Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az elso korben. Erdekes parti volt, nehez eldonteni, ki a nagyobb balfasz.

En UTG, JTs (treff). 1500 zseton, vak 10/20. Ez a kedvenc lapom, emelek 60-ig, hadd legyen le a potban. Utanam 3 fold, a negyedik emel 200-ig. Ez durva overbet, ilyet akkor csinal az ember gyereke, ha nem akar flopot latni, kovetkezeskepp a lapja nem tul eros (kozepes pocket/asz gyenge suited kiserovel/abszolut semmi). Kesz voltam dobni, de a button megadta, igy kenytelen voltam en is adni. Flop Q84, 2 treffel. Igazi szivoag akkor van, ha Ax-treffel jott be a csoka, egyebkent szodaval elmegy. Az emelesnek nem lattam sok ertelmet, checkeltem. A preflop emelo 400-ra emelt, button dobott, en meg gondolkodtam. A call nem opcio, fold/reraise. Vegul ugy dontottom, h reraise 800-ig. A csavo hosszas gondolkodas utan allin ment, amit kenytelen voltam megadni. TT-t mutatott, ez adott nekem 15 outot, termeszetesen egyik sem jott le, ugyh ennyi volt. En a TT-t a check-raise utan siman foldoltam volna, egyszeruen tul sok laptol kaphat ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest