- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha vígasztal kicsit én is elkedvetlenedtem és kb pontosan abban a cipőben járok, mint Te.
Pont a Török nagydíj előtt akartam lecserélni a Red Bullt, Mekire. Igaz én nem kerültem kórházba, de végül elbambultam a határidőt... Kobát is már egy ideje be akartam tenni, az elmúlt időben volt pár jobb futama, most Kanadára végül betettem erre Ő esett ki először. Pedig a rajtnál én is örültem.
Amúgy már az év eleje idegesítő volt, betettem Sutilt húzóembernek és pont az első két versenyen bénázott (még Liuzzi is jobban ment) utána a Red Bull miatt el kellett adjam, azóta persze tök jól megy csak most nincs pénzem visszavenni és még pár versenyig nem is lesz.
Az igazán nagy ágyúk meg időközben túl drágák lettek és ráadásul gyorsabban is nő az áruk, mint ahogy nekem a pénzem, szóval elég reménytelen a kiugrás, úgy érzem magam lassan mint a Merci. Ez az év elment, még elvegetálhatok, de lassan ideje lenne a következő idényre fókuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Makett, makettezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iphone 15 Pro 256gb, független újszerű
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest