Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4201) eddie17 válasza pontyos (#4200) üzenetére


eddie17
addikt

2018 Peugeot 208 Van 1.6 BlueHDI, és most szeptemberben cserés volt az AdBlue tartály :(
Még gariban cserélték, de októberben ez a gari le is járt.
Azóta is pluzáló motorhangja van a tartálynak menet közben, ha nem szól zene és állsz a lámpánál akkor elég idegesítő, szerintem 1-2 év és megint cserés, csak az már nem gariban.

(#4202) pontyos válasza eddie17 (#4201) üzenetére


pontyos
senior tag

Nálam ilyen hang probléma nem volt. Feltöltöttem a tartályt, nem aludt ki a figyelmeztető jelzés. Meg kellett neki "tanítani" műszerrel mi a full pont stb... Ezt a márkaszervizben csinálták. Majd most adblue plusz szervíz felirat, emissziós hiba üzenet. Van aki szerint a hideg miatt van, nem megfelelő adblue folyadék miatt. Amit kizárok, mivel kamion kúton tankolok a Jumpy ba pisztollyal. Szóval szivattyú hiba lesz akkor is full tartály kell mert egyben van. Ördögi kör... Kiiktatni nem szeretném, viszont elvárható lenne egy kicsivel jobb hozzáállás a márkaszerviz részéről. Pl a jelenlegi folyadékot megvizsgálni, esetleg újra tölteni, nullázni és teszt. Ha ezek után is kiáll hibára akkor csere... Ahh :(

(#4203) eddie17 válasza pontyos (#4202) üzenetére


eddie17
addikt

A hibaüzenet nekem is előjött csak előtte már volt ez a hang. Vicces mert előtte egy hónappal voltam vele éves szervizen a márkaszervizben, és nem tudták megmondani mi ez a hang. Majd rá egy hónapra jött a hiba jelzés úgy hogy kb fél tank adblue volt még a kocsiban. Nekem ez volt az első töltésem a hiba előtt (MOL kutas vásárlás) 25 ezer kilométert kibírt egy tank blueval, ezzel hoztam ki a szalonbol úgy hogy azt mondták kb 5 liter van benne, persze tévedtek. Most van az autóban 49 ezer...

[ Szerkesztve ]

(#4204) Dorien


Dorien
veterán

Huhh... nem semmi szívás ez az AdBlue téma. Részvétem. :(
Ezt az adalékot inkább csak a nagyon modern dízelek kérik ugye? Benzinesnél tudtommal annyira nem jellemző.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#4205) TaaT válasza Dorien (#4204) üzenetére


TaaT
veterán

Benzinesek megkapták a részecskeszűrőt, adblue-t nem kapnak.

Give them hell Ukraine!

(#4206) molnarpeter válasza TaaT (#4205) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Jaja, az AdBlue a NOx semlegesítéshez kell, a DPF(FAP) meg csak kormot szűr - bár azt nem tudom, az újak is kérnek-e Eolys/Infineum folyadékot az AdBlue mellett (hallottam olyat, hogy van/kéne, csak nem szól az autó).

(#4207) molnarpeter válasza eddie17 (#4203) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Jumper/Boxer körökben olvastam olyat, hogy a kupakot érdemes pici heggyel megfúrni, úgy tartósabb a tartály. (Illetve elvileg létezik új fajta kupak, de lehet, hogy az sem tökéletes megoldás :F

(#4208) pontyos válasza molnarpeter (#4207) üzenetére


pontyos
senior tag

Igen, az enyémet is kilyukasztották a szervizben

(#4209) TaaT válasza molnarpeter (#4206) üzenetére


TaaT
veterán

Az adblue-n kívül más ilyen folyadékról nem hallottam, egy ideje nem követem az új autó trendeket, de a benzin korom probléma nagyon durva. Láttam 17-es vagy 18-as gyártású benzines volvot dpf nélkül, a dízel kettesgolfunknak nem volt olyan korom a kipufogójában mint annak.

Give them hell Ukraine!

(#4210) pontyos


pontyos
senior tag

Találtam egy ilyet, ha fel van töltve a tartály. Viszont ez Mercedes típushoz van. Nem tudom, hogy ez vicc e, vagy valóban működik. Még nem mertem kipróbálni :F

" How do I reset my Mercedes AdBlue warning?
Turn ignition on once.
Press and hold the gas pedal. Keep the gas pedal pressed until the glow plug comes back on.
Wait for the glow plug light to stop blinking. Then turn off the ignition.
Wait 10 seconds with the ignition off.
Turn the ignition back on.
Press the gas pedal two times "

(#4211) Dorien válasza pontyos (#4210) üzenetére


Dorien
veterán

Mert mi lesz, ha kipróbálod? Felrobban az autó? :)

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#4212) pontyos válasza Dorien (#4211) üzenetére


pontyos
senior tag

A fő kérdés nem is a próba, mert nem működik! Azonnal futottam ki megpróbálni.... Egyáltalán lehetséges e. De azóta láttam a YouTube on vam pár hasonló, de csak a szerviz intervallum kijelzés tüntető el.

(#4213) Feketelaszlo válasza pontyos (#4202) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

A kamionoknak fűtött az AdBlue tartálya, tehát ha én AdBlue-szőkítő kisiparos volnék biztos adnám a felvizezett cuccot inkább a kamionos kúton, mintsem személygépjárműveseknek. Bár annyira olcsó már a cucc, hogy erősen kételkedem ennek a csalásnak a létjogosultságában, de aki babonás az refraktométerrel ugyanúgy rá tud mérni, mint a fékfolyadékra (legtöbb franchise helyen akad, a kutastól kell kérni). -11 °C a szabvány, persze a túltárolt folyadék magától is tönkre tud menni, 1-2 éven javasolt felhasználni amit az autóba töltöttek (pont erre vonatkozik a fentebb írt megfúrós trükk, ami a vízpára távozását hivatott elősegíteni, bár én nem ajánlanám, mert a szag is érezhetőbbé válik az utastérben).

(#4214) pontyos válasza Feketelaszlo (#4213) üzenetére


pontyos
senior tag

Jogos, de talán egy hivatalos kamion forgalmazó kútja / remélem/ nem szőkített. Most nem részletezném itt esetleg anti reklám miatt, de egy nagy márka hivatalos forgalmazójának belső kútja amit használok. A pisztoly miatt szoktunk oda két kollégámmal. Nekem a szőkített adblue meg sem fordult a fejemben amúgy, csak mint lehetséges opció merült fel, hogy hidegben jött elő. De szvsz nem ez áll fenn.

(#4215) eddie17 válasza Feketelaszlo (#4213) üzenetére


eddie17
addikt

Ha jól tudom mind AdBlue rendszer fűtött nem?
Legalább is nekem ha hideg van, az indítás után meg kell tennem pár kilómétert mire hallani a szivattyút, hogy szívja az AdBlue-t, mert 0 fok alatt megfagy a cucc.
Nyáron indítás után pár száz méterrel már búg a szivattyú.

molnarpeter: Flottás céges autót nem fogok fúrkálni, maradt még két év a leadás előtt, ha megint tönkre megy, nagyon remélem, hogy átgondolják ezt a BlueHDI dolgot kétszer is.
Igaz a fogyasztás az parádés, télen is 4.3 az átlag teli tanktól teli tankig.
Azért köszönöm a tippet, a fő baj itt, hogy nem lehet alkatrészenként cserélni csak egyben. :U

[ Szerkesztve ]

(#4216) Feketelaszlo válasza eddie17 (#4215) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

A "rendszer" fűtött, nem a tartály. Személyautóknál talán a Volvo meg a Mercedes épít be a tartályba is fűtő ellenállást, de az olcsóbb dieseleknél csak a kipufogó/szivattyú felől jön hő, kis pár literes edényeket nem fűtenek külön, hisz gyorsan megolvad az üzemi hőtől is (bár el tudom képzelni, hogy északi országok piacaira minden modellbe kerül). Tgk.-nál 50-60 literes külső tartály van saját állóhelyzeti fűtéssel és már indításkor tudnia kell az emissziós normákat, tehát akkor elkezd melegíteni, mikor érzékeli, hogy a jármű közelébe kerül a kulcs vagy alacsony a hőmérséklet.

(#4217) eddie17 válasza Feketelaszlo (#4216) üzenetére


eddie17
addikt

Köszönöm, ma is tanultam valamit. :)

(#4218) Pulsar


Pulsar
veterán

Sziasztok,
a minap tapasztaltam azt a hibát, hogy a ventillátor csak 4es fokozatban megy, alacsonyabb fokozaton nem. 2005-ös 206 os peugeot.
Javítható az ilyen hiba? Gondolom van benne egy pár ellenállás. Vagy keressek bontóba?

(#4219) gooool válasza Pulsar (#4218) üzenetére


gooool
őstag

Szia!

Ezt a cikkszamot rendeld, az elotetellenallas koszont el:
342051 NRF/ND
Kicserelni nem nagy cucc, atrakod belso keringetesre, anyos oldalnal a labterbe befekszel, felnyulsz az emiatt kinyilt kis ablakon, ahol meglatod/tapintod ezt a kis kockat, elcsavarod oldalra, kijon, csati lehuz.
Uj ugyan igy forditott eljarassal vissza.
Korulbelul 5-10 perc. :)

Üdv, Balázs

(#4220) Pulsar válasza gooool (#4219) üzenetére


Pulsar
veterán

uh, de nagy király vagy, köszönöm :C :R
rendelni peugeot-ba rendeljem, vagy Bárdi és társai is tudják mi ez a cikkszám, és tudnak adni?

(#4221) gooool válasza Pulsar (#4220) üzenetére


gooool
őstag

Én speciel Kovács Autónál rendeltem, ott volt a legolcsóbb, de egy Bárdi/Unix is megoldja, ha van náluk kedvességed körülbelül 6500-7000 Ft. :)

Üdv, Balázs

(#4222) Dorien válasza gooool (#4221) üzenetére


Dorien
veterán

A Kovács Autó nagyon jó árakon kínál PSA alkatrészeket. Én eddig csak tőlük vettem a Citroen C2-höz valót. Most éppen olajat / szűrőket.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#4223) Melack


Melack
veterán

Sziasztok! Csütörtökön érkezik egy piros Xsara Picasso 1.6 16V 2006-bol hozzánk. Igen, ütött kopott a kasztni, de csodát nem várok egy családi igáslótól. Kérdésem az lenne, hogy ti tudtok e Citroen bontót, ahol kaphatnék alkatrészeket hozzá? Csavarokat gumi, koptató, ilyenek. Köszönöm!

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#4224) pontyos


pontyos
senior tag

Hello, szóval az Adblue mizéria végül egy 360ezer Forintos javítással ért véget :O Ez az ár kedvezményes , mivel a Jumpy vezetett szervizkönyves és a márkakereskedőnél voltak az intervallum szervizek. Komplett tartály, tisztítás, munkadíj... A konszern, bevallottan gyári hibás alkatrésze az Adblue tartály, és ha kell az autó nem tudsz mit csinálni. Jogi út kb. kizárva, a gatyád rámenne és nem tudom egy ekkora cég ügyvédei ellen lehet e tenni....
;]

(#4225) addamka válasza pontyos (#4224) üzenetére


addamka
őstag

Az jó, gondolkoztam a 2013-as C5 2.2 HDi-t lehetne egy frissebb 2.0 blueHDi csodára cserélni, de abban van ilyen :) Ennyiből - nem márkaszervízben persze - de új gyári turbót kaptam szeptemberben.
Mondjuk olyan first world problémáim vannak, hogy nincs itthon cég aki android fejegységet tudna hozzá, én meg egyedül az RT6 bénaságától vagyok boldogtalan (lassú, régi bluetooth streaming protokol, gagyi tolatókamera ami éjjel semmit sem lát) :)

[ Szerkesztve ]

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#4226) dj79 válasza Melack (#4223) üzenetére


dj79
senior tag

Autó Vargasz esetleg megér egy próbát.

(#4227) MC Pite válasza Melack (#4223) üzenetére


MC Pite
veterán

+1 Autó Vargasz, ha közelben laksz, szeretletni is érdemes ott. De agyári cuccok se drágák.

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4228) ftc


ftc
nagyúr

Nincs itt vkinek ismerőse Peugeot szervizben?

(#4229) tomic


tomic
addikt

Meg tudná nekem valaki mondani,hogy C1 1.0 milyen motor olajjal van szerelve gyárilag?
Vagy esetleg azt,hogy milyen motor olajat érdemes bele tenni?

(#4230) MC Pite válasza tomic (#4229) üzenetére


MC Pite
veterán

Évjáratot és a motorkód?
A korábbiba pl ilyen, az 1KR-FE-be vagy az A5/B5-ös, kb bármelyik márkából, pl ezt dobja a Total.
A másik motorba is mehet ugyanaz, oda ez az ajánlás.
De a szerelő úgyse tölti bele, mert 'megeszi'. Amúgy pont nem, és a félásványi gagyi 10W40 vágja haza.

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4231) tomic válasza MC Pite (#4230) üzenetére


tomic
addikt

2005-os évjáratú,1KR a kódja.

[ Szerkesztve ]

(#4232) nOvOp


nOvOp
senior tag

Sziasztok!
C3 (2004-es) jobb oldali hátsó lámpa kiégett, kicseréltem. Most úgy néz ki, mintha folyamatosan a féklámpa világítana (erősebben világít) normál világítás esetén. A másik kettő rendesen világít, féklámpaként erősebben, amikor kell. Előtte nem figyeltem, így nem tudom, hogy csak az izzó csere után lett-e ilyen. Lehet, rossz izzó került bele vagy vmi más az oka? Köszi!

(#4233) MC Pite válasza nOvOp (#4232) üzenetére


MC Pite
veterán

Mérd ki, plusz nézd meg milyen izzó kell bele... Testzárlat is lehet, de akkor még fékezésnél lesz valami rossz.
Jut eszembe, C3 Mk1 haynes könyvet sztetek jófogásra, vagy hova kellene felrakni ahol rá is találnak (nem túl jó a keresője, facen nem is vagyok fent meg a marketplace...hagyjuk)?

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4234) Dorien válasza MC Pite (#4233) üzenetére


Dorien
veterán

Valami Citroen / PSA fórumra.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#4235) ftc válasza nOvOp (#4232) üzenetére


ftc
nagyúr

Izzó a probléma... hasonló gondom volt...azt annyit mondott a szerelőm, hogy 2 fajta hátsó izzó létezik... Az egyikbem 2 szál van a másikban 1....nah amiben 1 van az kell... s onnantól jó lett...

(#4236) Dorien válasza nOvOp (#4232) üzenetére


Dorien
veterán

Ha ugyanaz az izzó felel a hátsó helyzetjelzőért / féklámpáért, akkor elvileg 2 szálas kell belőle. Nekem a Focusban mindig a fékezős szál égett ki.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 85.000Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#4237) tomic


tomic
addikt

A kis C1 központi zárja,a távirányítóval egyik napról a másikra nem nyitja az ajtókat. Manuálisan a kulcsal megy és nyílnak is az ajtók rendesen viszont a távval nem. Elemet cseréltem benne de sajna így sem megy
Van ennek valami gyerek betegsége amit házilag tudok orvosolni vagy csak ennyit bírt és vigyem szervízbe?
Esetleg valami más ötlet?

(#4238) MC Pite válasza ftc (#4235) üzenetére


MC Pite
veterán

Nem valószínű, legalábbis akkor az P21W lenne.
Érdekes ez a kétféle hátsó izzó ...
alt="" title=""
Ezek csak bbek, még a Meganeba (európai) is van olyan hátul, ami ebbe benne sincs, hát még egzotikusabb autóknál.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4239) Melack válasza tomic (#4237) üzenetére


Melack
veterán

Nem lehet, hogy fel kell tanítani? Picasso esetében írja is a manual, hogy elemcsere után azt kell csinálni.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#4240) dew28 válasza nOvOp (#4232) üzenetére


dew28
aktív tag

fordits rajta 180 fokot

[ Szerkesztve ]

(#4241) tomic válasza Melack (#4239) üzenetére


tomic
addikt

És azt hogyan kell megcsinálni?

(#4242) MC Pite válasza tomic (#4241) üzenetére


MC Pite
veterán

Minden autónál a saját kezelési útmutatója írja hogy annak éppen hogy kell (ha nincs, érdemes beszerezni).

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4243) tomic válasza MC Pite (#4242) üzenetére


tomic
addikt

Elolvastam a kezelésit és meg is csináltam a leírtak szerint de csak nem megy. Valószínűleg nem adhat ez jelet. Elviszem szervízbe.

(#4244) nOvOp válasza Dorien (#4236) üzenetére


nOvOp
senior tag

Ma volt időm megnézni, a két szálas izzó volt a megoldás. A korábban vett izzó készletből cseréltem, de erre nem figyeltem a cserénél (igazából nem is tudtam róla). Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! :)

(#4245) MC Pite válasza tomic (#4243) üzenetére


MC Pite
veterán

Kulcsmásolós (autós) meg tudja nézni ad e jelet (szerviz jellemzően nem tud ilyet).

nOvOp: Azt nem feltételeztem hogy nem nézted meg mit vettél ki :) . Nézd össze az újat a másik oldallal. Ha a régi gyengébb, tervezd be annak is a cseréjét, és nézd meg elég sárgák e az indexek.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4246) MC Pite


MC Pite
veterán

Ködlámpa(izzó) csere 208as (gondolom még 1-2 konszernautónál hasonló) megszivatott elsőre. PSX24W-es, az az izzót természetesen nem tudtam kiszedni, és a csatlakozót sem tudtam leszedni. Illetve a 24W-al amikor elvittem beállítani (mert szokás szerint 30-40 helyett 3 (!) métert világított el gyárilag) 10 méterre a falon már gyakorlatilag alig érzékelhető fénymennyiséget tudott felmutatni, a parkoló lightos világítása mellett.
Gondoltam rohadjá' meg leszedem a ködlámpa takarót, és majd kiszedem a lámpát ás úgy cserélem. Hát, nem sikerült közepes erőltetéssel sem, mocsok erősek a fülek :DDD, Picassonál pedig másodpercek alatt kijött mindig.
Újra nekifutottam, akkor már megláttam, hogy összesen egy csavar fogja (a többi luknál csak pozíciónáló tüske van), innentől már pikkpakk ment. Mármint két csavarúzóval bányásztam ki a PSX24es viccet a lámpából). Ilyen a különbség izzó és led között: [link]

Szerelésről összedobtam egy videófélét: [videó]

Jut eszembe, a tompított hamar megkapta az őt megillető fényforrást, de a refinél voltak problémák. Egyik a pici mélység, kevés (led)izzó fér be. Ezt megoldottam, de a rögzítés ilyen fém rugós lap, plusz batár nagy csatlakozós megoldás, ami még ha befér is a led, nincs annyi hely, hogy erre dugjam a csatlakozót. Szerencsére két saru van benne, ami könnyen kijön (oda-vissza alakítás kipróbálva). Na, miután jobb oldalon beműtöttem (még gyorsan melóba menet előtt, én hülye), kiderült hogy a bal oldalon a BSM doboza és a féníszóró csatlakozója miatt ez nem sikerült. Gyors vissza alakítás, és tegnap ennek is nekifutottam. Nagynehezen lejött a csatlakozó (nem elég a sárga reteszt hátratolni, még az alatt egy pöcköt csavarhúzóval felfelé kell húzni), és nőgyógyászokat megszégyenítő módon csatlakozó szétszed, sarukat szigetelni, ledet berakni, vezetékeket eligazgatni, beállítani, kész.
[végeredmény]

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4247) eddie17 válasza MC Pite (#4246) üzenetére


eddie17
addikt

Akkor lehet azért érzem lepkefingnak az első ködlámpát mert rosszul van beállítva? Konkrétan ködben felkapcsolva mint ha semmi sem történt volna. :U
Mondjuk nem az első eset lenne ennél az autónál hogy valami gyárilag selejtes. :N

(#4248) MC Pite válasza eddie17 (#4247) üzenetére


MC Pite
veterán

Meganenál is ez volt. Még úgy is, hogy előző tulaj kicseréltette szervizzel 55 Wattosra a 35Wattos izzókat. Én meg kell ledre. Majd utána láttam, hogy hoppá. Csak a puncisnál lökös levétellel lehet cserélni, és beállítani (!) is. :(((
De igen, érdemes ellenőrizni. H1/H11-nek legalább 30 métert kell világítani.

<ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#4249) zsoltip


zsoltip
őstag

Üdv Fórumtársak!
Adott egy 2020 évi Peugeot 208 és egy Samsung Galaxy A51 készülék.
Ország: Románia és Magyarország.
Szolgáltató kártyák a telefonban előbb említett 2 országból 1-1.

Cél: Android Auto "funkció" működtetése.

Probléma: a kábel egyik végét az autóba, másikat a telefonba dugva elkezdi a csatlakozást, de 1-2 sec és ismétel, mintha ki-be csatlakoztatnám a kábelt. Pedig nem. :W

Több kábellel volt próbálkozva: Gyárilag kapott Samsung USB-USB Type C, Micro USB fejes régebbi Samsung kábel adapterrel, Huawei kábel.
Utóbbit nem is érzékeli a telefon, előző 2-t természetesen igen.

Huawei P20 Pro készüléket csatlakoztatva működik rendesen.
Samsung A51: már recoverys wipe cache-t, minden frissítés telepítését, Android Auto teljes eltávolítását, majd Play store-os telepítését és külön letöltött APK-s telepítését is megléptem. Nincs eredmény.

Több Google Account-tal is volt már próbálva a Play Store.

Mit lehetne tenni? :F

(#4250) Melack válasza MC Pite (#4246) üzenetére


Melack
veterán

Ha már felmerült a Picasso - abba is be lehet tenni ilyen led fényforrást? Mert ha igen, akkor szerintem én is beletenném. Nem rossz a mostani, csak a led mégis jobban bevilágítja az előttem lévő utat.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.