- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Nem azt mondom, hogy nézhetetlen, csak azt, hogy elég gyenge. Persze magasan volt a léc. A regényt 2 éve olvastam, a Lynch féle filmet meg nagyon rég láttam. Mit nyújtott nekem az új film? Oké, egyestés mozifilmben tényleg nem lehet mindent, ezt aláírom. Így a világ leírás/bemutatás kényszerűen csökevényes, elfogadom nincs rá idő. Azt azért nem fogadom el, hogy kísérletet sem tesz rá... A karakterbemutatások is nagyon felületesek. Nagyon kevés a párbeszéd, kicsit sem törekszik a rendező sem a világ, sem a szereplők alaposabb bemutatására. Paul egy teljes nemzet jövője leginkább egy nyűgös kamasz benyomását keltette bennem, de a mai közönségnek ez kell, jobban tud vele azonosulni, ezt is értem. A képi világ a lassan szokásos ultraminimalista semmi egy nagyon erős borongós "preset" ráhúzva (hogy mondják ezt filmes körökben?). Az épített környezet hangár méretű épületek, amelyekben SEMMI nincs, csak hatalmas tér, füst, meg beszűrődő fények. Talán egyetlen asztal (inkább templomi oltár), nem sokkal több. Egy sivár, élettelen, taszító világ, semmi emberi nincs benne. Ami mondjuk még jól állt a Szárnyas Fejvadász 2-ben, azt pl. nekem is tetszett. Nem kell hogy egy sivatag bolygó életteli legyen, de az emberek lakta város lehetne az. Na mindegy, nem vagyunk egyformák. Nem tudom megmondani, hogy kinek jobb: annak aki olvasta a könyvet, vagy annak aki nem. Aki nem mindenesetre annak elképesztően fals benyomása lehet a sztoriról, de ez legyen az ő baja...
Mazsi: az Alapítványt elkezdtem, első két rész még tetszett, most várnom kell, hogy egyben leszedjem a sorozatot. Sajnos semmire nem emlékszem a könyvből.
Utóbb még Ridley Scott-tal büntettem magam. Egyáltalán nem emlékeztem rá, hogy láttam volna az Alien Covenant-ot. Valszeg az elmém önvédelmi mechanizmusa törölte az élményt, mert most újra próbáltam nézni. Negyven x perc szenvedés után kikapcsoltam. Na ahhoz képest egy remekmű a Dűne remake
. Nem sokkal jobb a Farkas gyermekei sem. Tűrhetően indul, de az ötödik részt már nem volt erőm elindítani...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest