Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #308 üzenetére

Jelenleg én is parkolópályán vagyok online szempontból, meguntam, hogy felviszek ilyen 5 euro szintű welcome gift-eket 50-60-ig utána meg bukta, okosodnom kell még nekem is bőven, na meg nem kell svédekkel és finnekkel játszani. :) Ill. lehet, csak meg kell tanulni az ő fejükkel is gondolkozni. Na meg a laza agresszív játékukkal néha úgy megszivatnak, hogy csak nézek, viszont sokszor second párral is tartják vígan az emelést...
    Haveri körben mi is játszunk már kb. egy éve, és ott én is inkább pluszban vagyok, mondjuk ez annak is köszönhető, hogy néha beesik mindig egy új játékos aki eleinte eléggé bukó.
    Na meg az ilyen haveri játékban könnyű kiismerin az ellenfeleket, főleg ha már régóta együtt játszotok, néha tanácsosabb őket megjátszani mint a lapokat...

Persze jó lenne egy BPO-n vagy vmilyen komolyabb touron is elindulni, csak sosincs cashem mostanában. :( Úgy meg nem lenne tanácsos, hogy a pénz mennyisége már eleve egy nyomást gyakorol rám, és abszolute nem tudok semmilyen szintet se hozni.Vagy még jó lenne élőben játszani cash game-t több emberrel hogy ez is fejlődjön (nekem az élő vhogy sokkal feelingesebb, mint az online), csak ismeretlen helyekre nem sok kedvem lenne elmenni...

Az alacsony suited connectorokat én is szeretem, lehet vele rendesen szivatni az embereket, főleg ha 4-5-en is flopot nézünk pre-flop raise mellett...

Új hozzászólás Aktív témák