Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
A PokerStars WSOP 2010 kapcsán indított facebookos finomsága
https://twitter.com/nkaaa
-
Pá
addikt
válasz attiati #16601 üzenetére
Sztem ilyen PokerTracker vagy Holdemmanager féle progira gondolt.
Már nem emlékszem melyikből, de az egyikből lehet venni microlimites verziót, ami NL50-ig jó asszem és kicsit olcsóbb, mint a teljes program.
De egyébként ha Pokerstrategys vagy, akkor nekik van egy saját programjuk, ami gasonló a PT-hez, valami Elephant a neve vagy mi, egy idő után megkapod a licencét ingyen, de asszem azelőtt is használható belőle próbaverzió.Ha nem is annyira profi, mint a fizetős verziók, szerintem kezdetnek tökéletesen megteszi.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
Annyira tudtam, h egyszer meg kurvara meg fogja erni, h az ophun keresztul regeltem!
Simply make a deposit between now and June 25 using the Bonus code: TT50 and you will be credited with a ticket to play in the “Turbo Takedown with OPHU” on June 26 at 20:30 CET which will award 50 seats to the June edition of the $1 Million PokerStars Turbo Takedown!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
nkAAA
aktív tag
A legutóbbi Big Game eléggé adta
-
Fboy
aktív tag
Szerintetek is van 300k handes downswing ongame-n (nl100 és alatta)?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Azt a challenget lassan már olvasni is fájdalmas.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
attiati
veterán
biztos, hogy nagy varianciával játszik, meg HU is volt benne, de elég sok lenne a 300k down Nem követtem mostanában. Már 300k-nál tart, és bukó? Nem csak EV alatt van, és arra panaszkodik?
Azt mondja, hogy segítséget is kellett kérnie, átnézték a játékát, és csomó hibát találtak. De így miért vág neki egy sorozatnak, ahol az idő is szorítja, és a végén NL200-400 körül akar játszani. Én nem szólok bele, de azt hittem tudja mit csinál.
-
-
nkAAA
aktív tag
válasz concret_hp #16616 üzenetére
Milyen itthoni pokerújságok vannak egyébként? (mármint amit van is értelme venni..)
-
-
nkAAA
aktív tag
válasz concret_hp #16619 üzenetére
Olvastam meg ugye minden részben elmondják (már fenn van a negyedik) és tényleg tetszik maga a show, de az öreg Wiggins személyisége nem jön be annyira. Ellenben Tony G és Phil Hellmuth verbális csatái megérnek 1-2 misét ^^
-
misirulez
senior tag
Tejóég.
Félrenéztem 1 handet és az asztal legnagyobb barmával 5bet allin keveredtem Q magas floppon, AK-val azt hittem AQ van nálam...Csak kapkodom a fejem, hogy miért ő viszi a potot Q345T boardon 36 jával...
Mind1 legalább romlott az imagem
-
concret_hp
addikt
[link] ez kész
vagy fullba vagy sehogy :D
-
sss
őstag
-
bandus
veterán
[link]
ez tetszett."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Kobe
veterán
a pokerstrategyn az 50 dollár kezdőtőkét csak 1x lehet 1 kiválasztott terembe kikérni, vagy a listájukban szereplő összes terembe lehet 1x kérni ?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16565 üzenetére
Hogy halad a sportfogadós témával?
Elég szép meglepetések voltak eddig. -
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #16585 üzenetére
jún végétől everestnél is csak az everestpoker.fr alól játszhatnak a franciák
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16633 üzenetére
SNE végéig?
Én is nagyon remélem, hogy majd valahogy megkerülik a témát a termek, mint az usa játékosok esetében. Vagy maguk a franciák csinálják vissza (lobby hatásra, vagy akárhogy). Nem lenne egy jó tendencia, ha ez elterjedne, vagy akár így maradna.
US. not allowed után jönne a non french network
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
no még a végén Luigi is nyer egy karkötőt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
.bableWes
őstag
full tilton játszik innen valaki?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Kobe
veterán
válasz .bableWes #16637 üzenetére
en toltam egy ideig mikrolimiten, de nem jott be annyira, legalabbis nem annyira mint stars.
A leosztasok nagyon hektikusak voltak starshoz kepest, volt hogy zsinorban 100-150 leosztasban ha 2-3 alkalommal volt 9-10esnel nagyobb lapom, sok esetben meg a hulyeje 3-as 4es es egyeb hulladek parra all inel, es masik 3-4 barom vegig tolja vele (abbol a 3-4bol ketto a semmire, a harmadik meg szinten egy gyenge parra). Persze, ilyen a poker, de megszoktam starst, hogy ott egy A9 vagy T9 nem megy ritkas'gszamba, tilten emg mar annak orultem ha egy J vagy Qt lattam gyenge melleklappal....Nekem ugy jott le, hogy a nyeresegesse valashoz szukseges fegyelmet, amire szuksegem volna es probalok tartani, nehezen, vagy egyaltalan nem tudtam betartani tilten.
Apropo, most gondolkozom, hogy kikerem a strategys 50 dolcsi kezdot. Sajna starsra es tiltre ugye megvan mar a regisztraciom, tudnatok mondani egy olyan ertelmes termet ahova erdemes lehet meg beregelni ? Partypokeren gondolkozom, elvegre ez az 50 dolcsis tema azzal kezdodott ugye....
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
PA beszart, legalább is nekem az oldal nem elérhető.
Tud valaki valami hírt Luigiről?
Odáig tudom, hogy FT CL. -
nkAAA
aktív tag
-
misirulez
senior tag
Többször is bankroll nulláztam, és meg voltam róla győződve, hogy csak a agyon durva lemákolásoknak köszönhetően nem nyerek. Majd megnéztem ezt a videót kicsit komolyabban vettem, feltöltöttem starsa zsebből és 0,01/0,02-t 7 nap alatt vegeztem vele, napi atlag 10 Bi vel, utana 0,02/0,05 atlag napi 5 beülővel 2 het es utana nl10. És odáig semmi mást nem voltam hajlandó megnézni/elolvasni, rengeteg leakem volt, de tényleg csak a videót követtem nagyjából. Most ha újra megnézném valszeg semmi újat nem hallanék benne, de szerintem egy kezdőnek aki hasonló státuszban van mint te mindenképpen nagyon sokat segíthet ez a videó.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #16644 üzenetére
Jah amúgy én i mondanám ha találkoznék vele, de ha te imered mindenképpen add neki nagy közönetem.!
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #16646 üzenetére
Kiderül még a végén, hogy bojanika 2.-ik nicked PA-n
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #16646 üzenetére
Nagyon eltűnt mostanában. Mikor láttad utoljára? Én vagy fél éve biztosan.
less qq more pewpew!
-
Kobe
veterán
válasz .bableWes #16642 üzenetére
szerintem jobb. A szoftver profibbnak tunik (jo, van egy bugja, de ez csak kiszamithatobba teszi a jatekot - pl ha AAt kapsz, 90% hogy valakinek KKt osztott a gep, ha JJ-QQ kerul hozzad tuti hogy a korben valaki ((-TT t kapott) de osszessegeben a felulete egyszerubb, letisztultabb, mint fulltilte, es tobb olyan jatekos van, aki mar 0,01-0,02-- 0,05-0,10 es asztaloknal is komolyabban veszi a jatekot. Nem tartom magam teljesen kezdonek, es nem is szeretnek feljebb lepni idovel max mikrorol alacsony limites jatekokra, de igy is kulonosen fontosnak tartom, hogy legyen egy olyan strategiad, amit kovethetsz. En pl a selindek fele pokersulira illetve egy ket akademias, strategys cikkre alapozok.
Ezeket a tanacsokat kovetve starson ha az ember nyer, akkor valoban jo lapokkal kerekedett felul olyan valakin, akinel szinten voltak hasznalhato lapok. Fulltilten viszont akarhany mikrolimites asztalra leptem be, rendszeres volt, hogy ha valaki emelt, a masik kapasbol all in ment, pl 3-4 offsuiteddel....masik 3 barom meg kovette. Vagy 2-3os van kezben, jon flop, A4os, kapasbol all in megy. Persze az ilyen nudlikbol lehet eleg szep osszegeket kiszedni ha a progi magasabb, vagy legalabbis hasznalhatobb lapokat oszt, de nekem kb 10ed annyi hasznalhato lapom volt tilten mint starson.
Ami sokat szamithat, mert pl tilten nincs is kimondottan gyors asztal mikrolimiten, igy baromi unalmas orakat ulni es varni 2-3 orat csak azert h kapj 2 lapot amivel erdemes flopot nezni....starson ennel azert esemenydusabbak a dolgok.Elozo kerdesemre, melyik pokerterembe erdemes kikerni starson es tilten kivul az 50 dolcsit, valami tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest