Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz imyourfriend #4298 üzenetére
Te most lényegében lehülyézted Peethy-t?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
imyourfriend
őstag
Úgy érzem hogy manapság már van annyira népszerű és használható az internet hogy az ember utánanézzen a dolgoknak. Én egyik jóbarátom dslr-jének próbálgatása után terveztem el hogy veszek magamnak egyet. Igaz átdobtak 4E expóval (volt benne 4800 és 800-nak hirdették) de a gép úgy működött ahogy azt telefonba elmondta a srác. Nem mondtam hogy aki hülye az haljon meg, de előzmény és felkészülés nélkül nem megyek el használt autót venni. Megkérdezek egy szakembert vagy elviszek magammal valakit hogy ugyan nézze már át nekem azt amit megszeretnék venni.10-15 éve azért más volt a helyzet, de manapság már nem lehet szerintem erre fogni hogy én nem olvastam/ nem jártam és emiatt vettem "rosszat".
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #4289 üzenetére
Sajnos kimarad, másnap jött a kb 60 éves kolléganöm és újságolta, hogy kapott rá repijegyet és milyen jó volt
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Santiagain #4282 üzenetére
Viszont baromi jól PS-elhető.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Osztom a véleményed, különösen igaz ha már valakinek meg volt a '' jocsaj '' az életében, mert addig a legtöbb emberben úgy is ott a kisördög
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #4283 üzenetére
orulok, hogy vidamsagot tudtam a totyikba csempezni.
na, en lepek haza, jok ne legyetek
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #4276 üzenetére
A világ legjobb nőjét is unja valaki... Mondjuk ha már választhatnék egy bombázó de hirtelen természetű topmodell és egy helyes de normális "átlagos" leányzó között, akkor az utóbbit választanám. Lehet valaki akármilyen dekoratív kirakati cicababa, ha érzelmileg taszít. Lásd Naomi Campbell-t, aki a széps
eégge mellett az érzelmi kitöréseirőlbotrányairól híres.Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #4273 üzenetére
Sablonos, de igaz: az ilyen csajokat is meg lehet unni, az már egy másik történet, hogy néhány héttel az után, hogy kiraktad már bánodEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz imyourfriend #4274 üzenetére
Hát akkor nem. Ennyi kérdésem volt csak.
Kösz. -
törölt tag
Gyerekek, szar az élet.
Nem ? -
akela91
addikt
Keményebb vonalat senki nem szereti? Powerwolf, Sabaton, Amon Amarth, Kreator...
-
-
Balinov
titán
válasz Mr.Csizmás #4229 üzenetére
miauuu...ez fajt!
nesze. Kulonosen ajanlott a Csere kisbuszra,transporterra,
Eltartási szezödést kötnénk öregebb magánjos szeméjjel-kel. (az ingatlanrovatban!) ill. Hárommagas-ksenon komoj szerver számitogépde a tobbi is gyongyszem!
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #4259 üzenetére
Hajjaj valahol nekem is meg van a dorombom.
No jó éjt! Túl sokat linkeltetek, de majd holnap (azaz ma) rábökdösök.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #4257 üzenetére
Még, hogy őskövület lenne a jeanne michelle jarre, bőven nem az még!
Amúgy attól a számtól nekem is olyan indulhatnékom lett
Ezt meg csak azért, mert egyrészt linkeltél Hiperkarmát, másrészt meg mert ide mászott át a zseniális Bérczesi Robi@IYF: miért, miért ... mert a ménsztrím az ménsztrím!
Jaj még van időm szerkeszteni!
Kaptok ilyet is, aztán pakolom be a táskámba a dorombomat, hogy majd tudjak a hétvégén játszogatni, fakkjee.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
imyourfriend
őstag
válasz spanyoll #4256 üzenetére
Én bevonultam sze fesztiválon a Brains zenekar termébe, egy kis terem volt este 11 után. Aztán leizzadtam az első szám után és nagyon élveztem az egész koncertet, meg is szerettem akkor a bandát. Előtte punnany meg hősök voltak talán, de felháborodtam hogy miért nem tették ki ezt a nagyszínpadra és hozták volna be a hősöket a pici bunkerba..
-
Mercutio_
félisten
Na, akkor elő a gitárt, 'aszt hajrá! bár inkább őket játszd !
Látom szerencsére nem csak én linkelgetek őskövület zenéketReal_Necro: Hötttőőőő...izé....lazulás, nem is tudom, inkább amolyan lowrider-es nyáreste városban letekert ablakkal gurulós, hangulatom lesz tőle, de nem rossz Clawfinger állat , annó télen még szarabb hangulatom volt, mint manapság, és mindig ezzel meg a "testvér" albumával a fülemben mentem melózni, mire beértem megvolt a pörgés és az alaphangulat
imyourfriend: Elég elborult?
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4254 üzenetére
Mindjárt más. Bob Marley minden zene yt-n ami reggae
Cserébe az ébresztőmet linkelném@imyourfriend: Valamiért én anno utáltam a brénzt, amikor még nem voltak annyira ismertek, talán mert olyan tucatreggaet játszanak mindenféle más dologgal benne, amivel nincs baj, csak nem tudom. Most már bírom, legalábbis meghallgatom.
Akkor viszont linkelek neked egy kis PASO-t, jaj de jó is az. Anno soundon majdnem megdöglöttem a napon rájuk ugrabugrálva. 2-3 körül játszottak, voltunk max 200an a nagyszínpadnál, de cserébe milyen jó is volt ... Hallgasson mindenki ska-t"Super perfundo on the early eve of your day."
-
imyourfriend
őstag
[link] Ilyen szól most, amolyan pihentető zene. De koncerten talán az egyik legjobb
-
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4252 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy ez nem laid back szám, hanem bob marley?
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #4251 üzenetére
Anno moziban néztük párommal, szétröhögtük magunkat rajta.
Szerk.:
Na megyek vacsizni. De jó volt anno ezt még bakeliten hallgatni. Mai napig meg van a lemez: [link][ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4250 üzenetére
Nem, láttam, hogy kijött, de a borítókép, meg úgy általában az egész nem fogott meg, úgyhogy nem néztem meg. Miért, tud valamit, amiért megéri
letöltenimegnézni?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz imyourfriend #4247 üzenetére
Én sem mondtam, hogy agresszív számokat hallgatok csak, sőt.
Az utóbbi években maradt a reggae, a goa, meg a 80's rock, aztán közben ami betalál és éppen tetszik@Necro: Jé, ez tök jó
Akkor kontráznék egy ilyennel.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
imyourfriend
őstag
válasz spanyoll #4244 üzenetére
Én jártam már Mayhem koncerten is, bár nem nagyon vállalom fel az ilyent. Talán akkor volt hogy az Edda énekese elkezdett köcsögölni a színpadon [link] Bár ez már övön aluli volt. Nálam Punnany szól, bár legújabb kedvencem a Brains. Igaz ezek a bandák nem feltétlen az agresszióról híresek
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4245 üzenetére
Azért nem, Lordinak vannak jobb számaik, másrészt a GWAR koncerteken az a mennyiségű művér meg műbél meg minden ami a közönségre kerül...
Amúgy meg inkább akkor már dobok egy kövi számot"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #4242 üzenetére
Én nem pihizek, inkább pörgök
IYF:
Mindjárt kapsz tőlem valami szépséget, csak találjam meg.
Tessék ... az ő koncertjükre nem mernék elmenni, az tuti Nem a zene miatt linkelem amúgy, hanem mert mókásak[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz imyourfriend #4240 üzenetére
Már reklamáltam volna, hogy semmi értelmeset nem linkelsz csak ilyen elefántokat, de az utolsó linkeddel picit mentettél a helyzeteden
Linkelni akartam valamit, mondván, na végre előjött a rock, de pf. Amennyi jó rockstílus és szám és album és együttes és minden van, hogy bele sem kezdtem inkább, értelmetlen.
Inkább másolok egy anigifet egy tökéletesen érdektelen macskáról.Mod: na jó mégis, de csak mert eszembe jutott, és most épp ezt hallgatom úgyis.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz Santiagain #4239 üzenetére
Léteznek még persze, élnek és virulnak e zenék. [link] Ezt szerettem volna megkeresni. Toy Dolls-nak vicces száma ez, többet nem nagyon ismerek tőlük
-
Santiagain
őstag
válasz imyourfriend #4233 üzenetére
Ezek még léteznek? Kb. 20 éve hallgattam Bad Religiont.
A Toy Dolls meg nem egyszer hallgatható kategória.
[ Szerkesztve ]
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
spanyoll
addikt
válasz imyourfriend #4236 üzenetére
Próbálj meglepni
Ha olyat mutatsz amitől üvöltve ugrálok, hogy oioioioioiii, akkor nyertél, ha nem akkor én nyertemmod: Amúgy nekem nem nehéz olyan zenét mutatni ami tetszik, igazi tősgyökeres korcs vagyok. Egyik fele a zenéknek azért tetszik mert jó, a másik meg mert annyira fos, hogy röhögök rajta. A maradék ami felidegesít, azt meg elkerülöm
[ Szerkesztve ]
-
-
m3ss
veterán
válasz imyourfriend #4233 üzenetére
na vegre vmi ertelmes post toled
anno elkezdtem gitarozni ez volt az egyetlen riff ameddig eljutottam(#4232) Eperkutyus pedig ez nem annyira szethuzott kep, iszonyat jo fenyek voltak azon az oszi napon. ez kb nyers, csak locsolo nelkuli ugyanakkor.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
imyourfriend
őstag
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
hehe
nem tudom, de ugy tunik erdekelte a zsurit"One guy here in Estonia sent the very same picture to our national nature photo contest. He's telling us that he took the photo by itself and also telling beautiful stories about shooting situation.
Now we have to prove that he's not the author of those photos to eliminate the guy from contest. Can you help us?
Please send a original RAW-file or JPG with camera data to my e-mail heiko@looduseomnibuss.ee. I give you a word that we do not misuse it.
So we can go further.
If you have more questions, I'm ready to answer.
BR,
Heiko Kruusi
organiser of "Looduse Aasta Foto 2013" contest"https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
az korrekt azert, hogy felvettek veled a kapcsolatot. Milyen kompetisun amugy? Publikus link?
Amugy meg grat a kephez, nem lattam ezt meg toled, de kiba* tetszik!
-
m3ss
veterán
hihi, milyen mar vki benevezte ezt a kepemet vmi esztorszagi fotos versenyre, felvettek velem a kapcsolatot hogy nem-e az en kepem...
mondjuk jol valasztott, en is szeretem ezt a kepethttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #4225 üzenetére
koszi az ujabb linkeket. Atfuttam a nas4free oldalat, a wikijet, meg 1-2 gyors kereses a forumban, de ugy nezki, ez inkabb x86/x64 alapu, a Zyxelembe meg Marwell fele ARM-es Kirwood SoC dolgozik, szal ez ugrott.
OMV-t meg nem neztem, valamikor dolgoznom is kell
-
törölt tag
Ja jók a microserverek és a kollégáim (3-nak is van), ECC-s rammal tolják. De egyiküknél performance gondok vannak és nem tudjuk, mi az oka. Másik kettőnél hasít.
Balinov: ne hamarkodd el a döntést. A ZFS nem rossz, de kicsit hipster cucc, mint az Apple. Rengeteg mindent tud, de átméretezni (expand, shrink) pl. nem és ez néha nagyon fontos lehet. Az OpenMediaVault-ot is megnézném a helyedben, ez Linux/Debian alapú, nem zfs-re épülő NAS, legalább ennyire jó. Ugyanakkor: jön a btrfs, igaz még béta (vagy már nem?) .. link .. fortyog a NAS piac, szoftver oldalon is. Indulásnak egy Debil alap semmiképp sem rossz mindenesetre, vagy NAS4Free.. szerintem 50-50 érv szól amellett, melyik jobb a másiknál, az eltérés marginális, de úgy gondolom, mindkettő jól kiszolgálhat.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #4221 üzenetére
koszi , tudtam en, hogy kit kell kerdezni. Viszont bammeg, most qrtad el a delutanomat...megvan az olvasnivalom FFP-vel egyetemben
-
törölt tag
válasz Balinov #4220 üzenetére
Meg kell nézni, ugye BSD alapú, hmm jót kérdeztél. Vágni vágom nagyjából, de erről spec nem tudok.
FreeNAS helyett Nas4Free-t tennék helyedben, ez az eredeti FreeNAS folytatása, csak átnevezték, mert [...] - hosszú. Itt a HCL-t (hardware compatibility list) megnézve ha nem találod az ARM-et, regizz be a fórumukba és tedd fel a kérdést ott, első kézből lesz válasz. Remélem a semminél ez is több.
[link]Az eredeti, Solaris idején a zfs-t fejlesztő brigád a FreeNAS projektre szállt át, majd ahogy ez az Oracle-é lett, az eredeti FreeNAS kódokkal együtt átmentek a Nas4Free-be. Ha jól emlékszem a kicsit tekervényes sztorijukra. Tehát a legjobb fájlrendszer és azok eredeti fejlesztői jelenleg a Nas4Free-ben vannak és FreeNAS engedi magát Nas4Free-re upgrade-elni.
HP Microserveren és egyáltalán, bármilyen otthoni vagy kisvállalkozói környezetben csak ezt használnám, über cucc nagyonkirály webes felülettel - ha meg BSD guru vagy, lehet a konzolon perverzkedni.
A BSD meg betonstabil, tudjuk. Ha a vas is az[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #4219 üzenetére
Kutyus, te vagod a NAS temat, nem? Valami remlik par het messzesegebol.
FreeNAS-t fel lehet heggeszteni ARM (Marwell Kirkwood) alapu NAS-ra vhogy? Xyxel NSA325 lett, 2x1TB WD-vel RAID-ben.
-
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #4213 üzenetére
A reménytelen-szerűből hozta össze ezt, ez már reménytelen.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
Jaja, úgy néz ki nagyon, talán lesz róla vidi is
@(#4192) Eperkutyus: Tudom miről beszélsz, én hozzád hasonlóan fel is adtam volna az egész arcképezést, de egy nagyon kedves és azóta is örök hálám üldözöttjeként megjelenő kollega egy reménytelen-szerű képből hozta össze ezt, ami van most
Csak ki kell találni valami jót. De amúgy berényi miklós nincs még, ajánlom figyelmedbe"Super perfundo on the early eve of your day."
-
imyourfriend
őstag
válasz #40935168 #4202 üzenetére
Ideje már visszaváltanod a legutóbbi avatarodra.
(#4186) Real_Necro: Itthon megfőzzük a viaszt és abból kiöntjük majd utána beleégetjük a drótot ami a keretben van aztán már el is készül. Van 6 vagy 7 méteres pózna talán, annál magasabbról még nem szedtünk le rajt.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #4208 üzenetére
tudom, csak nem bírtam kihagyni .
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Csak éppen még mindig ugyanazt a vázat használom, meg vagyok vele elégedve és nem cserélgetem orrba-szájba.
-
L4mie
veterán
válasz akela91 #4195 üzenetére
haha ott az enyém fent
Eperkutyus: ne parázz rá elkezded sokkal egyszerűbb mint amilyennek látszik,
pl. elég sokunk meg tudta csináltatni magának, ez azért jelent valami /és még a Canonosok között is voltak sikeres avatar igénylők, na ez ami tényleg azt jelenti, hogy nem lehet nehéz /bocsi a dupláért
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #4202 üzenetére
Ennél kicsit komplikáltabbEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #4197 üzenetére
Szerintem ez egy mesterséges "akadálypálya", aki nem veszi, az nem is érdemel egyedi avatart
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN