- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
-
Arkar
aktív tag
válasz
.bableWes #184 üzenetére
ÓÓÓ, elhiszem, sajnálom!
Nekem is volt balesetem, egyszer utas voltam, egyszer viszont vezettem télen én is megcsúsztam és az árok lett a vége, mi megúsztuk meg a kocsi is, sajnos nem tudtam , hogy ezen a haver kocsiján nem téli gumi van, ezért túl nagy sebességet választottam, de szerencsére megúsztuk, de túl bátor voltam ahhoz képest hogy nem ismertem a kocsi lehetőségeit.
-
.bableWes
őstag
hidd el, hogy nem mennék gyorsan vele. nem is megyek
de mondjuk az amcsival sem kaptak el gyorshajtásért pedig 1-2x akadt az ora
-
giigz
veterán
whited: Hogy áll a kocsi?
-
Arkar
aktív tag
-
.bableWes
őstag
8 év igen, amerikai dög
806 is egyterü de nekünk 7 személyes kellett
ezt is felpakolom nekem még 5ig alapjáraton, söt néha kettesböl is indulok ha nincs emelkedö. körforgo meg 4esbe elfér böven.
én nembánom hogy nincs benne a turbo mert akkor tuti hajtanám. nekem csak annyi bajom van vele, hogy lusta. 100rol azért nem gyorsul ugy mint egy benzines
de ha még megy alattam most nyárom meg még 1-2 évet szüleim alatt akkor megérte az árát -
Arkar
aktív tag
válasz
.bableWes #173 üzenetére
8 év hiba nélkül ? nem semmi!
De van buszból Pug. verzio is 806?, boxer, expert( nem tehetek róla fanatikus vagyok
)
Az 1.9D vel nekünk nem sok gond volt, motor felújítás sosem volt, + adogoló sem, talán egyszer vettünk bele egy porlasztót, ha jól emlékszem minden esetre azé ment 165-öt, és csak a hidropneumatikát kellet rendbe vágni, azóta húginak 1.9TD-je lett a felső intercooleres, iszonyú jó motor, nagyon jó a nyomaték, lóerő karakterisztikája.1-2-3-4, gáz nélkül fel lehet pakolni!!
-
.bableWes
őstag
hát nekem ugy alakult, hogy totálkárra törtem egy r19-es renaultot novemberben. aztán vettünk egy ilyen peu-t csak pirosba de azt az apeh lefoglalta
aztán rá 2 hétre megvettük, khm vettem csak kihajtottam belöle a motort mert január elején tesomat fel kellett vinni a korházba és 2 napig nem volt beinditva a kocsit. szal a minusz ~10fokba én azonnal indultam a diesellel és hazafelejövet kinyomott 2 hajtokart a moci.
megkapta a piros motorját aminek számlával igazolva van hogy 2010. oktoberben teljes moci+válto ujitása volt szal most az van benne és igen "megy".
nekem fiatal gyereknek megteszi, mert gurulde nekem akkor is ez a kocsi [link] ez volt ami 8 évet ment alattunk hiba nélkül
-
Kraptor
őstag
Valakinek van tapasztalata 5008-al?
-
Arkar
aktív tag
válasz
.bableWes #155 üzenetére
Örömmel látunk!
Én is ezzel a motorral kezdtem
XUD9 ( a kis Polskit leszámítva 'mer' az nem autó szvzs) csak Citroënnel, a BX-el, apám járt vele vagy 3 évig, tőle vettem meg, 4 évig volt nálam majd a húgom örökölte közben velem együtt az öcsém is nyúzta akkor neki ép nem volt autója, de most már pihen csak a hátsó udvarba motor meg a méh-be, sajnáljuk szétszedni, 10 évig volt igásló főleg a vonóhorog miatt de eljárt felette az idő!
Más most cseréltünk a Pug.-on olajat, meg két stabilizátor pálcát, jól bírta a gyári, 11-évet!
-
giigz
veterán
-
fullextra
tag
jaa azt a 64k kilométert felejtsd el gyorsan
Na itt kezdődnek a gondok
206-nál kezdted, aztán jött a kósza ötlet, hogy 207, aztán ráébredsz, hogy annyiból már kijön egy 607(ami egybknt. egy nagyon fasza autó), utánna jön, a 406 coupe a 3ezres V6ossal mily' autó is az...
végül felcsapod a mobile.de-t és rákeresel az e46-os coupekra, hopsz 9990ajró holnap hívod, és pénteken már mész érte hamburgba -
giigz
veterán
Egy ilyenről mi a véleményetek? Esetleg valakinek tapasztalat? Fogyasztás, megbízhatóság?
-
Patrick
addikt
Nekem egy 2001-es évjáratú Peugeot 406 Supremem van. 2000-es benzines. Elég sok minden volt rajta cserélve, alakulgat a kicsike. Ami még hátra van, az a bal hátsó stabilizátor, fékpofa, féktárcsa és a középső dob. Jah igen, még a hűtőfolyadékot is cserélni kell, de ahhoz meg kell csinálnom a motorháztető felnyitót, mert elszakadt a bowden.
És végül egy kis polírozás fényezés lesz. Aztán jöhet a tuning. -
.bableWes
őstag
hello mindenkinek!
csatlakozok ide a hozzátok a Peummal. Jofajta 405 gld kombi 1.9 szivo diesel.
jo kis auto. gurul, olcso és keveset eszik.
nemrég volt benne motor cserélve mert kihajtottam belöle a sajátját, hála istennek majdnem uj motor van benne. felujitott teljesen, adagoloval, váltoval, szervoval. összesen 90k ba került, plusz a kocsi ami 200volt de teljesen megvagyok vele elégedve.
saját pénzböl vettem magamnak. "törni"valo tanulokocsinak.
4literes fogyasztása van, hála a lecsavart adagolonak, de még igy is megy 150et.
teljesen megvagyok vele elégedve. nem szép, de megy -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #151 üzenetére
HI!
maradt a vegere is: 1 ajudi+3+1 pozso a sorrend 13 sec!!!
1. #2 Audi Audi Sport Team Joest (LMP1-kategória)
(Andre Lotterer, Marcel Fassler, Benoit Treluyer)
2. #9 Peugeot Team Peugeot Total (LMP1) + 13.854
(Simon Pagenaud, Pedro Lamy, Sebastien Bourdais)
3. #8 Peugeot Peugeot Sport Total (LMP1) + 2 kör
(Stephane Sarrazin, Franck Montagny, Nicolas Minassian)
4. #7 Peugeot Peugeot Sport Total (LMP1) + 4
5. #10 Peugeot Team Oreca-Matmut (LMP1) + 16udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
hi!
Ugye tugya apozso-s tarsasag, hogy lomon van? es eppen egyszem ajudit kerget 3+1 franciaj oroszlyany:- )
udv
neduddki
mod: nalam ez van:
-
whited
addikt
válasz
peugeotmate #147 üzenetére
hát igaziból a magam szórakoztatásáért
de üsse kő megkapod
-
peugeotmate
őstag
Gyerekek, ez a topik miattam jött létre?
Hatalmas tisztelet a minden pözsósnak és kedvelőnek!
-
Patrick
addikt
Van ilyen topic? Nah, végre.
Üdv PUG-osok.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
neduddki #138 üzenetére
Szerintem egy cég lehet a kettő,vagy tévedek? Unokatesóm ugyanott csináltatta ahol én,neki Skyfol címke van,nekem meg Llumar.Szerintem nagy csodák nem lehetnek köztük.
Arkar: Nekem a hátsó oldalsó üveg+hátsó szélvédő lett fóliázva,de észrevehető a különbség,szinte alig tűz be a nap,ráadásul nekem nem is a legsötétebb lett felrakva.
-
Arkar
aktív tag
Köszi!
Itt is ilyen áron lenne kb., hogy milyen címkés azt nem tom, de nekem csak az oldalüvegeket kellene fóliázni, azt is csak a nap miatt, egész nap kint áll a kocsi a napon, sajnos ilyen a munkahelyi parkoló, 0-árnyék!(#137) Repsol600: Nekem nincs fedélzeti, faternak a Picasso igaz az 1.6HDi olyan 5,2-t, én napi számlálót /tankmutatót , tankolást használom, nálam a 206 2.0HDi, kb vegyesen 5,4-5,7-ig fogyizik, városon kívül 110-es tempo , város szigorú 50!
(#135) whited: Mekkora az önsúlya a 406-nak?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Nekem 307-es 2.0 HDi van. 110le. Arra lennék kíváncsi nektek mennyit ír ki a fedélzeti átlagfogyastásba? Én normálisan használom 90-110 között szinte mindig. Persze azért ha nincs forgalom meg jóaz út akkor azért meghajtom nehogy ellustúljon -
Arkar
aktív tag
Hát ha jól tudom nem is olyan nagy a két motor közötti eltérés, a 90 pacis az intercooler nélküli, míg a 110 pacis az cooleres, mondjuk a 206-ban már nincs helye a coolernek
, meg az erősebb váltónak
Fogyasztására kíváncsi leszek? Kevesebbet fog enni mint a 90 pacis?
(#132) Joe fiú Mennyi volt ? Műbizonylatos?
-
whited
addikt
n az jó
nekem is 2.0Hdi csak a 110lovas
Erről van 1 viccem kis offnak:
Megy a bácsi az úton a lovas kocsival, mellé áll 1 porsche és megkérdi a benne ülő mi van apóka kevés a LE?
Papa nem szól semmit, 2 kanyarral arrébb meg meglátja az árokba a kocsit és odaszól, na mi van elszaladt a ménes? -
Joe fiú
senior tag
Ekészült nekem is a fóliázásom,ha le lesz mosva a kocsi majd lövök róla pár képet
-
whited
addikt
Aws felnit hol lehet kapni pözsóhoz?
mert tetszenek a felnik amik a taxiba vannak -
whited
addikt
Jelentem 1 héten belül elkészül az autóm
majd mutatok képeket a közbeni és a vég állapotról is, viszont valakinek nincs rádiókerete?
-
giigz
veterán
Valakinek vélemény a fentebb említett kérdésemre?
-
giigz
veterán
A 207-ről mi a véleményetek? Vagy a 206-hoz képest nem éri meg, mert sokkal drágább?
-
Arkar
aktív tag
Ha már itt a nyár egy kis klíma gáz és olaj infó elég sok PUG-hoz: itt
-
Arkar
aktív tag
Kétszer cseréltem főtengely ékszíjtárcsát, meg hanyagság miatt egyszer hátsó hid felújítás volt, vezérműszíj csere 60Ekm-enként volt, az 50ezer-ből kijön(vízpumpa, görgők, szíj + bordás szíj és munka költség) 25e volt a főtengely ékszíjtárcsa de 2001-töl már kijavították, így most azé került fel, fékbetét és tárcsa kellet még előre ém 80.000km mentem el egy garnitúrával, a hátsó hidat nekem ismerősök csinálták 8ezerért, amúgy minimum 30 ezer, de meglehet előzni 50 ezrenkét át kell nézetni a hátsóját és akkor csak csapágy + porvédő kell hozzá az meg nem nagy tétel.(kb .1,5ft/km menés nélkül)
Vigyázz mert sok a sz@rá hajtott agyontört, én egy hónapig kerestem mire tudtam venni egy normálisat!(persze ezekről jönnek a rémsztorik)
Egyszer levitték a tükrömet ez volt 7ezer( fűthető , elektromosan állítható és új).
Olvastam hogy 1.4 hdit szeretnél itt van némi tapasztalat jó olvasást: 1.4HDi 206fanclub -
vikvuk
senior tag
-
Arkar
aktív tag
Üdv. Minden Peugeot tulajnak!
Nekem 2000-es évjáratú PUG 206 2.0HDi-m van együtt koptatjuk az aszfaltot már több mint 5 éve és ez alatt 100000 km-tetünk meg szinte hiba nélkül
, fogyi olyan 5,5 átlagban.
Sosem hagyott cserben, legnagyobb út 1000km volt Romániában 1 nap alatt semmi gond nem volt, ez az autó megbízatható!!!!
Terjed sok rémsztori a francia elektronikáról, meg minden fajta meghibásodásról, de szvsz nem jobb mint a többi márka, de nem is rosszabb.(már csak azért sem mert bosch szinte minden motor elektronikai kütyü rajta, az meg ha jól tudom német)
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy jogszabály szerint pontosan,hogy engedélyezett az autófóliázás.Ha jól tudom az oldalsó hátsó ablakokra illetve a hátsó szélvédőre bármit lehet már rakni,csak előlre nem,jól tudom?
Illetve nem tudtok ajánlani valami üzletet ahol kis pénzért lehet 13"-os alufelniket venni? Vagy ha valaki tudja azt,hogy 309GLD-re felmegy-e a 14"-os?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Robogó, kismotor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest