Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz bazsimano #3138 üzenetére

Az érdekesség, hogy most vettem át egy hétre egy 1.5 dci Kadjar-t, nos, lehetne jó is, mert 4500 km van benne, de nem az, borzalom. Az ülés anyaga gagyi, a beállítási lehetőségek 3 dologból állnak (előre- hátra, fel-le, támla előre- hátra), a középkonzolon nekem a 193 centimmel még jó a könyöklő, de egy 170 centis csak hátrafordulva látja, telefont nincs hova rakni, ha két vizespalackot kirakok, útban vannak a kezemnek a váltáskor. Az ajtókárpit egy bazi nagy műanyagdarab, az ajtó kapaszkodó annyira elől van, hogy sem én, sem az utas nem tudjuk megfogni menet közben, és persze értelemszerűen akkor már nem is tudom becsukni, amikor beültem az ülésbe, előre kell hajolni rendesen. A műszerfal habosított műanyag, de kopog, céltalan, funkcionalitását vesztett idétlen forma, amennyivel magasabban ülsz, annyival a padlólemez is feljebb van, tehát kb mint ha egy régi Swiftben ülnél, csak 30 centivel magasabban. Az üvegek árnyékoltsága nulla, 100%- UV-t átengedi, leégette a fejem a nap, pedig nem nyár van, és körben nem látni ki a kocsiból, jobbra a padkára semmit.... Ja, és hab a tortán, hogy kívül nagy, belül nagyon kicsi, az ajtón hülye helyen, az ülés mellett vana térképzseb,a mi kb 1 db 1.5 literes palackot nyel el és annyi.

Sose vennék ilyen kocsit, pedig kis kemény rugózású ( 215/60-as gumikkal), végülis halk, nem kajál, közepesen megy, de az egész egy szedett- vedett valaminek tűnik, a zene jól szólt benne, de ennyi....

Új hozzászólás Aktív témák