Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Novics #82062 üzenetére
"Spoti van mellé, azt toljuk, mert egyrészt áltagjúzernek ez jön először szembe,"
Igen, a legtöbben azt ismerik, az a kézenfekvő. De azért a Te szetteddel valószínűleg már hallhatóan jobban szól a Tidal.
Az Apple cuccai régóta le vannak maradva néhány évvel a sokaknak fontos BT terén, bizonyos nagy felbontású formátumokat egyáltalán nem kezelnek, több terméküket pedig csak akkor érdemes megvenni, ha almás rendszeren belül maradsz. Az Apple Music is elég gyenge lett, a zenék kezelhetősége szintén.
Az aktív hangfalak amúgy egész jók tudnak lenni, a hálózati lejátszók (akár integrált erősítővel) szintén. Amúgy a kisebb hangfal bizonyos dolgokban simán verheti a nagyobb/drágább modelleket, a hangok lecsengése például sokkal gyorsabb és pontosabb lehet. Hasonló példát nyújthatnak a fejhallgatók, ahhoz, hogy egy Sony WH-1000XM4 vagy egy Apple AirPods Max kitűnő hangzását egy Hifi-szettől megkaphasd, elég mélyen zsebbe kell nyúlni. Ezek a fejhallgatók már tényleg nagyon jól szólnak, a (monoton) zajszűrésük pedig brutális. Én például sokat repülök, a Sony szinte olyan, mint egy süketszoba.
Nekem is így lettek, a mai napig nagy kedvenceim.
Gorgo, nekem ilyen van hozzá, nem lenne ez elég?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest