Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #16750 üzenetére
nahogy?
Eddig megkaptad egyből cashoutolható bónusz, rakeback... formájában. Most a hal kapja vissza a rakedet. És újból az asztalnál kell elszedned tőle. Vagyis még egyszer rakelt potban kell elvenned tőle.
Olvasgatok interjúkat, ezek egyértelműen radikális változást akarnak a pókerbizniszben.
Be is dobom bwin topiba.[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
má megin csalástéma a starson
[link]vagy fullba vagy sehogy :D
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #16750 üzenetére
A legnagyobb előnyét nem akartam akadémián feszegetni.
A regek nagy részét affilek hozták, jár utánuk a jutalék. A fishek nagy része meg úgyis direkt hit-ként érkezett, utánuk senkinek nem kell jutalékot fizetni. Ezzel a mozdulattal most szépen kirázzák az affileket a buliból. Azt a pénzt ismét elkölthetik direkt marketing-re, újra nem kell a rakelő fishek után jutalékot fizetni, vagy elrakják profitként. Akárhogy is, de zseniális üzleti húzás.
-
concret_hp
addikt
-
Chesterfield
őstag
válasz concret_hp #16754 üzenetére
Na de azok a regek ám ott egész nap arra a 3 órás fissre várnak ám, gondolom nem egymásnak akarják tologatni a potot. Ha nincs hal, nincs reg.
-
concret_hp
addikt
válasz Chesterfield #16755 üzenetére
nemtom nézd meg a starst, nem úgy néz ki , hogy szopatnák a regeket, azt' azér anynira nem megy rosszul nekik
vagy fullba vagy sehogy :D
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16756 üzenetére
Sztem ongame-nek is az az elsődleges célja, hogy az affileket kirázzák.
Stars is éppen azért erős, mert nem szívják az affilek a vérüket lifelong. (ha jól tudom)Persze jó szoftver, profi tálalás, profi kiszolgálás mellé.
-
R
senior tag
válasz concret_hp #16756 üzenetére
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16759 üzenetére
Jah, náluk a késő bánat verzió forog
Viszont tényleg kevés terem van (vagyis konkrétan csak egyet tudok: stars), aki lifelong affil "együttműködés" nélkül vágott neki a bulinak. És látszik is, hogy mennyire fontos.
De így legalább Viharhozónak se kell bánkódni, hogy őrajta ophu szarrá keresi magát
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok
HM-ben tudna vki segíteni?
A gondom az lenne, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy ha játszok akkor ahogy megy a játék az egyes userekről gyűjtött online adatokat lássam?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #16757 üzenetére
Ha így lenne, akkor nem futna éppen olyan promó az affliknak, hogy viszik őket Cannes-ba.
Stars szerintem azért olyan erős, mert a bevételek nagy részét reklámra költik. Pont tavaly írták valahol a 2+2-n, hogy a hivatalosan bejelentett nyereség majdnem 100%-át elköltötték tavaly reklámra (sok donkament megszervezése azért nincs ingyért). Sikerült lovemarkot építeniük egy pókerteremhez, ami szerintem szép teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
Vmit nagy eltúrhattam mert folyton ezt irja ki:
you cant select an alias that does not have any players attached to itEzt az Option->Player Aliases menüt nem értem. Ide nem azt kell beirnom amilyen néven játszok?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
concret_hp
addikt
nem. ott a különböző nickjeidet tudod összevonni, hogy amikor a playát kiválasztot, akkor egybe tudd nézni
misirulez: az a 100% az nyílván enm 100% de elég sok szóval nem kizárt, ha megnézed, azért elég sok stars reklámot látni...
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #16766 üzenetére
Na jó de nyilván az egész bevételüket nem vallják be adóbevalláskor mint cég.
Az összeg amit reklámra költenek, azt viszont igazolni kell, hogy honnan származik.Tehát annyit vallanak be mint amennyit reklámra költöttek (plusz pár dolog amire mint cégként kellett költeniük).
Ha ténylegesen a profit majdnem egészét reklámra költenék akkor miből fedeznék a rakebacket, vagy bármilyen bonuszt amit adnak.Szerintem max 30% lehet ami reklámra megy.
-
válasz concret_hp #16766 üzenetére
Én is így értelmezem, de vmi mégse akar összejönni
vki nem érne rá pár percet msn-ezni?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
concret_hp
addikt
válasz misirulez #16769 üzenetére
ha ilyen pár %ot kell adózni, miért ne adóznád le?
másrészt mondjuk termel 100M$ profitot a stars (ez kb. reális lehet sztem), ha van 20 tulaj és midnegyik kivesz 1-1 misit még mindig marad 80M... amit hosszú távon valszeg sokkal jobban megéri reklámra fordítani, mint eldugdosva kiszedni...
-
sasa311
veterán
válasz misirulez #16767 üzenetére
Szerintem te kicsit félreértelmezed mi is a profit jelentése.
Fogják az összes bevételüket, ami XXX dodó.
Ebből:
- Kiosztják a rakebacket, a bonuszokat, a kutyafülét a játékosoknak
- kifizetik az összes dolgozójukat
- osztanak prémiumot
- osztanak jutalékot a tulajdonosoknak (nyilván nem keveset)
- adóznakÉs akkor itt marad egy XX összeg. Na ezt fordították állításuk szerint teljes egészében reklámra.
Ettől még sem a dolgozóknak, sem a vezetőknek nem lesz relatíve kevesebb pénzbevételük az évben. Csak a tulajdonosoknak lesz kevesebb (mint cégvagyon), de ők nyilván arra számítanak, hogy ez a befektetés megtérül pár éven belül bőségesen.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
Ennek a mondatnak semmi köze ahhoz, amit én írtam. Vagy bevallják vagy nem.
Bár szerintem bevallják, több okból is:
- Azért költöztek adóparadicsom országba, hogy minimális legyen az adóterhük.
- Hihetetlen összegek a bevételeik, bőven belefér az adózás
- Pénzmozgások (ki és befizetések) mind mind banki tranzakciók. Nehéz megmagyarázni azt, hogy jött idén 1 milliárd dollár befizetés, volt 300 millió dollár kifizetés, a számlaegyenlegeken van 600 millió dodó a profit meg 20 millió? A többit meg elnyelte a "rencer"...[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
misirulez
senior tag
Tegnap az akademias freen nem tudtam szgép közelbe lenni, szóltam bátyámnak, hogy játsszon helyettem, csak annyit mondta neki, hogyha pár van a kezedbe és betűből van akkor menj allin bármi történik is.
Egy JJ vel duplázott és 8.-ik lett. Meg saját bevallása szerint egyszer unalomból A3 al is vitt egy potot.
Na mind1 az itt kapott TT ticketből meg lett egy százas ITM, úgyh. oda is adom neki kezdő rollnak mert tegnap óta play money asztalokon tolja szegény mert megtetszett neki, megnézetem vele 3xor a Bojanikás nl10 videót meg szabályokat tisztázzuk, és a profitján felezünk. Hehe mekkora király vagyok. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #16771 üzenetére
Mintha valahol olvastam volna, hogy mindössze két tulaj van. De most nem emlékszem, hogy hol, úgyhogy nem tudok utánacsekkolni.
less qq more pewpew!
-
R
senior tag
válasz concret_hp #16779 üzenetére
testet-lelket is? (#16758)
-
Ez a HM nekem nem megy
Elviszi a logfile-okat szépen, de rohadt hand se jelenik meg az adatbázisban. (Csak tudnám mi a jó fenét csinál vele)
Már felraktam egy szűz xp-re, 2xer újra raktam, próbáltam party pokerrel, pacificcel...
sehogy se.
Ötlete vkinek?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
concret_hp
addikt
Aug 7th supernova free
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
válasz Chesterfield #16783 üzenetére
Természetesen, de már sejtem, hogy mi a gond.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Milyen érdekes, hogy a PT adatbázisban meg HM-ben 42 tábla van és ugyanazok a nevek, meg a szerkezet is hasonló...
-
Kobe
veterán
partypokerre kikért strategys 50 dolcsinak van valami feltétele ?
van valami bónusz számláló a kliensben, ami 100 bónuszpont elérését kéri teljesítésül 90 nap alatt, de elég gyéren lehet cska gyűjteni a pontokat illetve pontos leírást sem találtam róla hogy wtf az
csak érdekelne, ha lejár a megadott idő, és nincs meg a 100 pontod akkor mi történik, visszaveszik a kezdőtőkét vagy mi ? -
válasz concret_hp #16788 üzenetére
A fura, hogy ugyanúgy nevezik a táblákat is...
Libra - tudtommal 3 hónapod van rá, ha nem akkor annyi volt
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16793 üzenetére
Nem, meg látom, hogy nem bírnám a varianciát, látom a korlátaimat. Szerintem back to work.
[ Szerkesztve ]
-
-
attiati
veterán
Szerintetek microlimiten mennyi hand után lehet nagy biztonsággal azt mondani, hogy a következő ugyanannyi handben is hasonló veszteséget / nyereséget fog elérni az adott játékstílus? ( NL10FR vagy NL10SH)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás