Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz kalmanchris #155903 üzenetére
ezt hogy érted?
egyelőre nem sikerült működésre bírni.
lehet csak a lámpabúra alatt a helye van ott, és közben nincs ilyen funkció benne.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
molnarpeter
nagyúr
válasz kalmanchris #170272 üzenetére
Én úgy nézem, hogy ha a Golffal vagyok épp, akkor nem koccant volna a tükör szűk helyzetben.
-
_Smooth
senior tag
válasz kalmanchris #170272 üzenetére
Az egy igen nagy ostobaság volt. Én a jobbost pont annyit használom, mint a balost. Az az aszimmetrikus tükör nem csak ocsmány, de funkcionálisan is bukta.
De itt nem egymáshoz képest gondoltam, szerencsére legalább szimmetrikusak jelen esetben.
Apám 4.gen Espace-án is ilyen hülye áramvonalas, kifelé keskenyedő tükrök vannak. Mert aztán egy ekkora "buszon" sokat segít Ellenben alig látni bennük valamit. Na mindegy. Majd forgatom a fejem... jó, h vannak tükrök.BTW: ha már áramvonal, fogyasztás, zaj... miért nem erőltetik jobban a kamerás megoldást? (értem én, h drágább lenne, de azért nem sokkal - kijelzőkkel meg már így is tele vannak az autók)
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
kalmanchris
tag
válasz kalmanchris #172335 üzenetére
Megvan a gond, szálszakadás.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kalmanchris #220810 üzenetére
Annak nem úgy kell működnie?
-
grizlisandor
veterán
válasz kalmanchris #220811 üzenetére
Meg nézzetek rá a kerekekre, hogy a centírsúlyok a helyén vannak, meg a gumira is, hogy nem-e szálszakadt.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kalmanchris #220817 üzenetére
Tizensok éve volt egy 99-es A4-em, az is pont így működött, úgy rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest