- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
bazsimano #3138 üzenetére
Az érdekesség, hogy most vettem át egy hétre egy 1.5 dci Kadjar-t, nos, lehetne jó is, mert 4500 km van benne, de nem az, borzalom. Az ülés anyaga gagyi, a beállítási lehetőségek 3 dologból állnak (előre- hátra, fel-le, támla előre- hátra), a középkonzolon nekem a 193 centimmel még jó a könyöklő, de egy 170 centis csak hátrafordulva látja, telefont nincs hova rakni, ha két vizespalackot kirakok, útban vannak a kezemnek a váltáskor. Az ajtókárpit egy bazi nagy műanyagdarab, az ajtó kapaszkodó annyira elől van, hogy sem én, sem az utas nem tudjuk megfogni menet közben, és persze értelemszerűen akkor már nem is tudom becsukni, amikor beültem az ülésbe, előre kell hajolni rendesen. A műszerfal habosított műanyag, de kopog, céltalan, funkcionalitását vesztett idétlen forma, amennyivel magasabban ülsz, annyival a padlólemez is feljebb van, tehát kb mint ha egy régi Swiftben ülnél, csak 30 centivel magasabban. Az üvegek árnyékoltsága nulla, 100%- UV-t átengedi, leégette a fejem a nap, pedig nem nyár van, és körben nem látni ki a kocsiból, jobbra a padkára semmit.... Ja, és hab a tortán, hogy kívül nagy, belül nagyon kicsi, az ajtón hülye helyen, az ülés mellett vana térképzseb,a mi kb 1 db 1.5 literes palackot nyel el és annyi.
Sose vennék ilyen kocsit, pedig kis kemény rugózású ( 215/60-as gumikkal), végülis halk, nem kajál, közepesen megy, de az egész egy szedett- vedett valaminek tűnik, a zene jól szólt benne, de ennyi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- Eladó GT Player kormánykerék állvány
- Alufelnik - 4db 15" Corail alufelni - 4db hibátlan Kleber 195/65 R15 nyári gumival
- Peugeot 406 2.0 HDi SV - magánszemélytől!! - klímás!! érv. műszaki 2026.06.05-ig!!
- Weller WSP80 - WP80 pákához LT pákahegyek új állapotúak
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest