Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
üzenetére
A terved nem rossz, vagy az, hogy legalább terved van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem jó hétvégém volt, bejött a várakozásom. Nem változtattam semmit, mert úgy éreztem, hogy így lehetek a legjobb (hosszútávon feltétlenül) és már most látszik, hogy így is van.
Úgy fest, hogy kettőnkre szűkült az első helyért vívott harc és szerintem további 5 játékos meccselhet jó reményekkel a bronzéremért.
Persze szélsőséges esetben felborulhat minden és lehet, hogy a dobogóra sem férünk fel.
De ez roppant valószínűtlen.Jól döntöttél a Webber -> Vettel cserével, bár nyílván még jobb szereplésben bíztál. Szerencsédre Vettel hozott Webberen, így azt hiszem, hogy (egyelőre még) továbbra sem kell alulértékelt csapattársát segítenie. Szerencsém volt, hogy végül nem bíztál a Ferrariban ill. elhitted, hogy a RBR az élen lehet itt annak ellenére, hogy ők maguk is leírták saját magukat. Sajnos a szabadedzések sokszor félrevezetőek, engem is nemegyszer tréfáltak már meg.
Most jön a végjáték, meglátjuk ki hogyan taktikázik a hátralevő futamokon. A különbség 10 pont, azaz majdnem semmi. Érdekes lesz!

(Off megjegyzés: Farkas Péter írta a legutóbbi GT-ben, hogy az elmúlt 6 futamon a 3 élcsapat 6 lehetséges sorrendjéből 5 megvalósult. Nos a monzai hétvégén megérkezett a 6. is, a Ferrari, Mclaren, Red Bull verzió.
Zseniálisan izgalmas és fordulatos a szezon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Autós topik
- Crimson Desert
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze szélsőséges esetben felborulhat minden és lehet, hogy a dobogóra sem férünk fel.