Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Ugyan nem nekem szól a kérdés, de azért összegzem én is a tapasztalataimat:
Mikrolimiten tényleg nem érdemes blöffölgetni, egyszerűen át se látja a játékosok nagy része, hogy te mire játszanál (ill. hogy egy sort vagy egy flusht akarsz esetleg tökéletesen beblöffölni), és sokszor second párral is megnéznek.
Javaslom, hogy több asztalon játsz egyszerre, kevésbé unalmas, több hand pörög, nagyobb az esélye jó lapot is kapni.
Én ha úgy érzem, hogy nagyon rossz formában vagyok, akkor inkább kiülök, és később folytatom (márha cash game, tourra nem tudok megoldást), minthogy a bankrollom csökkenjen...
HA meg a touron nem tudsz türelmes lenni, nyomasd együtt 1-2 sng-vel, vagy cash game asztallal, így több akcióban van részed, és mivel kevésbé vagy ráfeszülve arra az egy asztalra, nem is unod annyira, esetleg könnyebben is foldolsz, nem játszod meg azokat a handeket, amikkel valszeg. vesztenél. Nekem ezek bejöttek (mondjuk kevés tourt játszok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Starfield
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest