- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Qorthral #406 üzenetére
Hát igen, mivel Hamiltonra az elmúlt futamokon eléggé rájárt a rúd, most nagyon jó ár/érték arányért meg lehetett kapni és muszáj volt bepróbáljam.
Az időmérő után még fogtam a fejem rendesen, de mázlim volt és a futam majdnem tökéletesen alakult. Úgy számolom most az új felállással 38 ponttal jártam jobban, mintha maradok a bizonsági mellett. Pár hónapja még sehol sem voltam, nem gondoltam volna, hogy esélyem lesz a dobogóra, de most már egyértelműen az a cél.Egyébként most már a pénz oldaláról tényleg tök fölösleges nézni a dolgokat, az a lényeg, hogy olyan csapatot rakj össze, ami a legtöbb pontot hozza, nem számít mennyit bukik vele az ember.
Pont azon filoztam, hogy év elején még inkább az volt a szempont, hogy a pénz gyűljön és olyan szemmel építkeztem, most meg már a pénzt nem is nézem, csak a pontokra koncentrálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged