- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz neduddki #599 üzenetére
Most jut eszembe egy régebbi hsz-od.. :-))))
Ezt már másodszor nézem be----->> "...nekem a felti osszegek az evesek..."
Ez a komoly.. :-)Apropó..jut eszembe.. Tél. Hideg idő.
Neduddki,nagy gáz lenne az,ha én a hűtő elé kartonpapírt tennék?
Hideg időben jobban hűti a menetszél,még nehezebben melegszik fel a motor és nekem számit...,hogy minél előbb üzemi hőmérsékleten legyen a motor. Minél hidegebb,annál többet fogyaszt.
Vagy ne foglalkozzak ilyen sufnituninggal,mert 3l hamar bemelegszik? (Pedig mínusz fokban nem :-/ )[ Szerkesztve ]
-
-
Elims
veterán
válasz neduddki #597 üzenetére
Még csak egy picit Sem!!! :-))
A biztosítóval nagy huzavona volt... Aztán idén októberben nagy nehezen megszabadultam a közel 19.000Ft-os negyedéves biztosítástól. :-)
Most az union24-nél vagyok és 8.000Ft negyedévente balesetiadóval együtt. :-)
Ez azért már barátibb....Az olaj vétellel majd az lesz mint tavaly. Vettem 8l-t (2db 4l-es dobozzal)+olajszűrővel 11e Ft-ért.
Ugyanott fogom megvenni. Az castrol volt. Akciósan... ;-)
Egy ismerősöm -mi építettük a házát- egy autósboltban dolgozik -az ő nevén van,de csak alkalmazott- és néha-néha szokott nála lenni ilyen akciós dolgok.
Castrol 10w-40,igaz diesel-hez való volt,de azt mondta nem gond. Benzinesbe lehet diesel olajat tenni,fordítva már kevésbé....Válts biztosítót ha tudsz.Neked még olcsóbb lenne.
Én még csak b4-be vagy 5-be vagyok. -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz jegenye77 #591 üzenetére
HI!
ez cr-t enm ajanlok senkinek foelgenyiidosen, xud9nagyszerelm degondolomnem 2k elottiototaklrsz xud11 megnincs benne
udv
neduddki
mod: a franciabencinekert nemvagyoda, de 1.6 110 lo azt icsertek
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
-
wigo70
tag
üdv! peugeot bontót keresnék párat.307 1.6-hoz kellene trafósor....
-
jegenye77
addikt
Hali!
206-ost szeretnék venni.Mik azok a dolgok amikre ennél a típusnál oda kell figyelni vásárláskor?
1.4 benzinest szeretnék ami jó választás lenne?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogyne vezettem vola:- ) sokkal erosebb kokertebbul megcsinalt a futomuves szertn doh a budos eltbe ne cseeljem le mert ijjet nemkapok /a 6genesk szeitnme meg jatek a futomu az Ovekehez kepest:- )/
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #573 üzenetére
A civicet nem ismerem, vezetted mind kettőt? Gondolom, talán van összehasonlítási alapod, a civic-é jobb, ezek szerint.
Hála Istennek nekem nem volt gond így a mechanikával meg az elektronikájával sem, bár annyi nincs is benne talán, mint egy újabb, korszerű autóban. Valahogy így a jó és tökéletes nekem.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #573 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy az egyik legfontosabb része a gumiabroncs. Ma vezettem 10 km-t reggel meló után és már most éreztem a különbséget a nyári után.
Ez a nem költök másra dolog... nem jó szántamból költök másra... van olyan, hogy kötelező és nem ruháról, szórakozásról, vagy egy plazma tvről van szó...
3. Szerintem még mindig jó, jobb vagyok, mint azok, akik totál téligumi nélkül használják az autót. És én csak városon belül használom! Ha városon kívül használnám, akkor inkább éheznék, mint sem hogy ne vegyek téli gumit mind a két tengelyre, autópályás útról nem is beszélve.
4 évszakost nem akartam, valahogy nem fűlik hozzá a fogam.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
neduddki
nagyúr
HI!
igy van tejjesn egeyrtek de amig az oto legfontosabb mechanikai latresze a gumi nincs rendben addig az en felfogasom szerinte nem kototk masra es rmeeny fjeztm i kirabban is hogy meguszod gubanc nelkul a veyes idoszakot
udv
neduddki
mod: en is imadom a 406 formajat, ha csak megkozleitn a mechanika es lektronika a civic-et nekm is lenne
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Igazából, ha más gyártó gumija lett volna ilyen árban és jó lett volna a tesztben, akkor mást vettem volna értelem szerűen. Így jobbat nem tudtam kihozni.
A nyári gumik mind kormoránok voltak, újak, 20k-ért kaptam meg őket.Súlyadó nekem 18k körül van.
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #570 üzenetére
Az utakon valóban nem csak én közlekedem és elég sok a fa**.
A hátsó tengelyen lévő gumik, sokkal jobb állapotban vannak, mint amiket lecseréltem elől. Nincsenek is berepedezve, nem is voltak akkora igénybevételnek kitéve, mint az első tengelyen lévők.
Mindenkinek más az élete... és a körülményei. Vannak álmaim, céljaim, amiket időbe telik megvalósítani, igen szeretnék ezt és azt az autómmal kapcsolatban és mással kapcsolatban is, de ez idő, nem megy egyik napról a másikra. Nem ismersz és én sem téged. Nem tudod, hova kell még pénzt adnom, vagy költenem, de nem is tartozik sem rád sem másra. Ne hogy már magyarázkodnom kelljen... mit miért csinálok és hogyan.
Amikor meg lesz, mert meg lesz, akkor majd teszek fel képeket...
Nekem ez a kedvenc autóm, nem mercit akartam, nem bmw-t, nem subaru-t, stb, ha nem egy Pug 406-ost. Nagyon sokat költöttem rá, nem véletlenül, ami már meghaladja az 1 millát. Szépen haladok a célom felé.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te otod az t csinas zamt akarsz, sajnos ellenben nem csak Te kozlekecc azutakon ezert ezsajnos nem amagangyed:- (
ezket elmomdva meg foleg rossz valasztas egy rossz lekopott oreg gumi melle rakni telit...
bocsas mrg de ijjen oijjan tuningro lmodozol nagy kerekekkel /ha jo emlexem/ es akkor gondot okoz 2 teli gumit ,megvenni ez szamomra erthetln felfogasudv
neduddki
-
Elims
veterán
Ez a lényeg. :-)
Én úgy hallottam,hogy jó gumi az összes barum.
Sok sznob ember csak ezt használja,mert egy szentendrei gumis erre esküszik nagyon.Egy biztos! 100x jobb mint a nyári és ha "csak" ennyi pénzed volt akkor így van,elől van jó helyen.
Sajnos ahogy írod is,nem csak tőlünk függ a baleset...Mennyi nektek a súlyadó a kocsira?Nekem majdnemhogy változó.. :-o
-
Patrick
addikt
válasz neduddki #566 üzenetére
Miért lenne rossz választás? Ennyi pénzem volt rá, így is nagyon jól jöttem ki. A rossz választás az lett volna, ha rajt hagyom elől is a nyárit, ami már repedezett, vagy fel rakom a 4 és 8 éves téli gumikat... amik már szart sem érnek...
Tavaly és azelőtt télen is nyári gumim volt, a hóban is. Nem volt gondom, de a tavalyi évben már nagyon rossz volt ez tény, pláne abban a nagy hóban. De mentem én már vele jégen is, amikor még friss volt a nyári gumi.
Valamint inkább előre teszem fel, hogy el tudjak indulni, akárhol, akármikor, és hogy meg tudjak állni, mint sem hogy hátulra tegyem, hogy a hátulja ne csússzon ki. Mert van aki így csinálja, de azzal nem értek egyet. Ha ésszel vezet az ember, megfontoltan és okosan, akkor nem lehet baj, persze a HA az nem csak tőlem függ, ha nem mástól is...
Sajnos, bár ne lenne igazam, akinek mind a két tengelyén van téli gumi, ugyan úgy okoz majd balesetet, vagy okozhat, mint akinek nincs. De bár csak ne lenne igazam.remlem megeri a 406 a kovetrkeoz ket gumit
Ezzel a mondatoddal meg nem tudok mit kezdeni. Így nem is reagálnék rá.
-
-
Patrick
addikt
Na felraktam az első tengelyre a barum polaris 3-at. Kíváncsi vagyok.
-
Elims
veterán
válasz neduddki #552 üzenetére
Jaaa,a jelenlegi kormány.....erre Is rátette azt a mocskos kezét..
Biztos bírná a motor a gázt egy ideig,de hosszútávon állítólag nem szabad.Túl száraz a motornak. Vehetnék különböző metabond adalékokat,hogy kompenzáljam a gáz szárazságát,de akkor árban majdnem ott lennék mint a benzinnél és akkor azért még mindig csak gáz lenne. Benzinben csak több a kenőanyag.
De ez a kukoricabenzin..izgatja a fantáziám.
Mondjuk az is igaz,hogy ebből a benzinből többet fogyaszt mint a sima 95-ből. -
neduddki
nagyúr
HI!
jelnelgo kormuney joztt mar sajnso nem igazn erio meg, aszem Nked a gaz lenne a mo, felteve ha birja a motor, de az meg tobbe kerulnek mint amennyot er
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
tudo vot eg cipesz aki aszonta szmol iz bjutiful...:- )
kis kopcenti keves lo keveset eszik keveset fizetek... jokat vigyorgokudv
neduddki
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
semmi gond a k&h-val kobe utan ok voltka a legjobbak 2013-ra;- ) nekem a felti osszegek az evesek
en edidg emg egyetelen evben se maradtam az elozoneludv
neduddki
-
Elims
veterán
válasz neduddki #544 üzenetére
Jól gondoltam.. :-) Csak onnan a tudás.
Így mostmár világos!!!Akkor a "cdi" ezt jelenti???
Ma már megérte felkelni. :-)
Köszi!Jaa,az is lehet..Inkább a nyugati piacra készültek ezek a 605-ösök,ott bírják szervízeltetni.
(Az enyém is kintről behozott.):-DDD
A k&h téged is beszivatott.... Nem szeretnék csúnyát írni,de a kurva nénikéjüket!
Én rengeteget harcoltam velük. Október 29-én lejárt a szerződésem náluk.Mindig náluk voltam és mindig egyre jobban szopattak,de úgy keményen..
Tavaly kijött egy 14e-s levél,tavaly szeptemberen,hogy megváltozik a biztosítási díjam.Mondom bánja a fasz,nem hogy olcsóbb lenne,még drágítják 13.400Ft-ról,pedig bónuszt is léptem. A 14e még O.K. lett volna,de amikor kijött októberben a 18.800-as számla infarktust kaptam.És ami a legrosszabb,hogy már a befizetett csekkre jöttem haza,az asszony befizette.
Majd szét robbantam.. Még reklamálni sem tudtam befizetett csekkel.De azért megpróbáltam megszüntetni ezt a lehúzást,sehogy nem lehetett.
Annyit tudtam csinálni,hogy muszájból ideiglenesen kivontam a forgalomból 6hónapig. Így megspóroltam kb.38e Ft-ot,igaz,nem volt kocsi,de legalább addig sem fizettem ennek a senki bandának.
Vmikor augusztusban letelt a 6hónap,onnantól még ki kellett fizetnem október 29-ig vmi 15e-t,de már szemptember elején felvettem a kapcsolatot a kotelezo.hu-val (tavaly is próbáltak segíteni/másik biztosítóval szerződést kötni,de tavaly azt semmisnek kellett venni,mert a k&h nem engedett el..).
Most viszont időben jeleztem és már az union 24-nél vagyok ahol alig 8e-t -igen,nem elírtam ;-)- fizetek.
Nem mindegy,hogy 8e vagy majdnem 19e. :-))
Lépj.Válts!!! Számoltass online!! Hidd el,megéri.
Hagyd ott azt a senki brigádot. -
neduddki
nagyúr
HI!
kozlekkaro smult /sotet jovo:- )/ otoszerelo gepesz ujsagiro cimborak net meg erdekel:- )
cr: jo olvasast
sokkal tobb torodest igenyel a xud11 mint a xud7/9 odakell ra figyelni, de ehhe zitthon nem votak hozzsozkva
idei 15k k&h jovo evi 10-15k koze kobe-grupama-posta megversenygenekudv
neduddki
-
Elims
veterán
válasz neduddki #542 üzenetére
Nem tudom,nem hallottam még úgy,hogy common rail. Pedig a villamosságis istenítette..
Honnan tudsz te ennyit az ilyesmiről?? :-) Autószerelő vagy?Merthogy nem az internetről engedsz el ilyet szöveget az 1000%. :-)S acélról se sok fogalmam van.. :-/
Igazad lehet..2.1-es. Arra gondoltam.
Na arra azt írták,hogy förtelem szar.Biztosítást mennyit fizetsz?
-
neduddki
nagyúr
hi!
cdi tehat common rail, haaaaat inkabb hagyuk:- )
udv
neduddki
p.s. falun nalink CsLacika /fenyezo/ is w210vel jar pedig az s eacelos
mod: a 605ben nem votl 2k-sdizel hanem a xud11 azaz 2.1es:- ) /na jo a vegen meg a 2,5es/
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz neduddki #540 üzenetére
Cdi c220-ra gondolok.
Azt mondta,hogy neki nem kellene se ferrari,re rolls royce,csak ez a cdi c220.
Vezetett már többször többféle kocsit és neki az a favorit.
Elég jó autóvillamosságis ember itt Hatvanban.Komoly,jó híre van -de igen drága.Legalábbis ezt mondják,aki hozzá viszik.Erre azt mondta nekem,amit az előbb írtunk is...sokszor a drága az olcsó. Ugyanis kérdeztem tőle,hogy tényleg olyan "borsosan" dolgozik-e?-.Én ugyanezt -hogy szar- a 2000-es dízel 605-ösről hallottam.Nagyon sok meghibásodott igen hamar és nem csak egy izzó ment ki benne...a motor adta be a kulcsot.
-
neduddki
nagyúr
HI!
w220? az elso 5ben ott van alegszarabb merciknel merteakado esmerrosk szerint...
v. pedig az om604-re gondolsz? v. om646/651?
nincs velmenyem rola hodegen hagy, esmeros allandoan visszaul bele, mert nem birja eladni, de vki nagy ember meghalt benen meg regen nemeteknel es amikor az eszeb gyun akkor mindieg kiszall beloleudv
neduddki
-
Elims
veterán
válasz neduddki #538 üzenetére
Szépek is az új accord-ok.. Tényleg.
Egy nagyon jó autóvillamosságis meg azt mondta,hogy szerinte megbízhatóbb autó a cdi mercitől (220) nincs.
Én meg azt mondom,hogy ha teljesen fel lenne újítva a kocsim,én nem cserélném el semmire.És mi a véleményed a phaeton-ról (vw)??
-
neduddki
nagyúr
HI!
mik a feltetlek?
amit nagyn el tudnek visleni accord 7/8gen komi r18-as motorral /nmletesik:- (/ ave 3 kombi fl 1.8as zz/zrudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
carina jo minosegu utangyarott , olaj-levego-olaszurocsere vezermuszijj feszito gorgok 2010-ensi megallat 50rugoban
ami 11 ev alalt elromlottkent kel aposztrofalni; ajtozar bal elso /forrastas javitva/ teyelg nemmelxem masra, termeszetesen a kopok ill. a kutjacsont szerette enni, de miatan felenk kijaviottak az utatakat arrol silesokott:- )
ja kat-t torott volt mikor vettuk, 7 evet birt ki benne a 20k-s conticat, szivas a gt riasztoval vot 2 evente mig ki ne mvagtam a qkaba, ja a sachs kormanymu gyari hias azt kellet rendebrakatni
aszem ennyi.... carina 3 eve aldva a vevovle meg mindig tatom a kapcsaltoi mindig megkoszoi hoy neki adtuk el, es asoznta ha kocsit adok el neki szojjak elosszor:- )udv
neduddki
-
Elims
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
errei tmondgak ez en civicem 120Mm-es szervizem sok egyebbel+gyari alkatreszekkel volt 140k, acimboram szinten 120Mm-je a 206-val 200k volt mikozben neki volt egy 60Mm-je is....
4.5 ev allat az osszes javitas /nem kopo es cserelendo/ 12.5k huf volt 7-11eves otonal, szeritnme kifejezetten nem sok:- )udv
neduddki
-
-
Elims
veterán
válasz neduddki #526 üzenetére
Ha nyomod neki akkor arra Is. :-)
Egyébként 10.5-11l-ből simán kijön. ((Max.90-es tempónál))
Egy bontónak a tulajdonosa azt mondta amikor meglátta,hogy amikor neki volt ilyen,alig tudta eladni..és amikor nagy nehezen elment akkor is oroszok vették meg,ahol ugye nem számít a benzin... De azt is elismerte,hogy nagyon szórt a fogyasztása.Komolyan. A 10.5 nem csak szöveg,én annyival járok vele.Ha viszont egy picit nehezebb a lábam rögtön észrevszem..18-20l-t lazán bekebelezi. De akkor megy is...... ;-) Nagyon.
Neked milyen kocsi van? -
neduddki
nagyúr
HI!
veginesztme par olajajanlot mindkei csak a3-asat ajanl a5oset nem /meg is lepodtem volna ha ez a motor kedveli az a5-ot/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
"A5/B5 Viszkozitásstabil motorolajok hosszú olajcsereperiódusra, nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorokhoz (személygépkocsi+könnyű haszongépjárművek). Az ilyen motorolajokat alacsony belső súrlódás jellemzi, a HTHS viszkozitás a 2,9....3,5 mPas értéktartományban fekszik. Az A5/B5 motorolajok bizonyos motorokhoz nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi előírásokat be kell tartani." bof
elo a gepkonyv es alapos tanulmanyozasudv
neduddki
-
Elims
veterán
Jött egy forensis hírlevél.Vmi mannol olajat sztárol 4l 5w30 -peugeot-ba- 4790Ft.
Állítólag tesztgyőztes.
Ismeritek esetleg? Milyen lehet? -
-
neduddki
nagyúr
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha nem vmi trukkostipus akkor vennek ra 15os felnit es 185/55r15ost neznek abbol meg van minden lasd fentebb, kezdve a polaris3-val
ha 16on akarsz maradni: hankook, pirellis sc3, ts850, micselin a4,udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...