- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
üzenetére
b-type: Nah, végül mégis úgy alakult, hogy buktál azon, hogy elfelejtetted a cserét. Hunny is hibázott már ilyet évközben. Ha váltani akarsz, érdemes lementeni a konfigurációt akkor, amikor kieszeled és a szabadedzések után visszanézni rá, hogy tényleg jó lesz-e. Csak magadat hibáztathatod a kevesebb pont miatt, de vigasztaljon az a tudat, hogy a múltkor is elfelejtetted és akkor jól jártál vele. Márpedig mindig nem járhat jól az ember azzal, ha elfelejt "jobbra" váltani. Sőt, várhatóan inkább majdnem mindig rosszul jár vele. Ehhez képest Neked majdnem most is "bejött".
Másfelől szerencsédre én sem változtattam nagyot a csapatomon, pedig az utolsó pillanatig tervben volt egy Red Bull -> Mercedes és Kubica csere, mellyel, mint utólag kiderült +60 pontot nyertem volna. Azaz annyit, amennyit Te a Vettel -> Hamilton cserével. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy szerintem mindkettőnknek a mostani csapata volt elvben erősebb, hiszen a Red Bull itt is dominált (volna), Vettel pedig simán verte volna Hamiltont, ha nincs a motorhiba. Azt meg gyanítom, hogy nem Vettel motorhibáját előre megsejtve akartál Hamira váltani.
Szóval én nagyon nem bosszankodom, mert a döntésem jó volt, hiba lett volna RBR nélkül indulni erre a versenyre. Ami történt, az pech.Lényeg a lényeg, szoros marad a verseny a ligában, akárcsak az F1 VB. Kíváncsi vagyok, mi lesz Brazíliában. Ezúttal ne felejts el változtatni! Feltéve persze, hogy szeretnél.

Pá: Gratula, Te bátor voltál és kockáztattál! Én nem mertem, meg is jártam.
(Pedig volt ilyen gondolatom, hogy mindkét RBR kiesik és emiatt el kellene adnom, bár a fejemben egy szép kis ütközés volt kettejük között a rajt után
)
Neked bejött a merész váltás, gratula! Nagy harc lesz még a 3. helyért is kettőtök között madsterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval én nagyon nem bosszankodom, mert a döntésem jó volt, hiba lett volna RBR nélkül indulni erre a versenyre. Ami történt, az pech.