- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Nem a motorral van baj hanem avval hogy automata és hogy ekkora bodét kell mozgatnia. Sajnos az az 1.6 Hdi 307/308/C4 kategóriáig jó. Felette kell neki a nagyobb motor. Az automata nagyon visszafogja. Manual 1.6 hdi 407-et vezettem 2 hétig még csináltam hát vérszegény volt tartalék semmi és nyelte a 6,5 litert. Ugyan ennyivel jártam el a 2.0 Hdi c5-el súly bodé azonos viszont a menet tulajdonságok ég és föld volt. Plusz nem szabad elfelejteni hogy az automata még visszafogja a motort kicsit, én mindenképp a 2.0 HDI val kereseném avval a C5 nagyon jó választás ráadásul nincs akkor a presztízse mint a Peugeotnak és jóval olcsóbban lehet kapni. Full extrás 2009-es...[link] én tuti itt mazsoláznék. (FORD-ok ba is ez a motor van focus ,mondeo ect) és nagyon jó gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest