- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz #04230330 #41191 üzenetére
Tudom, ezert is fordult meg a Primera. joval 100k km alatt van, nagyon egyben van, full extras, talan 1-2eve meg ultem is benne 1x. Srac nojenek gerincproblemaja van ezert valami extras ules is van benne. Meg ugy nezem, meg lehet pakolni ugy, mint allat.
Az evjaratfetisemnek meg egyszeru az oka. Irorszagban 10ev feletti autokat evente kell muszakiztatni, mig 10ev alatt 2ever adjak a muszakit. + ugyanolyan ccm melett a fiatalabbra kevesebb a road tax. Azert az nem mindegy, hogy 514€ vagy 6-700€
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
L4mie
veterán
Ezmiez lolol [link]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #41186 üzenetére
Igen, ez a hármas így ebben a sorrendben jöhet. Basszus de drágák a 2008/2009-es ráncfelvarrott mondeok... ha 100ekm alatt szeretnék akkor kb 3 misinél indul és abból is csak sedan-t láttam eddig, nekem meg ferdehátú vagy kombi kellene.
Ja tegnap összetalálkoztam egy Phaetonnal Rónán. A sofőrje nem igazán törődött a kresszel, simán rám húzta a kocsiját fogyó sávból... hátul rendszámtáblán "Hajrá Fradi!" felirat...
Mondjuk a tegnapi hazaút borzalmasabb volt. Örstől Róna irányába megközelítettük M3-as behajtót... kocsisor, toytorgás, nem halad... mondom itt valami baleset lesz, átgurultam Állatkert felé, rá Dózsára, ki Vácira, irány Árpád híd... cammogás Dózsától. Közben hírekben hallom, hogy Árpád híd budai hídfőnél baleset. Ekkor már indulástól kezdve eltelt kb 45 perc. Elindultam hát Megyeri híd felé, BRFK-nál felüljárón szépen lehetett látni a több kilométeres álló kocsisort. Végül szűk 1,5 óra alatt hazaértünk Békásmegyer felől.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
Jaja. Eddig úgy voltam, hogy nem veszem meg a 3-at egyben, ha már megvan az 1. De olyan potom pénzért mennek már, hogy nem fog álmatlan éjszakákat okozni, ha az egyik részért duplán fizetek.
Megérdemlik.A Bioware régen is jó kiadónak számított. Remélem kegyes lesz velük a sors!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #41188 üzenetére
Koszi Balint! Saab csak kosza 5let volt, jott ma elottem egy gyonyoru 2007-es 9.3-as. Mazda6/Primera/Accord, most ezek a jatszosak. Ezekbol az arszintunkon 2006-2007-es (kis cseresznyevel 08-ast) peldanyokbol lehet valogatni. Hasonlo arer 03-04-es 100+m-t futott A4-ek vannak.
lattam viszont par 1.6FSI Passatot, 05-06 korulieket, de szerintem ott valami nem gromek.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #41179 üzenetére
ebből is max a beton segít
Necro és Lassú Víz: hagyományos módszer értsd sima riasztó, pajzs. OBD csatlakozón keresztül számítógéppel hekkelik meg őket, ezért mondtam, hogy a hagyományos védelmi mechanizmus nem annyira működőképes. A Prius-klubosok kitalálták a jó megoldást, de aki csak úgy vesz egyet és nem ássa bele magát a típusba, nem fog tudni róla, ezért egy jó darabig fogják még lopni a kocsit. Én is csak azért nézek utána, mert hosszú távon valami hasonlóban gondolkodom, illetve unokatesómnak lassan aktuálissá válik az autócsere és neki a Prius az ideális autó. Városban jár vele rövid távokat, nem siet, nem érdekli, hogy csak 40-nel vagy 52-vel is be lehet-e venni a kanyart, mert úgyis 40-nel fogja. Egy megbízható, kis fogyasztású, kényelmes autóra van szüksége, amiben elfér 4 ember és van csomagtartója is. Erre tökéletes megoldás a Prius.
Lassú Víz: tucatautóm van, amihez van kereslet alkatrészre, de az enyémre ránéz a tolvaj és a kinézete alapján úgy ítéli meg, hogy már semmi nem használható belőle. A legjobb védelem a rossz külső állapotú.Balinov: A Saab 9-3 egy nagyon szép Vectra, nem erőltetném. Accordban nagyon kicsi a hátsó lábtér, 180 centis haver mögé (sofőr) asszony nem tudott beülni a 165 centijével. Baromi vastag az ülés és eléggé rövid a tengelytáv. De a két felesleges ajtót leszámítva zseniális autó.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41181 üzenetére
Csak egyetérteni tudok
Akciók vannak bőven, de főleg úgy, hogy az 1-2-3 egyben, utoljára valami 3000 körül volt a trilógia.most drágább, bár ha ezekben benne vannak a DLC-k simán jók [link]
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #41185 üzenetére
Igen, szerintem is nagyon jó. Nálam a Mondeo-Accord-Mazda6 trió a jelenlegi kedvenc.
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #41178 üzenetére
Váltott őrséggel üzemelő géppuska fészek előtt parkolni? Vagy a riasztó rövidre zárja az akkut, aztán szállj el kismadár? Háborút indítasz mindenki ellen, aki tud "okosba" féláron "bontott" alkatrészt, amikor szervizbe mész?
Ha tucat autód van, meg benne valami szar, amitől a tiédet 3 perccel tovább tart ellopni mint a mellette parkoló ugyanolyan másikat, akkor talán nem viszik el. A másik megoldás, ha olyan egyedi autód van, amiről mindenki tudja, hogy a Doné...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #41175 üzenetére
nem olyan csunya, parszor korbeszaglaztam a cegnel a parkoloban, egesz pofas. Nameg csaladi autonak lenne, nem puncimagnesnek
Szobajott meg a Honda Accord esetleg Saab 9.3
-
aleister
veterán
Megnedvesedett rendesen a szemem nekem is, de emlékeim szerint nem csurrant ki.
Én sem értettem a hőzöngőket. Ez egy szép, lezárt, egész volt. Egy zseniális történet csúcspontjai, amit egy drámai döntés tesz teljessé. Enélkül érték csökkentett hálivudi maszlag lett volna.Nekem is megvan az 1 eredetiben. A többire várok egy akciót.
(#41179) Real_Necro:
Megvolt az is.
Szerepjátékosként az rpg és sci-fi alapú gémek nagy része átment a kezem alatt.Hozzátenném mind a Vampire-t, mnd az ME+DA párost toltuk asztali rpg.ként is, és nagyon faszák.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #41174 üzenetére
Nem tudjátok mi a jó....
Vampire: The Masquerade - Redemption
Nem mai progi, de a story egyszerűen zseniális és tőled függ mi lesz a befejezés.
Rbalint88:
Legegyszerűbb ha mikor leparkolsz leszereled a kerekeket, kiszeded a motort, az üléseket, lezárod a kormányt, körbe rakod kutyákkal majd lebetonozod és lövésztornyokat raksz mellé.... bár szerintem akkor is elviszik ha el akarják...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
Itthon lopják, de Bali Írországban lakik. Plusz lehet bele tenni olyan védelmet, amivel nem olyan egyszerű elvinni az autót. Vályi Pistáét lopták el, meg még elég sokat mostanában, tényleg lopott típus, de nem is csoda. Egyre többet hoznak be, mert az emberek felismerték, hogy problémamentes és olcsón fenntartható autó. Csak nem biztos, hogy a klasszikus módszerekkel kell védekezni az ellopása ellen.
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41174 üzenetére
Majdnem mi! szerintem azon a részen felnőtt férfiak 10 erzei zokogtak,
Nekem speciel semmi bajom nem volt az eredeti véggel, nem is értettem a sok rinyapinát akik nem értették, hogy a 3 az maga a sorozat vége, nem pedig a 3 vége a vége, fura na!
Mindenesetre ZŐLD!mondjuk én renegátban totlam, néha egy-egy paragon becsúszott, nekem a paragon túl nyálas volt, egy ilyen helyzethez ofc. pasi Shep
Elkezdtem nőivel még 1 éve majd azzal tolom a paragontDA-volt és ME-1 volt az első game amiket végigtoltam letorrentezve,
aztán ezek után mentem a boltba megvenni a game-t, hogy nemár....akik ilyen alkotást tudnak készíteni azoknak mindenképpen fizetek és gyorsan megvettem a játékokat, újakat CE vagy LE ben ofc. Airsoftot N7-s felvarróval tolom.azóta megválogatom mivel játszom el az időm és eredetiket veszek.
amúgy most one finger death punch !!! na ez igazi pihentető game
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Paragon.
A DA 2 kicsit gyenguszra sikeredett. Látványos nagyon, de egyszerű és a duplikált helyszínek miatt néha uncsi. A 3-ban a karakter menedzsment (szintlépés, inventory) lett elcseszve, de minden más nagyon ott van. Monumentális a játék! Full openworld. Egy rakat ötlet, kis apróság teszi színesebbé az egészet. Eddig 100 órám van benne, és szerintem még a felénél sem vagyok!!!
Mondjuk sztoriban egyértelműen ME. A 3 végén majdnem sírtam.
(#41171) Studi:
Elnézéstkérek!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Balinov
titán
Sracok, meg mindig kocsi tema.Ilyen (2005-2008) Primera, benzinesben mennyire megbizhato? Tapasztatokra lennek kivancsi, nepiteletet nincs idom atnyalazni.Mondjuk egy ilyen, csak 80eKM-el
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41170 üzenetére
Mercutio_: van, élettárs, ezért se gamelek, ez csak a múltam, iszonyat casual lettem.
Csak 1 de azt szerettem nagyon inkább a ME, mindig neki akartam állni a DA 2-3 nak is de idő hiányában elmaradt.
Paragon vagy renegát ?
-
-
L4mie
veterán
válasz Chapel #41161 üzenetére
kockulás nem csak téged hoz lázba
én WoW oztam, 1 hónapja hagytam abba megint mert baromira untam egyedül, Mass Effect, DA, Bf, WoT, Titanfall, Diablo, SC2, CS, etc etc etc. de nem minden hoz lázba GTA Vice city óta nem tud izgatni, BF ből meg ez a Hardline szar, most inkább a StarWars Battlefrontot váromDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Chapel
addikt
válasz Mercutio_ #41158 üzenetére
Nekem ne mond, tegnap óta (egy cirka 26 órás telepítés után, nem nem volt gond, ez normális ) én totális kattanásban vagyok
Ma megnéztem első olyan hardver monitor adatot, ami azt mutatta, sikerült elfogyni a 4gb vramnak
Persze a létező összes szar maxon, még a tükröződésnek is külön felnyomva az msaa, így már sajna 20-40 fpsre esik vissza, így nem játszható, de így már azt mondom, ejj betyár szép! Sőt, soha nem láttam még játékot amiben ilyen szinten lehet állítani a dolgokat, kb 30-40 paraméter és azoknak 2-4 állásuk, plusz 8 csúszka...most vissza vettem picit, így megvan a 40-60 fps.
Szóval vagy Titan jön 6gb-al, vagy még egy r9 290 slibe. (Meglátjuk mit mutat 290x-el, elvileg jön egy)Na, befejeztem a kockulást, szerintem csak engem hoz lázba itt
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz Chapel #41155 üzenetére
A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy állatira megrépáznám a lányt.
szerk: ha ez a titokzatos PÜ bizonyos képek forrásáról fog szólni, akkor nyomjatok már egy forwardot plz az irányomba is!
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
A Zéé
addikt
válasz matyi012345 #41150 üzenetére
hát ha tényleg az a hasznaltauto.hu-s kocsi az, amit kinéztél, akkor annál bármi más jobb. Az egy ótvar bontószökevény, amit nyugaton már kidobtak, de valahogy bebugáztak az országba rendszáma alapján kb tavalyelőtt.
De ennyi pénzért is tucatnyi más típus van, amit előbb vennék, mint Laguna II-t 540-értJust a simple Lineman...
-
matyi012345
őstag
Akkor inkább felhagyok ezzel a tervemmel ha ennyire nincs jó vélemény róla. Nem hiányzik a szívás vele.
-
Utka
aktív tag
válasz matyi012345 #41143 üzenetére
1.2 -s Škoda Fóbia simán gurulta 140 -t három hengerrel. A fogyasztás már más kérdés.
Nagyobb motorral is lehet kényelmesen/takarékosan/öregurasan gurulni, ha meg kell a jaajj-jaj--hamar-siessünk!, akkor nem csak csodálkozol, hanem el is tudsz indulni.Szerk: Bocs kicsúsztam az időből...
[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
Utka
aktív tag
válasz matyi012345 #41135 üzenetére
lagunát nem venném ...
Az első eresztést pláne nem.Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
A Zéé
addikt
-
fi:zi'k
nagyúr
1.6 benzin egy akkora bódéra leginkább kevés, de minimum határeset.
Egyébként ha jól sejtem melyik Lagunára gondolsz, akkor azzal elég jól fel lehet szállni a szopórollerre.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
Egy jól karbantartott 1,4-es is kiszolgálja az a 140-et.
Egyébként a Lagunánál mennyire biztos az a 143ekm? Más kérdés, hogy én biztosan nem vennék "rönyót"...
Szerk.:
Inkább leszedtem a linket.
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
válasz fi:zi'k #41141 üzenetére
Városi használatra írtam az 1.1-et, bár jöttem fel vele pályán egyszer és kevés volt oda. Csak azért írtam mert ha azzal városban elvoltam kényelmesen akkor egy 1.6-nak is elégnek kell lennie az én szokásaimhoz, bármekkora is az autó. Az 1.6 viszont már bírná a 140-et is kényelmesen szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz matyi012345 #41140 üzenetére
Érdekes "egy mondatban" látni az 1.1-es motort és kényelmes 140-es tempót. Vagy vmi sportmotorról beszélsz?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
gboszi
senior tag
Skacok közvéleménykutatás:
A kérdés egyszerű, mennyire szabad 124k expos d7000-et venni? Nem darálom a képeket kb 10k/év."If you're good at something, never do it for free!"
-
Mercutio_
félisten
Első generációt nem kicsit köpködték annó, de francia autókban sem vagyok otthon
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
j.bravo
addikt
nem kicsi az 1.6 egy akkora bódéhoz?
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
matyi012345
őstag
Renault Lagunáról mik a vélemények? Hallottam a Francia autók elektronikai kiszámíthatatlanságáról de valahogy nem akarom elhinni, mert neten az emberek hajlamosak mindent túllihegni, meg azért mégsem egy alsó kategóriás összerakás a Laguna. 1.6 benzinest 143e km-el 540-ért láttam most ami szerintem jó ár. (?)
-
nagyúr
válasz j.bravo #41131 üzenetére
Amúgy lehet nem a Here lesz a buktatója a dolognak és pár nap után amúgy is kivágom az ablakon a wp-t.
Nekem Nexus S-en igazából csak annyi gondom volt, hogy nem bírta ha közben töltöttem is volna, egyszerűen túl melege volt és nem vett fel töltést. Így volt 1-2 kellemetlen pillanat, amikor olyankor merült csontra a telefon, amikor ténylegesen is kellett volna.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
j.bravo
addikt
válasz j.bravo #41129 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Persze az is lehet hogy csak én vagyok béna és nem kapcsoltam be valamit vagy nem elég jól nézem a piktogramokat.
Amúgy, ettől eltekintve, tényleg nem rossz a here drive.A "tarts balra" helyett "tartózkodjon baloldalt" van. Meg kirajzolja, csak nem olyan részletesen/szofisztikáltan.
Ezt a szofisztikáltságot/pontosságot mondom.Bécsben volt pl. olyan hogy belefutottunk hogy lehetett többféle mértékben is jobbra vagy balra tartani, és nem volt egészen egyértelmű. Igyekeztem más nézetet választani hogy a térképen lássam a csíkot merre kell menni, néha ez azért segített. Mondjuk ezekben a helyzetekben speciel lehet hogy az Igorral se lett volna jobb, mert az meg a Nexus S-en nagyobb távolsággal volt lemaradva a valódi pozíciónktól.
Ebből a here drive (vagy a Lumia) jobb, kifejezetten pontos, nincs lemaradva - ha belekalkulálom az út szélességét, meg hogy az út közepére méri a kereszteződést meg jhogy mikor kell befordulni[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz fi:zi'k #41128 üzenetére
Mond valamit, a semminél sokkal jobb, csak nem annyira jó mint az iGo-ban, ami
- kirajzolta a pálya feletti táblákat, rendes színnel kiemelve amerre menni kell, és halványan a rossz irányt, illetve/vagy
- kirakott X db kis sáv-piktogramot, kiemelve a célirányú továbbhaladás szempontjából jó sávo(ka)t. Bár ez mondjuk ritkán volt.Amit a here drive kitesz piktogramot, az is segít, városban tök oké (illetve város belsejében általában az iGo se teszi ki, de nemtom hogy ez térképfüggő-e), meg általában pont elég, csak ebből az Igor ügyesebb/egyértelműbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz j.bravo #41123 üzenetére
wazézok már egy ideje, a lényeget tudja, amit észrevettem droidoshoz képest, hogy sebességet nem mér, vagy csak nem mutattatom vele, nem igazán mókoltam még, belőttem a célt és mondta néha elcseszi, hogy jobbra mondja és balra kell, de ez eddig csak 1x fordult elő.
nekem is ott a régi IS droid, azt tervezem kocsi okosításra majd felhasználni, állandó navigációra meg ilyenek.
mondok egy adatforgalmat mindjárt pill:
20.-án van a hófordulóm telenornál szóval 03.20 óta mért adatok: ebben volt egy keszthely le és egy keszthely fel út amin végig be volt kapcsolva, és volt egy szentendre oda-vissza most hétvégén.[link] meglepő
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Asszonynak droidja van, meg nekem is megvan még a régi droidos vas (nexus s).
A waze Állítólag ki van herélve ( ) wp-n. Te próbáltad már? Én meg nem. Külföldön mondjuk az offline a nyerő, hacsak nem bizonyított tény hogy a waze adatforgalma elhanyagolható, es belefér mondjuk egy napi vagy heti adatroaming keretbe, ezresér'.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
L4mie
veterán
válasz j.bravo #41114 üzenetére
WP re nincs iGO, droidom meg már nincs.
Amúgy meg ha van némi mobilnet a waze a nyerő.Amúgy se sok kedvem, hogy a moszad közvetlen nézegesse merre járok, mondjuk amúgy is az nézegeti aki akarja, szóval ez az érv annyira nem játszik, de akkor is.
-
Studi
veterán
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
j.bravo
addikt
válasz madgie #41111 üzenetére
Az iGo-ban ellenben tök jól meg volt oldva hogy nagy úton nagy kereszteződésnél melyik sáv(ok) jók és melyikek nem; egyértelműen mutattaa kijelzőn, a Here-ben a "tartózkodjon baloldalt" és egyszerű piktogram van csak, ami a nagy, kusza autópályás csomópontokon gyakran nem elegendő és emiatt mentünk már pár extra kört ill km-t...
(lumia 735, ha számít)Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
L4mie
veterán
köhöm, hát jobb mint amikor nagyvalagú néger csajok tolják:
[link][ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #41111 üzenetére
Há, de iGo “ hárombetűs!“ meg ingyen, akkor tőteni kell nincs mese! aztán, hogy azt (nem) használja amit eddig is már reszletkerdes a lényeg a tudat, meg ugye “jó lesz az még valamire “
-
törölt tag
válasz #04230330 #41019 üzenetére
En szoktam ezt is olvasgatni. Pontosabban amiota megtalaltam az osszes bejegyzest elolvastam mar. [link] Eleg sok dolgot tisztaba rakott egynemely iras, es itt van szo mindenrol, fogyasrol, izomepitesrol. Nagy kedvencem volt tobbek kozt ez a cikk: http://edzesmester.com/blog/fitnesz-mendemondak-2-resz-a-zsiregeto-zona/
-
j.bravo
addikt
Ha ez Új-Zélandot jelenti, oda mennék én is szívesen. Kéne nézni melót. Mintha nem is lenne olyan egyszerű ez a dolog, ugye? Bár már rég olvasgattam a témában.
Mondjuk, asszonyt nem hagynám itt, ő pedig eléggé ide van kötve, de semmi sincs kőbe vésve...Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
*Ropi*
félisten
Vicces topicból átemelve:
- Kik vagyunk?
- iPhone-osok!!
- Mit akarunk?
- Automatikus helyesírás javítást kikapcsolni!!
- Mikor akarjuk?
- Rost! Fost! Ááá mindegy!Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook