Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #51694 üzenetére
Jobbulást kívánunk!
Dávid ma kapta meg a 2 első szuriját (BCG ellen még mindig nem), így most éppen borogatjuk a combiját, meg óránként lázmérés, de egyelőre úgy tűnik semmi (vagyis most 37.6 és 38 között ingadozik kicsit). Kissé nyűgös, lassan bealszik. Tündi kel majd fel hozzá éjszaka, én igyekszem holnapra kipihenni magam, sok a meló. Egyébként Dávid már 7-8 órákat alszik este (nappal kb 10-20 perceket). Kis vigyorexbaba, minden nap vigyorog, mikor reggel ébresztjük, vagy mikor hazaérek melóból... szóval engem már megvett...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Larry303
addikt
válasz t_a_m_a_s #51696 üzenetére
sok helyen használtam mert nem kellett baszakodni a kábelezéssel..ha olyan helyre rakod ahol az alap wifin még normális minőségű jel van, nem lesz vele gond...persze ha mission critical cucc megy rá akkor nyilván nem ez a te eszközöd
más: ezen jót kacagtam...an irishman in vegas
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #51588 üzenetére
2,5hete kezdodott a kanossza, foot & mouth disease (nem tudom, mi a megfeleoje,), pici laz (halistennek, nem a 38/39-es amit irnak jellemzore, holyagok kezen, feneken, fertozo. Az lement, Vera halistennek epp otthon volt 2 hetig szabin, ugy masfel hete picit be volt gyulladva a szeme, szemcsepp megoldotta, erre multhet elejen elkezdodott a fulgyulladas, antibiotikum nem hatott, rament a torkara, meg elkezdett kohogni is. ennek eredmenyekepp kb mult kedd ota a napi kaja es folyadekbevitel 20-25%-t tudtuk le rendszeres probalkozasokkal, minek eredmenyekeppen mult penteken 38C laz es majd 1kg (a 10!!!!bol) testsulyvesztes, A/E-rol hazakudtek bennunket szombat reggel 1,5ora utan dupla adag LCS-vel, mert "csak" 37.5 korul volt a hoje. Szombaton estere felment 39.00-ra, adtunk neki 180mg paralink kupot,hutofurdo, picit lement ,de vasarnap hajnalba felketto korul megint 39.2. gyors pakolas, vissza A/E-re, masik orvos, ugyanugy dupla adag LCS meghogy nyomjuk folyadekkal. Kibasszott nehez, ha csak szoritja a fogat es razza a fejet. 200ml sooldatbol talan ha 30-40ml maradt benne. Viszont a laza kezelhetore ment vissza (37.5-38.0 koze). Mivel alapvetoen picit verszegeny masnap reggel vissza kellett mennunk vervetelre, kb 10 kemcsonyi vert vettek le, utana meg az A/E foorvossal konzultacio. Mondta, probaljuk ugyanazt az elektrolitos lottyot, ha nem megy, konzultal az osztaly fooorvossal es IV. Ugy is lett, hetfo de. kb 10-tol kedd de 11-ig nyomtak bele az IV-t, kb 1-1.3l elektrolit + 1x 180ml cukros energy boost-kent
Pentektol gyk hetfo delelottig gyk nem ivott meg talan 150ml folyadekot, meg alig evett..
Halistennek ez megtette a hatasat, laza azota nincs, fule faj, de a torka halistennek nem, igy naprol napra tobbet eszik (tegnap pl benyomott 3x 180-190ml tapszert, meg a szokasos kajacskaibol kisebb adagokat).
Nem kivanom ezt senkinek. Az meg, hogy 3x kellett a gyereksurgossegire visszamenni, mire leesett nekik,hogy bazdmeg nem lehet napi folyadekmennyiseget 10ml-s fecsivel beeroltetni eroszakkal es hogy tenyleg IV a megoldas az egyenesen rohejes. SZegeny foorvos sracnak morogtam, pedig igazandibol o volt ,aki egyetertett velunk
Tortent valami erdekes ? Kicsit laggom van a forumban
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #51692 üzenetére
Aztán a gyerek meg majd felrúgja...
Mondjuk nálunk a 7-8 órás alvás már folyamatos lett.
Szerk.:
Akkor mostantól reggelente talizgattok majd j.bravo-val?
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
No pupákok, j.bravo is elveszett ember lett, vett egy fasza Alfa 156-ot
Majd lesz kép, ha mindkettő tisztaKutyás téma: én nem mondtam azt, hogy annyi és olyan szeretetet ad egy kuyta, mint egy gyerek, de amit Tamás is írt, az igaz, hogy a kutya nem fog idővel kevésbé szeretni.
Necro: annyiból jó a kutya gyerek előtt, hogy megad egy időrendet, amihez tartanod kell magad.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #51690 üzenetére
Kicsit megfordítottad a gondolatmenetet így tisztáznám.
Én arra reagáltam elsőre, hogy sokan előbb tartanak otthon kutyát, hogy "átérezzék", milyen lesz majd gyerekkel. Szóval nem helyettesítésről van szó, hanem azzal, hogy van e a kettőnek köze egymáshoz. Amit írtál azzal meg egyet értek.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz TayRol #51682 üzenetére
Nekem nem volt kutyám sosem (asszonynak igen, tehát azért némi tapasztalat van), így inkább bölcsen kivártam, mi alakul a témából (ja, meg dolgoztam, tervkiadtam ). Délelőtt kicsit leült, csodálkoztam is, hogy csak ennyit hoztak ki belőle a srácok...
Mindkét projekt hosszútávú, mondjuk egy kutya 10-15 év, a kölyök meg kb életed végéig. Szerintem bizonyos korig a gyerek is ugyanúgy szeret mint a kutya, feltételek nélkül, istenként. A többségünknél még ebben a korban vannak a gyerekek. Aztán később majd árnyalódik a kép az ő szemükben is, rájönnek, hogy nem vagyunk tökéletesek, messze sem. Akkor majd remélhetőleg a hibáinkkal együtt fognak szeretni. Én ezt látom az ő oldalukról.
A mi oldalunkról is van egy időszak, az eleje, amikor kiskutyáról, kisgyerekről majdnem egyformán gondoskodunk. Etetjük, itatjuk, tisztába tesszük / "kiganyézunk alóla". Aztán a kutya pár év alatt felnő és többé-kevésbé hallgat a gazdájára, a gyerek meg nem mindig hallgat a szülőre Illetve hatványozottan több energiát elvámpírkodik mint a házikedvenc.Ha kilépnek a pár hónapos korból ahol most Andrásék tartanak, (főleg ha többen vannak) kibaszott sok meló, idegeskedés van velük, eléggé igénybe veszik az embert, a párkapcsolatot, mindent, sokkal embert próbálóbb feladat mint kutyát tartani, és én megértem ha valaki ezt nem akarja felvállalni. Ezért én agyfaszt kapok attól a hozzáállástól, hogy kutyát tartasz? Miért nem csináltál inkább gyereket? Régebben mi is megkaptuk kutyasétáltatás közben 1-2 öreglánytól, hogy inkább babakocsit kéne tologatnunk, aztán el is küldtük őket az anyjukba... (addig már nem terjedt a széles látókör, hogy egy tizenéves öreg csont skótjuhászt sétáltattunk, aki valszeg nem "gyerekpótlék" volt...)
Ettől függetlenül hiába mosott fos az ember tőlük, brutál impulzusokat adnak, brutál érzelmi töltettel látnak el. Ezt szerintem semmilyen háziállat nem tudja megadni egy embernek, csak a kölyke.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #51684 üzenetére
Feleséget is lehet?
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #51684 üzenetére
Nincs is felemelőbb, mint egy bébi bélférget magadhoz ölelni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #51681 üzenetére
Aranyhalat?
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #51680 üzenetére
Szüleimnek volt egy fajtatiszta hófehér puli kutyája, aki brutál módon szerette a paradicsomos káposztát. Amikor jól belakott belőle, általában fültől fülig mindig piros volt a szőre. A kerítés mellett gyalogló emberek meg féltek tőle... ők azt látták vérengző, mi meg azt, hogy jóllakott és boldog.
De legyen béke, haza mentek, öleljétek át azokat akiket szerettek. Papagájt, kutyát, macskát, ékszerteknőst, esetleg a saját gyermeked...
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #51665 üzenetére
Nagyon jófej!
Látszik, hogy mennyire otthonosan, biztonságban érzi magát. Sok boldogságot hozzá!(#51658) Real_Necro
Na érezd azt, hogy kicsi a rakás van, és most Te vagy alul, de szerintem is tévedsz ezzel a szeretet dologgal. Mielőtt megkérded -bár úgyis tudod-, nem, nincs gyerekem, én viszont voltam gyerek. Magamon úgy vettem észre. hogy minél inkább felnő valaki, minél több inger éri a külvilágból, annál inkább elveszti az "ártatlanságát", és az általad említett szeretet, amit ad, is csökken, átalakul. Egy kutya sokkal elvakultabban tud szeretni.Szabad időmben el szoktam menni a helyi állatmenhelyre segíteni. Csináltam nekik honlapot, adom a tárhelyüket természetesen az agyagiak mellőzésével, de amit leginkább szeretek, amikor kiviszem a kis dögöket sétálni.
Na majd, ha eltöltöttél pár órát egy menhelyi kutyussal, aki ismeretlenül is olyan hálás szemekkel nézz Rád, hogy azt leírni nem lehet, akkor gondold át, amit írtál!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #51676 üzenetére
+1, állattartást a gyerekvállalással összemosni szerintem elég meredek gondolat.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #51675 üzenetére
Akkor te melyik Mórickás hasonlatra gondoltál?
Nem tudom osztani ezt a véleményt. Tök független, hogy előtte milyen állatot nevelt otthon. Ha a kutya is csak addig kell, míg kicsi meg édes, de már a lakásban mindent szétkapart mert unja magát meg küszöbre sz@rik és nem foglalkozik vele a gazdája sem, abból ugyanúgy nem lesz jobb ember. Teljesen egyénfüggő, tisztelet a kivételnek.
Ha valaki tárgynak tart állatot otthon és nem foglalkozik vele, attól még lehet a gyerekével fog, de az is lehet, hogy nem. Ízlések és pofonok. De kár ragozni, akkor sem leszünk egy véleményen, de elfogadom, hogy ti így látjátok.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #51658 üzenetére
Próbálkozz az értő olvasással...
Itt az "az", a gyerekre utal(t), nem a sexreMásrészt abban mindenképpen igaza van rbalint88-nak, hogy gyerek előtt a kutyatartás sok emberre ráférne.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Lassú Víz
addikt
Alapvetően semmi újat nem adott. Ha hárman bedobjuk azt a 15-öt amibe került, ki tudunk bérelni egy műtermet és három óra alatt rommá lőhetünk egy modellt úgy, hogy közben visszanézed a képed a laptopon és megcsinálod a képet újra ha elégedetlen vagy a végeredménnyel. Egy ISO 200-as szenzorú mFT géphez nem jó dolog ISO 100 f16-ra vakut állítani. Azzal eleve sikerült tökön rúgni a végeredményt.
Van fotósiskola, ahol ennyiért három órán át csak veled foglalkozik egy oktató, vagy Szipál Martinhoz is elmehetsz 25 ezerért egy 8 órás workshopra. Nem tudom az mit ad, nem voltam. De elég versenyképes ajánlatnak tűnik. Ha egy ilyen programnak 40 ezer a hirdetett listaára az eléggé elgondolkodtató és irreális. Annyiért legalább Palvin Barbarát kellett volna elhozniuk modellnek, hogy azt mondjam megérte[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Lassú Víz #51639 üzenetére
Mr. XL-hez pont határeset vagyok, de megpróbálom. Nem is gondoltam, hogy ilyen helyen is érdemes körbenézni. Azt hittem csak széltében XL-esekre van, hosszában már nem. Farmerben is basszus, 36-os derék, 32-es szár van dögivel, de fordítva még egyet sem láttam. Pedig abból bevásárolnék.
Studi Őket néztem én is neten. Akkor majd bekukkantok pénteken ide is. Vagy majd meglátom hogyan lesz időm, most úgyis 3 hétvége zsinórban suli. Még a Domonkoshoz is ki kell vinnem a Biotart, meg kereket is kéne fűzetni.
Bringáról jut eszembe, Zolka megint jól eltűnt.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
-
jjeahh
nagyúr
Megbízható eladótól euból ez a legolcsóbb amit találtam, de egyrészt a 4gb nekünk fölöslegesen sok hely, másrészt gondoltam ha 4 eurót kérnek egy 4 gigásért talán találok valahol 512 megásat 1-2 ajróért max, (főleg, ha senki nem vesz már ilyent és próbálnak megszabadulni tőle ), de úgy tűnik pl bangood-on az 512-esért is elkérnek 3-4 ajrót...
Real_Necro: mondjuk nem muszáj egyben megrendeljük a 100 darabot, csak annyi a lényeg, hogy mind a 100 darab egyforma legyen nagyjából, szal legyen belőle sok raktáron
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Utka
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #51659 üzenetére
Olvass vissza, hol írtam én ilyet?
Utka:
Szerintem 100 darab már lehet kereskedelmi mennyiség, és fent akadhat vámon.
[ Szerkesztve ]
-
Utka
aktív tag
válasz jjeahh #51655 üzenetére
eBay drága? Mennyiért szeretnéd?
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #51658 üzenetére
Nem kapsz a kutyától sok szeretetet?
Tudsz ennél nagyobb ökörseget mondani, vagy hagyjuk, bezárhat mára a net?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #51650 üzenetére
Persze, nem vitatom, hogy jó,mi is szeretnénk majd egy golden retrievert, de inkább kertesbe. Kis lakásba már nehézkesen férne el gyerek is, kutya is. Egyébként szüleimnek meg anyósoméknak is van, berni pásztor, valamint cocker spániel és egy beagle.
Ellenben arra nem készít fel milyen lesz gyerkőccel, valamint szerintem akkora "impulzusokat, élményeket, szeretetet" nem is kapsz tőle.Kép jöhet blökiről.
Szerk.:
Merci:Nem, a mondandómból szerintem csak te gondoltál a szex részére, én a családalapításra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #51649 üzenetére
Olyan vagy mint Móricka, neki is mindenről az jut eszébe.
m3ss:Ja,hogy a motor is cserélve lett benne 90-ig már akkor is jól gyorsult
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
m3ss
veterán
kicsit csapongo volt, de nekem bejott, erdekesebb volt sztem mint a tobbi eloadas.igazi "zakkant" muveszlelek, jo ertelemben. a csaladi fotoalbumos tortenetek is mokasak voltak.
amugy gyakorlati haszna valoban nem volt tul sok, az is talan inkabb filmeseknek mint fotosoknak...de sztem ilyen szempontbol a tobbi sem volt hasznosabb.
hogy hivtak azt a 10 eves gyereket, akinek a fotoit mutogatta az elejen?(#51647) Mercutio_ ezzel a motorral nem olyan rossz. sztem multkor amikor ultel benne meg az elozo volt. foleg igy konnyu 14-es felnivel, konnyu gumival. elvezem a kocsit amiota levettem a nyarit lehet el kellene passzolnom a 15-os nyarit, es venni vmi konnyebbet, gyari et-vel...viselkedest is agyonvagja az et modositas.
(#51655) jjeahh alibaban vannak nagyobb mennyisegek, de az nem eu.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
jjeahh
nagyúr
Jó reggelt! Egy hülye kérdés: nem tud valaki valami online oldalt vagy áruházat, ahonnan eu-ból lehet 512mb vagy max 1gb akár noname (csak 2-3 alkalommal lenne használva sztem) nagyon olcsó pendrive-okat rendelni nagy tételben? 100 darab kéne... Ebayen sajnos a legolcsóbbak is drágák kissé és minimum 4-8 gigásak.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fi:zi'k
nagyúr
Oké, hogy új és jó élmény a gyerkőc, de ez szerintem is félrement. Ahogy Bálint is írta, alma-körte esete.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #51650 üzenetére
igen, a kutya jó!
mondom ezt úgy is hogy szegény öreg kutya most már nem annyira van jól, és olyan jó darthvaderesen szörcsög, alig alszunk, ha szörcsög-horkol akkor azért, ha nem akkor meg azért hogy lélegzik-e (doki nem sok okosat tud mondani olyan vizsgálat nélkül amihez el kéne altatni, de abból lehet nem ébredne fel mivel már 14 éves).még jó hogy ennek ellenére jókedvű.
szóval akkor is, akárhogy is, a kutya jó[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
spanyoll
addikt
-
rbalint88
addikt
Alma- körte
Kutyát lehet gyerek előtt-mellé-után is örökbe fogadni, a lényeg, hogy a kuta jó! Teljesen más impulzusokat, élményeket, szeretetet kapsz tőle, mint egy gyerektől. Nem gyerekpótlónak hoztuk el, de az tuti, sokat tanulunk a kutyatartásból is a későbbiekre nézve. Időbeosztás, következetesség, szabályok felállítása. -
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #51646 üzenetére
Orokbe fogadni kutyat? Inkabb gyartsatok babat... sokkal nagyobb elmeny ahogy cseperedik. Kutya meg utana is lehet.
-
Lassú Víz
addikt
Nem vártuk ki a végét. Nyolc után léptünk, amikor átment közönségtalálkozóba. Egyébként kicsit szétszórt volt, nem építette fel rendesen az estét.
Hasznos gondolat?
- Ösztönösen is lehet jó képet csinálni
- Legyél ott fejben a témához közel
- Ne csak önmegvalósíts, láss a közönség szemével is. Szerintem meg csak ha el akarod adni, egyébként csináld a saját örömödre, és szard le mit mondanak a többiekArról nem vagyok meggyőződve, hogy megérte a ráfordított időt. (Ahogy a vasárnapi program sem.)
-
Mercutio_
félisten
Ha túlléptél azon, hogy nagyon nem ezt vártad szórakoztató volt, és gondolatébresztő. Miután elmentél jött a legjobb rész: Mint kiderült egyik mániája (volt), hogy régi fotóalbumokat vett pecsa piacon, és ahol épp belebotlott, aztán 1-1 albumot bescannelt, a képeket feljavította, és kitalált a képek alapján egy történetet amit profi narrátorral felmondatott, zenét kevert alá és mintegy animáció összerakta az egészet.
m3ss: Ez a kis gyösz miata még mindig vaddisznó
-
rbalint88
addikt
válasz madgie #51644 üzenetére
jaóhogynem csúcspóker.
blogolok:
kurva órák. felraktak ma fácséra egy Porsche Design by Eterna kvarc kronót 115-ért, veszettül tetszik, de megy a pöcsölés a szűk c/f miatt.
rájár a rúd az ájfonokra ezen a héten. az enyém vasárnap esett ki kabát belső(!!!) zsebéből jó kis rücskös aszfaltra, lightning csati felett kapott a keret, meg körbe a bőrtok, je. Orsi ma reggel dobta el a lakában, neki a home gombnál a legvékonyabb részen repedt át az üveg... még jó, hogy van biztosítás mindkettőn, úgyhogy viszonylag költségkímélően orvosolható a probléma, de mivel egyik sem befolyásolja a telefon használhatóságát, majd csak akkor cserélünk, ha tényleg romosak lesznek.
3 hónap után még mindig imádom az Alfámat és aki leszarolaszozza, annak nem fogom a lerobbant szarnémetjapánamerikaidélkínai autóját vontatni, csakazértse *
4 hónap után még mindig minden nap ajándék, mert mér egy kutya is bearanyozza az életünket. Aki gondolkodik, ne gondolkodjon: fogadjon egyet örökbe! kicsi a lakás? még mindig több helye lesz, mint egy kennelben! csak megfelelő kutyát kell választani, értelemszerűen a 30nm-es lakásba nem ír farkaskutya való.* ha minden jól megy, holnap már j.bravonak is lesz Alfája, de neki még vontatókötele se lesz!
+napicoelho: szakítsunk időt arra, hogy a sok kisebb-nagyobb nyűgünk mellett boldogok is legyünk és értékeljük azt a sok jót, amink van. akár egymást itt a fórumon is!
-
Studi
veterán
válasz Novics #51638 üzenetére
Nyugatitól pár perc séta a Mr. Sale. Nem legfrissebb divat szerintiek a cuccok, de vannak mindig extrém méretek, karcsúsított és széles szabások is bőven. Az eladók nagyon kedvesek, segítőkészek, ha kell, tizet is rádadnak, míg nem találnak egy jót. Sokat vásároltam már náluk, érdemes benézni.
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Lassú Víz
addikt
válasz Novics #51638 üzenetére
Ahol van XXL kollekció. Egyik lehetőség a Mr XL. Dohány utca 46. Van XL kollekció a Pólusban a C&A boltban is. Gugli találat az allsize Nem reménytelen. Majd írd meg, hol jártál sikerrel.
-
Novics
senior tag
Urak! Bp-en hol érdemes öltönyt venni? Ha nem feltétlenül úri szabóval akarja az ember varratni. Mondjuk szerencsére orángután termetem van, szóval ha egy ing/pulóver/kabát jó vállban, akkor csukló körül ér, szóval a konfekció nem biztos, hogy játszik, de azért egy próbát tennék. Kifogytam a gimis ballagási öltönyből. Meg azért most már nem lenne baj, ha lenne egy másik öltönyöm is.
Ugyanitt bőr félcipő is kerestetik.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
JohnyBlue
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lehet nem a legmegfelelőbb helyen kérdezem, de hol a legolcsóbb most eneloop fehér akku Budapesten?
⭐ Stella
-
atok666
őstag
válasz Real_Necro #51627 üzenetére
Sztem tutira nem halt meg. Ha megolte volna a forgatokonyv iro, akkor mutatjak rendesen, h szetmarcangoljak...
Ne olvasd el az utolso sort, amit irtamAtok Spoiler: meg majd jon egy nagyon gonosz, es o fogja megolni -
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #51626 üzenetére
Szerintem nem, ha éppen bebújt a kuka alá vagy hasonló. De gyanítom, ha túl is élte, megsebesült vagy ilyesmi... de gondolom hogy fokozzák a dolgokat következő rész megint nem róluk fog szólni. „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #51624 üzenetére
Visszanéztem azt a részt. Elsőre úgy tűnt, hogy őt zabálják. Eléggé szenvedős fejet is vágott hozzá. De végül is bele láthatja az ember azt is, amit mondasz.Eléggé ambivalens érzések járnának át, ha túlélné. Egyrészt örülnék neki, mert szimpatikus karakter. Másik oldalról nézve viszont teljesen irreális, hogy azt túlélje. Eddig szimpatikus volt a sorozatban, hogy nem dédelgették túlzottan a szereplőket. Nem egy Trónok Harca, de akinek halnia kell, az meg is halt. A maga módján ezt a részt akár reálisnak is lehetne nevezni. Glenn túlélésével ennek most vége lenne. Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #51622 üzenetére
Láttad a most hétfői részt?
Szerinted a végén amikor mennek az üzemanyagos kocsival, ki kért segítséget rádión? Tuti Glenn... Egyébként is úgy esett a zombik közé, hogy a fickó ráesett. Valamint mellkas magasságban szedték a beleket... tuti nem Glennt boncolták. Ja meg trailerben van egy rész, ahol az erdőben egyedül fut. Szerintem az még nem volt. „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Larry303
addikt
nem akarom szétoffolni a topicot de ehhez a 24-35 f2 arthoz nem volt még senkinek szerencséje?
érdekelne minden infohttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #51620 üzenetére
Szerencsétlen Glenn! Nagyon sajnáltam. Szimpatikus volt. Ez kb olyan, mint a Bones-ban Fitz.
Követem egyébként. Az első pár rész nagyon erős volt. Most kicsit leült a dolog, de ettől nem rosszak ezek a részek. Jó, hogy nem Rick van a középpontban mindig.A Heroes Reborn meg olyan, amilyent vártam. Közelébe sem ér az eredeti sorozatnak, de fanoknak, nosztalgiázni, sok szódával elmegy.
-
Mercutio_
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #51618 üzenetére
WD-nél hol tartasz? Ugyehogyugyehogyugye? 6-os trailer sokat árulkodott Glennel kapcsolatban.
-
zool1
őstag
Se csajok, se sz@r zene... már a jövő sem a régi.
-
j.bravo
addikt
Tada.wav
He-eeppi bööörzdéj to rbalint88 !
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #51604 üzenetére
És akkor még csak 43 volt
aleister: Pedig alap, azt hittem itt mindenki látta már.
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
Szerintem ez veri az összes képet, amit eddig linkeltetek.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
A sok kis tréfarépa
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...