- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2695 üzenetére
Hát én spec mindig alszom közben.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #2688 üzenetére
Hát lehet maradnom kellett volna a gyártástechnológiánál....
bár nálunk a villanyos tervezők is morcognak, hogy nincs meló, szval építőipar suxx. ha nem vagy közgépes )környezetvédelmi tervezés nem igazán pörög
Ha most kéne modult, akkor orvostechnológia vagy polimer és/vagy gyártástechnológia.Jaguár X type szép zöld még a gyalogost karóba húzó emblémával. amit majd vénen akarok
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
A Mikroelektronikai és Technológiai Intézetnél voltam elektronikai eszközök szakirányon, azon felül meg ipari környezetvédelem modul. Ha most kellene pályát választani akkor inkább mennék gépésznek vagy közlekedésmérnöknek.
Karima:
Igen, erre írtam, hogy élmény vezetni. 3-as bömösben is volt még tartalék 240-nél, csak én nem mertem jobban nyomni neki. Egyébként a lenti vas már le lett selejtezve, már 2007-ben is volt benne 140e km, meg minden vendég azt kapta, így nem kímélték.
Most csak új kombi Passat van, de azt elég nagypapás vezetni, német vezetőségnek meg vagy audi vagy bömös. Meg tulaj fiának egy AM.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #2688 üzenetére
Már a szerencsi cica kakaó is inkább étel festék, mint kakaó egy ideje mar csak hollandot veszek. Egy vagyon, de nem kell dupla annyit bele lapatolni belőle...
Amúgy az 55dkg kakaó arány jó ötlet, mondjuk hogy utána 1 hétig a fajansz környékére sem megyek az is biztos
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Karima
őstag
Hosszabb céges utakon én ilyet szoktam hajtani.. Megynyugtató tud lenni, amikor 220-nál még van tarcsiban egy nyolcadik sebesség
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #2687 üzenetére
Villamosmérnök? alig van már villamos
Hova szakosodtál villanykaron?Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #2686 üzenetére
Én a tetejétől 1-1,5 mm-el alatta részig töltöm, úgy is meg fog kelni. Ha sokat raksz bele akkor csak ráragad a sütőformára és vakargathatod lefele.
Crey: szerintem te 55dkg kakaót raknál bele és 2 evőkanál lisztet akkor. De egy browniet kedvelő embernél szerintem nem is csoda, ha jó kakaósan szereti. Egyébként meg jó kis Stühmer vagy "cicakakaó" bele, nem tecsó meg más gazdagságos.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Villámos. De persze nem szakmában dolgozom, mert gyártástervező vagyok.
Szép meg jó a bömös, meg igazi élmény hajtani, de sajnos újan vagy kicsit használtan átlag ember számára megfizethetetlen, a régieket meg nem győzné az ember tankolni, annyit esznek. Szerintem.
Bár mondom én, aki nyugdíjas éveire már eltervezte, hogy egy Mustang-ot fog kipofozni és hajtani.Számomra most az ideális autó a kis Astra-m, 14 éves, van benne 92e km, 1,4-es benyás és a fogyasztása 6,2-6,9 hosszabb távon, városban meg max 8, ha sokat járok. Aztán ha már nem férünk el benne, akkor kombi H Astra 1,8-as benyás XER motorral. Abban már 140 paripa van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #2683 üzenetére
koszonom mernok ur
btw. mennyire kell megrakni a papirkosarat? marmint hogy ne boruljon ki, de azert puposodjon?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MODERÁTOR
Csak hogy bele ugassak picit: 55 dkg liszthez két evőkanál kakaó kb. Halottnak a csók kategória (én jó kakaosan szeretem a süteményeket, nem csak barnára szinezve).
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Már agyaltam rajta, te voltaképpen milyen mérnök vagy? O.o
autó: úgy hallom jobbról balról, hogy manapság megéri a használt Bömös, olcsóbb fenntartani mint egy fiat bravo-t, mivel annyi import van belőle, hogy a bontott cuccot kb. utánad vágják.
Megint hülyeségeket mondanak és én meg elhiszem (laikusként miért ne tenném) vagy van valami alapja?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #2681 üzenetére
Aztán a végén nem ám valami pacalos túrórudis fokhagymás kőrözöttes étcsokis szilvalekváros csoda lesz?
Meg van közben a recept, sógornőm lediktálta telefonon.
Hozzávalók 24 darabhoz:
20dkg Rama margarin
22,5dkg porcukor
4 tojás
3dl natur joghurt
55dkg liszt
2 csomag sütőpor
10 evőkanál tejMargarint porcukorral meg tojással habosra kevered, majd mehet bele felváltva a sütőporral elkevert liszt, a joghurt meg a tej. Mindig mindenből rakj egy adagot és csomómentesen géppel keverd el. Ha kakaósat készítesz, akkor 2 evőkanál lisztet vegyél ki (azaz annyival kevesebbet adj hozzá) és tegyél helyette ugyanennyi kakaóport bele.
Mi a simát szeretjük, szoktunk bele vaníliás cukrot meg reszelt citromhéjat rakni. Meg ugye az apróra tördelt étcsoki darabokat a végén belekeverjük. Nem tudom milyen sütőformád van, nekünk fém, abba kell muffin papír. A szilikonba ha jól tudom nem kell.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Mr.Csizmás #2679 üzenetére
Pont tegnap hozott a kollégám túró rudis muffint. Túró Rudi darabok voltak benne. Zseniális.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mr.Csizmás
titán
koszi urak
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #2675 üzenetére
Van otthon jó muffin receptem, csak lakásfelújítás miatt nem tudom merre. Bátyámtól kaptam, úgy is beszélek vele, ha át tudja dobni mailben felrakom ide. Annyi rémlik, hogy natúr joghurt is kell bele.
Mi Szerecsen étcsokit szoktunk beledarabolni, a tejcsoki szétfolyik, nem jó szerintem bele. Csokigolyó meg miegymás szerintem már túl csicsa, de ízlések és pofonok...tetejére mondjuk francia drazsé mehet díszítésnek. Bátyámék barack kompótot raknak néha bele.Ha már autó téma is volt. 2007-ben, mikor kezdtem a mostani cégnél, az alábbi vasat adták alám, mikor anyacégnél voltunk küldetésben. Akkor még nem volt meg a kis G Astrám. Hát ez a benyás bömös nekem egy álom volt, analóg fogyasztás kijelző megakadt 20 literen, mikor 240-el repesztettünk januárban a sztrádán. (4en voltunk a kocsiban) Aztán nyáron már nem kellett osztozni a járgányon, 1 hétre megkaptam saját használatra.
-
zolka78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2671 üzenetére
Feleségem rendszeresen süt. Tortákat is eladásra. Szerinte a muffinból az a jó amelyik a legegyszerűbb. Végül is csak egy alaptészta. Ami dob rajta az az, amit bele teszel. Csoki, gyümölcs, keksz stb.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2675 üzenetére
Szerintem így ebben a sorrendben tenném bele
-
Mr.Csizmás
titán
exem csinalt mindig, es felrerakta dobozban szaradni par napot, meg en is ratettem, hogy erleltem (jo szaraz levegoju szobam van) isteni dolog kaffehoz martozgatni, csak kell hozza egy fogsor is
gondolkozok, hogy mit tegyek a muffinba, egyelore kakao, csokireszelek, kinder ize csokigolyo (hogyishijjak), meg konzerv gyumolcsssalata jatszik.
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2673 üzenetére
Szerintem nálunk nem fordulhat olyan elő, hogy egy tepsi brownie megér egy hetet.... Akkor valaki beteg, vagy meghalt
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2671 üzenetére
Azt nem tudok jót mondani, mert azt a párom süt mindig, és halvány lilám sincs honnan szedi a receptet. Csinálj neki browniet, ez kipróbált recept, és egyszerű is
Ja, ennek állnia kell egy éjszakát, úgy az igazi... Forrón nem ajánlott
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2669 üzenetére
Milyen sütit csizmás? Én szoktam - legutóbb húsvétra az extra sütés-főzést igénylő Tiramisut sütöttem
-
Mr.Csizmás
titán
ti szoktatok sutit sutni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz imyourfriend #2666 üzenetére
-
törölt tag
válasz imyourfriend #2664 üzenetére
Muta
-
Balinov
titán
Bazz, Index megint hulyesegeket ir...
"Az Apple készüléke öt nemesfémet tartalmaz: 0,88 uncia alumíniumot, 0,56 uncia rezet, 0,012 uncia ezüstöt, 0,0012 uncia aranyat, és még ennél is százszor kevesebb platinát."
Az aluminium meg a rez az miota nemesfem?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
aleister
veterán
Sajna nem bőrös volt, de teljesen rendben volt a kommersz, plüssszerű kárpit is benne.
Egyébként az exkocsidban szerintem jobb volt az eredeti fehér ülésgarnitúra. Gondolom ez volt még a te idődben.gaben75:
Igen, ennek kicsit több értelme van.
Na ott nem vagyok. Megy nincs is optikai -és egyéb- tuning sem a kocsin. Gondolkoztam egy első szoknyán, meg a küszöbökön, de mindig akadt a kocsin más szerelni való. Úgy voltam, hogy előrébb való az elsődleges célja (közlekedés), mint a kinézete.A Mito nekem se annyira begyere. Személyes tapasztalatom ugyan nincs vele, de ha SP ilyet hajt, az már kissé gyanús.
-
L4mie
veterán
annál inkább a pénztálcájára, ami nem csak, hogy alfát, de egy seichento-t se enged meg
(pedig azt még rám akarta sózni vater ingyen tavaly )Ropi: oké de valamivel szállítani kell a sok cuccot a helyszínre.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
az ujakban mar a motor se alfa, nem? lehet azert jo vagy legalabbis a v6 mar gm vagymi...
amugy a mito nekem vhogy nem tetszik...buta kinezete van elolrol bar ez erosen szubjektiv..regi alfak mind szepek voltak. egy regi spider kellene nekem, rosso-ban. az meg hatul is hajtott es hat az egyik legszabb auto sztem..."147 meg amióta megjelent tetszik, de nem éri meg fenntartani azért egy kocsit, hogy 2 hetente eljárjak vele airsoftozni meg szülőkhöz vidékre."
ahh neked nem valo az alfa. egy igazi alfas nem hallgat az eszerehttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Balinov
titán
izlesek es fotonok,ugye...tavaly volt szerencsem 13 napig hajtani egy ber Mito-t olaszoknal...papirok szerint nem volt 2 eves, kb 30k kilometerrel...elvitt mindenhova, meg minden, de az utasterben az a muanyag....meg az elso 100km utan a muszerfal mint a karacsonyfa...tempomat az enyeszete... menni mondjuk ment, mint a barom, 6 gangos volt...sajat hasznalatra nem kene, de legalabb olcso volt a berles
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
L4mie
veterán
válasz aleister #2648 üzenetére
Unokanővéremnek 2.5 éve MiTo ja van
SEMMI BAJA NINCS annak a kocsinak ami elég meglepő.
és persze csodaszép.
147 meg amióta megjelent tetszik, de nem éri meg fenntartani azért egy kocsit, hogy 2 hetente eljárjak vele airsoftozni meg szülőkhöz vidékre.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Jaaa, azt vágom. Csak azt nem tudom, hogy a Counter, hogy jön az alfához vagy épp a kis sztorrimhoz?
Igen, az új 147 szép nagyon.
Én mindenféle fanság nélkül kerültem a klubba. Aztán idővel állatira elkapott az Alfa-érzés. Néha hiányzik az egymásra villogtatás.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
m3ss
veterán
válasz aleister #2643 üzenetére
szep auto. barna boros?
az kellemetlen rakd ossze, gondolom eladni ugy sem eri meg igy..."Bááz egy V6-tal toltad? Az egy álom. "
motorja az nagyon jo volt, meg a design..de azon kivul...reggelig tudnam sorolni miert nem vennek tobbet alfat fincsi hangja volt...
megtalaltam a tulajt, ez volt az enyem. de elhdrezgetnem most a motorteret, krom szivosorok nyamiii"de most pár évig regenerálódok inkább a barátnőm Suzukijával. Azt nem kell szerelni, igaz feeling sincs."
hatja, igazi alfas mondat amugy az mx5 pont jo, feelinges is es szerelni sem kell...en is beleuntam. bar az enyemet sokszor nem kellett piszkalni, meg nem is robbant le de ha vmire kolteni kellett...
egesz auto mernokileg, tervezesileg egy vicc volt amugy, szerelhetoseg, hatso passziv kormanyzas miatt a futomu bonyolultsaga...de hat nem kell csodalkozni, olaszok ugy epitettek, hogy itt egy tipo padlolemez, egy elsokerek hajtas, egy motor majd lesz vmi...vegen rajottek hogy meg mindig borzalmasan alulkormanyzott akkor beleraktak ezt a hatso futomuvet...de hat igy is az, orrnehez a motor, hajtas miatt nagyon.
ehhez kepest a miata egy mernoki csoda minden szempontbol...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
aleister
veterán
A nikonosból...
No az egész úgy kezdődött, hogy egy őzike szerelmi bánatában felcsavarodott a hűtőrácsomra. Ez még nem volt olyan gáz, mert vettem egy donorkocsit, és újraépítettem a kocsi elejét.
Előtte:Utána:
Aztán egyszer némileg ittasan elkaptam egy padkát. Gumi, felni nyekk. Gondoltam remek alkalom ez, hogy legyen két garnitúra abroncsom, mert eddig nyárival közlekedtem egész évben. Be is szermányoltam a fenti 16-os grafit szürke felnit, jó kis peres gummákkal. Sajna 100 fölött rázott az addig atomstabil kormány. Bár gyárilag centirozva, felnire szerelve érkeztek a pacskerok, volt központosítógyűrű is, ezért nemigen tudtam mire vélni a dolgot. A lényeg, hogy újabb centír, kerékösszetartás vizsgálat, axiálcsukló csere után kizárásos alapon úgy néz ki kapott egy pofont a féltengely is. Aztán egyszer leállt alattam a városban a gépsárkány. M mivel benzingázos, ezért kicsit bonyolultabb a szervizelése. A lényeg, hogy nem volt már lelkierőm szopni vele. Talán most tavasszal nekiállok.
Bááz egy V6-tal toltad? Az egy álom. Állati sokáig gondolkoztam én is egy 155 V6-on, de most pár évig regenerálódok inkább a barátnőm Suzukijával. Azt nem kell szerelni, igaz feeling sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz philoxenia #2640 üzenetére
na, most megint elveszitettem a fonalat.
jaa. nem jatszok WoL-lal...itt Oracle 11i ->R12, ami borzolja a kedelyeket
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz imyourfriend #2637 üzenetére
az orok klasszikus!
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
bannolom asszem magam a topikrol mara....hogy dolgozzak igy..raadasul, mikor epp order conversion-t csinal a fel epulet
-
Freddy76
addikt
válasz Larry303 #2633 üzenetére
Unokaöcséim meghallják a porszívó hangját és üvöltve rohannak, ezt nem akartuk. Mi is használjuk, de tüdőből, tehát szájjal szívjuk meg. Előtte kis lazítás tengeri sós spray-jel, és simán kijön a cucc... Átszívni ugye nem tudod, úgy van kialakítva a rendszer.
De nátha esetén mindegy, a kisebb/nagyobb takonypötty stabilan ott van az orr alatt, ha letörlöd, rögtön jön az utánpótlás... Ilyenkor segít az LR .
-
Freddy76
addikt
Srácok, én meguntam...
-
Real_Necro
veterán
-
Freddy76
addikt
Zseniális ez a lájtrúm. Még csak most kezdek túllépni a wb/expo/élesítés/zajszűrés funkciókon, és máris rájöttem, hogy milyen fantasztikusan lehet taknyot eltüntetni vele. Apukáknak ajánlott, náthás időszakban a képeket meg lehet menteni
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2627 üzenetére
mondom mennye' hiltizni
-
MODERÁTOR
-
zool1
őstag
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2620 üzenetére
basszus... Real_Necro...menjel gyorsan, de izibie vissza a Hilti moge
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #2620 üzenetére
Ez nekem is talonban volt
-
Real_Necro
veterán
Énisééénis:
-
-
MODERÁTOR
-
*Ropi*
félisten
válasz Mr.Csizmás #2613 üzenetére
Bátraké a
cseresznyeszerencse.Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
-
Balinov
titán
Crey keresere athelyezve ide.
-
Mr.Csizmás
titán
valaki nem tud egy expo tablazatot 35mm filmhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla