Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz Ricsard001 #4600 üzenetére

Ha egy 30x30 centis járólapra fekteted a táblát, ahogy javasoltam, akkor nem kell eltávolítani a számgyűrű tartóit.
    Harrows Matchplay táblámat óvatosan permeteztem vízzel, mégis hazavágtam. A Winmau honlapon tiltják a nedvesítést, nyilván nem véletlenül. Harrowsom ugyanennyi idős korában drámaian szarabb állapotban volt, mint a Blade5. Ebből levonható a tanulság: csakis Winmau táblát szabad venni. Sokan dicsérik a Bulls és Shot táblákat, de minek kísérletezgessek, amikor ez bevált?
    Igen, a darts sokkal bonyolultabb, mint azt a kívülállók gondolják. A beállástól a nyíl megfogásán és elengedésén át a számolásig.
    Chisnall fura figura, neki is van a kezében némi kacskaság, ha azt nem tudja kontrollálni, akkor rémesen szarul dob. Kedvelem és Lewist is, aki ma simán nyert. Ellentétben Mensurral, aki kifogta a VB legantipatikusabb figuráját.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés