Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Azért az agresszív játékosoktól nagy általánoságban fél a legtöbb gyenge játékos, cash game-ben meg főleg. SH-n meg egy jó agresszív játékos szinte mindenkit ki tud emelni.
Ez az elért 2000 fölé és visszaált meg tipikusan az, hogy nagyon sokan féltik a stacküket, ha már átlag feletti szinten vannak, vagy elsők (főleg sng-n), és nem játszanak rá az ebből eredő előnyükre sem, ahogy észrevettem...
Viszont nekem is volt pár olyan, hogy 10 fős sng elején gyorsan sikerült egy player kiejtésével duplázni, utána már viszonylag jobban tudtam a biztos pénzre játszani, vagy legalább is kivárni a következő biztos szituációt, mintha még mindig csak a kezdő stackemmel ültem volna ott... És ha már megvolt az in the money, utána meg stacktől függően várás a többiek kiesésére, esetleg minél gyorsabb duplázásra menés, vakrablásból, esetleg elfogadott vagy az ellenel elfogadtatott all in szituációkkal...
Jó, tudom, nem egy szines érdekes játék, de nekem eddig eredményes volt.
A cash game-s példádra: Eddig össz-vissz 3 network termeiben nyomtam cash game-t, és eddig az a tapasztalatom, hogy mindenhol teljesen más stílust nyomatnak nagy átlagban...
Pl.: a b2b-nél volt szerintem a legnehezebb nyernem, boss-on gyakran nagyon lazák+pacin is...
Lehet, hogy nagyon tight asztalt fogtál ki. Nekem sokszor volt ,hogy a preflop 5-6 bb-os emelésem 4-5 ember simán callolta, hát ennyi ember ellen már nem lehet túl eredményesen játszani, ha nem talál el a flop...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest