Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #442 üzenetére

Pumpi teljesen jól mondja, hogy azért kellett volna neked is emelni a flopra, hogy információhoz juss a többiekről.
    Az 1-2 vakos emelések meg tényleg csak erre jók hogy megtudjunk vmit. az ellenről, esetleg a 4-5 limpelőből 1-2 totál esélytelen lapot el is dobathatunk már ilyen kis emeléssel is..

Nekem is volt egy érdekes partim vmelyik. nap, persze én meg very unlucky vagyok, így persze ez is egy bukott hand volt.

KK kézben, emelek 5-6 bb-ot, flopot 3-an nézünk.
    A flop KJ és még valami kis szutyok, rainbow. Emelek, egyik emberünk dob, a másik visszaemel olyan negyed stacknyit. Itt kezdtem örülni, hogy vagy JJ-je van, vagy Kj-je, és gyakorlatilag verhetetlen vagyok, ezért all-in.
    A srác megadja, egy káró J5-tel (a flopban a K káró volt), turn és river persze káró.
    Csak azt nem értem, hogy ha valaki ennyire hülye, akkor hogy lehet ilyen mázlija mellé? Vagy mit gondolt mire emeltem? Mert nagy átlagban kis limiten egy ekkora pre-flop emelés játéktól és pozíciótól függően legalább JJ,QQ,KK,AA,AK,AQ. (jó, lehetett volna vaklopás is semmivel :) ).

Új hozzászólás Aktív témák