- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
didros #140986 üzenetére
Tölts bele fél litert egy új literes castrol 5w 30 ból és ellenőrizd a szintet, ha kell még tölts rá pár decit, de amint lehet, azonnal cseréltesd le. 10000km-ként cserélném azt az olajat, nem 30+k.
Most van az enyémben 9300km a csere óta, és kirándulni már nem ezzel az olajjal megyünk.
-
válasz
didros #140986 üzenetére
Ha már közel két éve maradék -tehát bontott- az olaj én bele nem önteném. Ha meg 30 ezrenként cserélted eddig és már azon is túl vagy, igazából tök mind1. Már így is minimum dupla annyit mentél vele mint amit az állagmegőrzéshez tapasztalatok alapján javasolnak. Vegyél egy liter Castrolt és töltsd fel.
-
válasz
didros #140986 üzenetére
Az ELF minősítése:
"Minősítések : •Acea A3/B4 •Api SN, CF •Renault benzines (szívó és turbó) és dízelmotorok (szívó és turbó) kivéve dci motorok részecskeszűrővel (DPF vagy FAP). RENAULT RN0700, RN0710."Ha részecskeszűrős a Fabia, akkor semmi szín alatt nem merném (én) beletölteni.; azon túl hogy semmi VAG szabványnak nem felel meg az olaj.
Szóval én a sajátomat a Mobil 1 ESP-vel tölteném fel. Minimum a nívó feléig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fujifilm X
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest