- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Ugyan nem nekem szól a kérdés, de azért összegzem én is a tapasztalataimat:
Mikrolimiten tényleg nem érdemes blöffölgetni, egyszerűen át se látja a játékosok nagy része, hogy te mire játszanál (ill. hogy egy sort vagy egy flusht akarsz esetleg tökéletesen beblöffölni), és sokszor second párral is megnéznek.
Javaslom, hogy több asztalon játsz egyszerre, kevésbé unalmas, több hand pörög, nagyobb az esélye jó lapot is kapni.
Én ha úgy érzem, hogy nagyon rossz formában vagyok, akkor inkább kiülök, és később folytatom (márha cash game, tourra nem tudok megoldást), minthogy a bankrollom csökkenjen...
HA meg a touron nem tudsz türelmes lenni, nyomasd együtt 1-2 sng-vel, vagy cash game asztallal, így több akcióban van részed, és mivel kevésbé vagy ráfeszülve arra az egy asztalra, nem is unod annyira, esetleg könnyebben is foldolsz, nem játszod meg azokat a handeket, amikkel valszeg. vesztenél. Nekem ezek bejöttek (mondjuk kevés tourt játszok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Bestbuy játékok
- Windows XP
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest