajánlott' kategória: OLED TV PC monitornak. -
Rebelf
aktív tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
1 perc múlva jön be a képernyő védő ha olyan a szitu és magában használod a tv-t. Nekem 2db Hdmi van rajta, Mac Mini m1, és a telekom iptv. Iptv-nél nem jön be képernyő védő nyilván műsor nézés közben , Mac Mini m1-et kb 2x használtam eddig, mert mindenre amire használtam azt most tudja a tv is. HBO , netflix,YouTube,Twitch stb.. és elég kényelmes a távirányítója is,meg nagyon vagány este ahogy világít
Olvasgatasra meg inkább tablet és telefont használok napközben , este csak video,film,közvetítés . Meg pc re kötve van egy olyan gyanum hogy a gép képernyőkímélőjét használja . Külön menüje nincs a beallitasokba a tv-nek erre. -
gunner93
csendes tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Addig is, ha már tesztek nincsenek, bújom az OLED összeszerelési tutorialokat. Meg parázok, mert csak úgy tudom felvinni az emeletre, ha néhol oldalára állítom. Remélem úgy van csomagolva, hogy kibírja az a hajszálvékony panel.
-
alaves
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
A 706/806-nál a két kis hasáb lábacska alapformáján változtattak az előző évi modellekhez képest, de azonos mindkét modellnél. 856-os lába más (855-el szinte azonos).
Annyi különbség van a két modellnél, amelyeket leírtál, illetve esetleg 706-ban néhány olcsóbb alkatrész lehet. Az említett beégés elleni védelem "csak" az eddigiek továbbfejlesztett változata. Annyi az OLED754-hez képest, hogy gyorsabban tudja követni a statikus elemek változását, intenzitását, valamint az eredeti helyzet visszaállítása zökkenőmentesebb. -
gunner93
csendes tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Pontosan ugyan ez a dilemmám, de már hónapok óta. Az LG engem úgy általánosságban taszít, de az árai nem rosszak, a tesztek szerint is tudja, meg pár héttel ezelőttig az se volt másodlagos, hogy egyáltalán a piacon voltak, nem úgy, mint a Philips új OLED-jei.
Én bevallom őszintén, minimálisan sznobizmusból is fogom a 806-ot választani, ha már veszek és van lehetőségem mindkettőre, akkor a (ha csak némiképp is) prémiumabbat választom. Azt hiszem a P5-ből is az újabb van amúgy benne, a 706-ban pedig nem. Nálam az is erős szempont lesz, hogy a 806-ot belistázta már a Telekom, eleve nagyon jó áron, lényegében olcsóbban, mint a 48OLED806 elérhető bárhol + ott lejönnek a kedvezmények is, így olcsóbb lesz, mintha 55OLED706-ot vennék. -
csizo
aktív tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Hátha ez segít: https://www.displaydb.com/compare/philips-55oled80612/philips-55oled70612
-
alaves
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nem egyszerű a választás. Nálam napi 14-16 üzemóra (7500-on túl) PC monitor+ film+ PC játék + TV. A fórumtársak ajánlását megerősítem, szerintem jelenleg a Philips OLED706 a legjobb vétel.
Egyértelműsíteni nem lehet, mert pl. azt sem tudhatjuk, hogy melyik gyártó milyen tervezett elavulási idejű alkatrészeket épít be. -
válasz
Per Degaton
üzenetére
Ha hosszú távra tervezel, akkor helyedben a 806-osra rárepülnék, 55"-os méretben már Telekom is listázza:
- Ambilight egy nagy plusz élmény + DTS, ha kell neked az eredeti hangsáv.
- Magic Remote + webOS elég jó kombó, de ha kellene egy plusz alkalmazás, akkor vehetsz hozzá GoogleTV dunglit... vagy lehet hogy már Telekom is Android-os boxot ad.
- HDMI 2.1 igazából 4K@120Hz-hez kell, az meg csak a nextgen konzolok esetében számít, gondolom ilyenből nem tervezel otthonra 2db-nál többet. -
Alien!
senior tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
nálam +1 még az android tv. mindenki ajnározza a webos-t és valóban jól is van felépítve, de nagyítóval kell keresni az itthon is hasznos appokat. Itthon van mindkettő, de az Android tv-n szinte korlátlan lehetőségek vannak. Illetve ahogy Blakey is írta a DTS hiánya LG-n fájó pont.
-
blakey
titán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Vedd a Philipset. 1 percig nem gondolkodnék. A korai LG OLEd-ek jobbak voltak, nem akkora tömegtermék volt, mint mostanában. LG pl. nem tudja a DTS-t, ha ez szempont és még sorolni lehet, hogy egyik, másik mit nem tud. Válaszd a Philipset, reménykedj, hogy hibátlant kapsz és évekig kiszolgál, szerintem jobban jársz. A HDMI 2.1 előnyeit továbbra sem látom, de ez én vagyok.
-
TIT
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nincs mit.
-
TIT
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
A Pécsi philips szerviz a leggyorsabb,media is oda viszi csak 1 héttel később.
-
pixta78
senior tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Egy 2013-as tv miatt kapásból a Központot hívtam, ki is jöttek 2 napon belül. Igaz az agglomeráció ám élek.
-
pixta78
senior tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Feltettem már írták de legalább 10 percre húzd le a hálózatról. Ha nem segít akkor persze, hogy garanciával kijön a szervíz. Előtte még csekkold, hogy van-e firmware update.
-
pch
senior tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Kihúz-bedug megvolt?
pch
-
TIT
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Szia!
Persze,hogy javítható,reméljük nem az egész lappal.
Lehet fesz.alatt dugdostál kábeleket ki-be és azért szállt el vagy villám vili segített. -
Per Degaton
tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Megint beszéltem velük, elvileg küldik az új távirányítót.
Azért elvileg, mert nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ide is ér. Az ügyfélszolgálatos fickóval ugyanis elég nehezen lehet szót érteni, szinte biztos vagyok benne, hogy nem anyanyelve a magyar, kb mindent háromszor kellett elmondani neki, a címemet is, csodálkoznék ha végül sikerült volna rendesen leírnia...
-
mzso
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Lehet valahol zárlatos belül.
-
pch
senior tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nézd meg mobillal, hogy nem-e küld folyamatosan infra jeleket.
pch
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nincs hattervilagitas benne ami megy folyamatosan?
-
Elux
tag
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nekem is pont ugyanilyen távirányítóm van, és fél éve nem cseréltem elemet, sőt én akkumulátorokat tettem bele, ami még gyengébb, és tökéletesen működik.
A Te távirányítód biztosan hibás.
-
oszy
veterán
válasz
Per Degaton
üzenetére
Nekem is ilyen van, de még mindig a gyári elemekkel megy. Hívd fel őket! Tuti segítenek!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
Kb. 2 hete volt 412e-ért a 55POS9002 akciózva, azóta visszavitték az eredeti árra.
-
canniball
nagyúr
válasz
Per Degaton
üzenetére
Igen, ezek voltak már akkor is a kritériumok, mégsem tetszett nekik a dolog. És nem kötötték az ebet a karóhoz, csak bepróbálkoztak. Csupán azért írtam, hogy számolj ezzel, de ne hagyd magad!

-
canniball
nagyúr
válasz
Per Degaton
üzenetére
Amikor a MM-ba vittem vissza egy erősítőt morgolódtak, hogy miért oda viszem ha online rendeltem és hogy a 60 nap bontatlan termékre vonatkozik. Mivel közöltem hogy az üfsz-tal lebeszéltem hogy bármelyik üzletbe vihetem és bontatlanságot ők nem említettek átvették, de nem örültek nekem.
Ha kicsi lenne az 55" akkor majd közelebb tolod a kanapét.

-
Pro Koryak
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
Ez nem garanciális hiba, jóval több halott pixelnek kellene lennie, hogy igen!
Elállsz a vásárlástól és veszel egy másik gyártótól tv-t.
Esetleg még masszírozod, azt szereti...
mindenkiMennyiért vetted? 320e ft-tól indul most.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Per Degaton
üzenetére
c) trenírozom magam arra, hogy ne azt nézzem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Olvasgatasra meg inkább tablet és telefont használok napközben , este csak video,film,közvetítés . Meg pc re kötve van egy olyan gyanum hogy a gép képernyőkímélőjét használja . Külön menüje nincs a beallitasokba a tv-nek erre.

mindenki