- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
perecKING #140682 üzenetére
Gondoltam megosztom a megoldast hatha a jovoben valakinek hasonlo gondja lenne.
Nem vagyok szerelo! 2 szervizben jartam tegnap ahol igen okosan tudtak nezni. A hibat nem sikerult kiolvasni, tehat torolni sem. Igy azt tanacsoltak, hogy jojjek vissza par nap mulva....igy magam vettem kezelesbe a dolgot.Touran 1, (ha a kulfoldi forumokon hem hazudnak akkor mas tipusoknal is hasonlo a dolog pl.mk5)
Aksi kivetele utan sipolas az utasterben.
Csomagter bal oldali panel alatt van a riasztonak valami kiegeszito eleme, az sipol. Egy 2x2x5cm doboz. Ez en esetemben egy rajta talalhato gombot kellett megnyomi, de gyanitom nem gyari volt a megoldas, lehet csak un. riaszto kulcsal lehet hatastalanitani, vagy a hangszorojanak lekotesevel. Az egyseg eltavolitasat nem ajanlanam, kb 40 vezetek megy at rajta!ES NE VEGYETEK KI SOHA AZ AKSIT.
Egy masik autoson segitettem, es mivel nem volt bikakabel egy ninja aksicserevel keltettuk eletre az autojat..az enyem latta karat.
Mobilrol -
danzas007
csendes tag
válasz
perecKING #140662 üzenetére
Esetleg a hangszorok? Gondolok itt, hogy a fejegyseg miatt bug. Climatronikos az auto? Az is tud sipolni. Kenyelmi dolgoknak a biztositekait vedd ki egyesevel majd vissza, es gyujtas fel-le, amig nincs bent a bizti hallgasd meg hogy bug e. Biztositek hazban hallgasd meg hatha esetleg egy relé ciripel/kattog, vagy egy vezérlő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest