- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #16714 üzenetére
amúgy az sem kicsit érdekes szitu, hogy:
alonso az ophun kitől tanulna? senkitől kb. tehát tanulni nme sokat tud ott.
alonso regel akadémiára? mekkora fail az az ophunak?
sz'al itthoni oldalakon ugye meg van lőve kb.mellesleg arra kíváncsi lennék, hogy mi az a konkrét munka amit a fejlődés érdekében elvégzett az utóbbi 1 évben, mert ahhoz képest, hogy akárhányszor odanéztem, írta/mondta, hogy elemzett meg stb. de eredménye az nem sok van úgy látszik
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #16688 üzenetére
ha ugyanennyivel lenne EV felett, akkor is erősen kérdéses lenne az egész szvsz
egy nl100+ playától se hallottam, hogy alonsonak komoly esélye van megcsinálni, ellenkezőjét ellenben igen (olyanoktól akik játszottak vele), valószínűleg nem véletlen
-
concret_hp
addikt
-
-
Pá
addikt
válasz attiati #16601 üzenetére
Sztem ilyen PokerTracker vagy Holdemmanager féle progira gondolt.
Már nem emlékszem melyikből, de az egyikből lehet venni microlimites verziót, ami NL50-ig jó asszem és kicsit olcsóbb, mint a teljes program.
De egyébként ha Pokerstrategys vagy, akkor nekik van egy saját programjuk, ami gasonló a PT-hez, valami Elephant a neve vagy mi, egy idő után megkapod a licencét ingyen, de asszem azelőtt is használható belőle próbaverzió.Ha nem is annyira profi, mint a fizetős verziók, szerintem kezdetnek tökéletesen megteszi.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #16426 üzenetére
azt modnom, hogy erősen túlzó célkitűzés volt a 100K az eredményeket nézve. 50en 100K hand alatt nyert 5 beülőt, 100on 80K hand alatt bukott több mint 40et. ez alapján egy breakevennél nem képes többre 100on a jelenlegi állapotok közt. az meg, hoyg 400on nyerő, de 50-100on nem tud nyerő lenni, az mese.
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #16313 üzenetére
személyit mikor kérnek?
má' az 50$-t elvileg kértük partira (mindent leírás szerint, de ugye nem depóztunk, és a számlája meg mintha nem akarna átváltani real money accá valamiért)
ill. kb. hán ynap múlv aküldik a lét?
mér jó nekem: ha már lehet refer, akkor inkább legyen valami, mint üresbe regeljen nem?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz attiati #16163 üzenetére
Az első hand sima 3bet preflop, utána ezen a flopon trükkös, több info kéne. Ahogy játszottad viszont a donkbeteknek nem sok értelme van, what were you thinkin'?
Második hand standard, én mondjuk sztem turnon betettem volna, de így is okés.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #16026 üzenetére
1. Az úgy okés a setesedésemre, hogy filtereknél a hand value-nél "hand value on flop" értékének csak a three of a kind set-et hagyom meg és minden más flop-turn-river értéket kiveszek?
2. Leszűrök a kézbepárokra, illetve "saw flop = true"-ra.
És a kettő hányadosa megadja, hogy hány %-ban setesedtem?
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz attiati #15712 üzenetére
Az irasaidbol nekem ugy tunik, meg mindig nem erted ennek a jateknak a lenyeget. Te azert betelsz Q23 ketszinu boardon AA-val, mert sokkal valoszinubb, h Qx/floshuzo/air van nala, mint az, h 23. Amikor megis 23 van nala, az balszerencse (egyebkent meg ilyenkor is van 27% equityd, ami nem is olyan keves).
A 3betnek ket esetben van ertelme:
1. value-t akarsz belole (ez ugye alig par lapra igaz).
2. bloffolsz.Utobbi csak akkor eri meg, ha a mikieger tisztaban van azzal, h neki dobnia kell. Az egyik legnagyobb leaknek tartom, h sok reg esz nelkul squeezel oop, pedig a partiban van mar 1+ fish, akik budoskurvaelet, h nem fognak dobni. Aztan megy a csodalkozas, h némá ellottem 12-15 BB-t a 3betre, utana 15-20-at a cbetre, es itt allok a semmivel, mert a majma nem dobta el a negyes parjat.
Amugy meg a jatek lenyege, h az egyertelmu bloffoket megfogjuk A magassal.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #15713 üzenetére
Egy 60/10-es arcot tightabban kéne 3betelni, mint egy 24/20-ast. Squeeze elég nagy erőt jelképez, de ha az ellenfél alig dobál 3betre, akkor igazából csak valueból éri meg tolni.
Ha 3betelni szeretnél próbálj meg elszakadni a VPIP/PFR kettősétől és nézd meg a fold to 3bet statokat is legalább, illetve inkább az adott poziból elkövetett PFR-re alapozd a döntéseket.
Ha az ellenfél cbetre nem dobál, akkor a legnagyobb hibát követed el, ha cbetelsz, majd a turntől feladod. Vagy barrel vagy ne is cbetelje. Ezek elég könnyen exploitolható hibák az ellenfeleknél, meg kellene tanulni alkalmazkodni hozzá. Ha poziból is félsz postflop játszani ilyen middlePP-kkel, akkor tényleg gond van.
Már 1000x megkaptad, hogy ne általánosságokat próbálj követni. Asztal dinamika, history, ellenfelek és a saját imaged is döntő ilyenkor.
less qq more pewpew!
-
Pá
addikt
válasz attiati #15693 üzenetére
Milyen offenzíva?
Nekem volt olyan, amikor egy multicégnél dolgoztam, hogy egy másik multicég dublini (!) kapcsolattartója véletlenül magyar volt, de nyilván Vele is angolul kellett társalogni.
Viszont volt, hogy a londoni anglius csapat megpróbált jópofa lenni és összeszenvedett nekem 1-2 magyr mondatot, kb ilyen google translate színvonal volt, de azért vicces.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz attiati #15623 üzenetére
Tényleg kicsit idegesítő, hogy gyakorlatilag mindennel foglalkozol azon kívül, hogy a pokerre koncentrálnál...
Most komolyan, azok közül amiket hiányoltál melyikre van szükséged ahhoz, hogy tudj pokerezni? Viszont benne van minden a kliensben ahhoz, hogy remekül tudj sok asztalon grindelni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #15559 üzenetére
Milyen döntő? Ember, indultál már valaha bármilyen touron? Az SM egy normál weekly verseny, csak van rá egy hegynyi szatelit. Nincs semmilyen döntő meg forduló meg ilyesmi.
Holnap tippre lesz vagy 15-20k induló, egy standard hétvégén szokott lenni 7-8k. De annyira turbó az egész SM, hogy nincs esélyed kihasználni a hülyéket. Legalábbis szerintem. Én biztosan kihagyomm dolgozó embernek az SM nem való.
Luigi is volt már a lobbyban, amikor LAPT-t nyert.
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz attiati #15553 üzenetére
Nem biztos, hogy az közvetlen a SM-ra satelit.
Lehet, hogy azzal pl. csak egy 72$-os fősatelitre kvalifikálod magad.
Meg kell nézni a lobbyban, hogy hova kapnak ticketet a győztesek.Sunday Million az "csak" egy netes verseny, nincs élő része.
Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #15500 üzenetére
ophun volt egy arc nem ugrik be a nickje hónapokon át a 100as fd-ket szedte partyról még amikor ilyen pár délután kipörgött nl10en is. pókerezni mondjuk sztem azóta se tud, még annyira se, hogy a mostani bónuszokon hunterkedjen, de nagyon jókat röhögtem rajta. írta, hogy lement a kocsmába, 2 littyó páleszből szervált 4-5 accot meg ilyenek ha beugrik a nickje beírom
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #15474 üzenetére
ezt a beszélgetést azért mentsd le
amúgy amíg termeled a réket és nem csinálsz túl nagy f@sságokat, addig le se sz@rják a legtöbb helyen (dirtydog pont most írt erről )
amúgy meg unokatesód, nagyszülőd, barátaid, stb. akárki csak akad akinek nem ugyanaz a lakcíme
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- További aktív témák...