Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz L|zsidoboz #583 üzenetére

Az elso korben. Erdekes parti volt, nehez eldonteni, ki a nagyobb balfasz. :)

En UTG, JTs (treff). 1500 zseton, vak 10/20. Ez a kedvenc lapom, emelek 60-ig, hadd legyen le a potban. Utanam 3 fold, a negyedik emel 200-ig. Ez durva overbet, ilyet akkor csinal az ember gyereke, ha nem akar flopot latni, kovetkezeskepp a lapja nem tul eros (kozepes pocket/asz gyenge suited kiserovel/abszolut semmi). Kesz voltam dobni, de a button megadta, igy kenytelen voltam en is adni. Flop Q84, 2 treffel. Igazi szivoag akkor van, ha Ax-treffel jott be a csoka, egyebkent szodaval elmegy. Az emelesnek nem lattam sok ertelmet, checkeltem. A preflop emelo 400-ra emelt, button dobott, en meg gondolkodtam. A call nem opcio, fold/reraise. Vegul ugy dontottom, h reraise 800-ig. A csavo hosszas gondolkodas utan allin ment, amit kenytelen voltam megadni. TT-t mutatott, ez adott nekem 15 outot, termeszetesen egyik sem jott le, ugyh ennyi volt. En a TT-t a check-raise utan siman foldoltam volna, egyszeruen tul sok laptol kaphat ki.

Új hozzászólás Aktív témák