Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4360) spanyoll válasza imyourfriend (#4356) üzenetére


spanyoll
addikt

Ázzztakurva.

Elmegyek hétvégére a géptől, aztán erre kell visszajönnöm? Ajj :(((
Az az igazság, hogy nem lenne veled semmi baj, mert a csőlátással együtt lehet élni, de ahhoz kell az is, hogy valaki mozgatni kívánja a fejét, hogy mást is lásson, ne mindig csak a saját dolgát.
Csökönyös egy hülye vagyok én is, de te azért überelsz. Lassan már benyeltük talán, hogy utálod a Tamikat, a miértjét igaz nem tudtuk meg, de ettől függetlenül képelni nem képelsz (én sem mostanában, de tervezem "visszatérésem"), azon kívül senki igazát nem nagyon szereted elfogadni sajna. Értem én, hogy attól, hogy mindenki egy dolgot mond, még nincs feltétlenül úgy, de azért nem hiszem azt, hogy feltétlenül az egész ph! fotós közösség a helikopter te meg a tökéletes gondolkodású.
A kreténségek kreténségét is megkérdeztem már anno, érdekes módon sose éreztem azt, hogy lenézően beszéltek volna velem (na jó egyszer megsértődtem Freddyre valamiért, amikor még nem tudtam, hogy milyen, de még fiatal voltam és bohó). Igazából nem zavar amiket írsz, mert ha hülyeség akkor csak átugrom, meg mint emlékszel válaszolgattam neked privátban ha írtam, de most mondom azt már én is, hogy kiii vaaaan a tököm azzal, hogy minden fórumban te vagy a téma. Igen, mindenki a saját igazában higgyen, ezt vallom én is (hisz tudja mindenki, hippi program vagyok), de ha ez azzal jár, hogy mások komfortzónájába belemászol, és zavarod őket, akkor nem hiszem, hogy folytatandó ez a tevékenység.
A) verzióként elüldözöl pár embert a fórumról ami nem lenne jó buli, vagy B) verzióként ráun a háziszellem a banzájra aztán kapsz egy hetes vagy hosszabb BAN-ánt és mehetsz filozolival tudjukkivel beszélgetni a fotózás nagy dolgairól.

mod: Újra elolvasva kicsit sután fogalmaztam itt-ott, de most lusta vagyok retorikai szempontból tökéletes szóáradatot összerakni.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.