- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
Kedves forumtarsak, tisztelt hozzaszolok!
eloszor is, lehet vannak, akiket a fenti koszontes megtevesztett, ezert bemutatkoznek egy sokak szamara ismerosebb stilussal is:
van mar ilyen topic bazmeg, hasznald a keresot
PH! szinvonal topicok:
Bővebben: link
ujoncfikazo topicok
en azon a velemenyen vagyok, hogy nem a rang befojasolja azt., hogy valaki itt a forumon milyen tudassal rendelkezik, vagy hogy ''hol a helye'' (ezuton uzennem Asusfan forumtarsnak ismetelten, hogy backup6ja)
en, mikor lassan harom eve idevetodtem igen nagy gondban lettem volna, ha ujonc nem nyithat topic-ot
hogy miert is? mondjuk mert nincs mindenkinek akkora pofaja, hogy egy het alatt az addiktsaghoz szukseges hozzaszolasokat is osszeszedi - en (s meg most is joparan igy vannak ezzel) honapok alatt jutottam csak el a lelkes ujonc fokozatig (az elso evben ~200 hozzaszolasom volt - ezt egyesek manapsag egy het alatt osszeszedik)
tehat osszefoglalva azert nem jo ez a megoldas, mert belekenyszeriti a frissen regisztraltat abba, hogy mindenbe beleszoljon, hogy 50 hozzaszolas alatt nem nyithat topic-ot ---- a baj csak az, hogy ezzel pont azt a reteget ilyesztenenk el, akit legkevesbe sem akarunk, s a hulyeseget kerdezo, mindenhova faszsagot irogato juzerek tovabbra is csak jonnenenk (es rgb nem nyitna minden nap uj topic-ot ugyan, de minden nap szetoffolna egyet ---- nem hiszem, hogy barki orulne, ha az o topicja esne aldozatul egyulyennek)
tehat en egyertelmuen ellenzem a felvetest
a problema egyebkent velemenyem szerint ketdologra vezetheto vissza:
az elso, az a problemamegoldo kepesseg teljes hianya (vagy a lustasag) --- ertem ez alatt azt, hogy ha nekem nem indul a gepem, akkor szetszedem, majd egyesevel teszem bele vissza a cuccot, ha igy nem talalom meg a hibat, kerek kolcsonalkatreszt es azokkal probalom es csak azok utan kerdezek, hogy igy sincs meg a hiba ---- viszont vannak paran, akik amint nem bootol a gep azonnal az uj topic gomb utan nyulnak
a masik ok szerintem az az olvasni tudas hianya (nem erti meg amit olvas, lusta olvasni, vagy akarmi miat is) ---- ez miatt van annyi hulye topic, annyi ismetles, akar topic szintjen, akar topicon belul - az emberek nem olvasnak es meg buszkek is ra: ''nincs nekem idom vegigolvasni 100/100/20 hozzaszolast'' - de sokszor 2-t, 3-at sem nez meg, pedig ott van bennuk a valasz - vagy ott vannak a cikkek: nagyon szep, tartalmas, kepekkel teletuzdelt (
) cikk van itt a ph-n, megis nem egyszer, mikor a cikket emlitik a juzernek, neki nincs ideje elolvasni, foglaljuk mar ossze a cikk azon reszet, ami az o bajara megoldas - konyorgom a cikket fel ora alatt elolvassa, a topicban lassabban kap pontatlanabb valaszt es meg en is baszogtatom (
) ---- de sajnos ez az olvasasra valo keptelenseg nem csak itt a PH foruman van jelen, sot nem is csak az interneten - nap mint nap talalkozni vele irl is sajnos
harom javaslatom lenne a temaval kapcsolatban, bar egyik sem sajat:
az elsot mar nem tudom, hogy ki vetette fel eloszor (valamelyik masik ph! szinvonal topicban talan): topicot nyitni regisztracio utan csak 2 oraval, hozzaszolni 1 oraval lehessen es a topicnyitasok, illetve hozzaszolasok kozott el kell telni bizonyos idonek - pl ot percenkent egy hozzaszolas
a masik, az Den felvetese es a kovetkezokeppen hangik:
Mielőtt az illető topicot nyit elgondolkodik:
- egyáltalán mi az amit kérdezni akar_valójában_
- annak van-e értelme
- ha igen, nem lehetséges-e hogy ha megerőlteti magát tudja is rá a választ.
- ha nem, vajon pont egy hw-szájt fáradt gőz rovata az alkalmas hely hogy az ötletet felvesse.
- ha arra jutott hogy azt a topicot itt kell megnyitni, veszi a fáradtságot, és pontosan megfogalmazza a témát, és_leírja_a saját véleményét is, nem csak annyi a topicindító hogy ''a téma adott'' ---- ha ezt mindenki atgondolna topicnyitas elott, talan o is hamarabb megoldana a problemajat es a forum is hasznalhato maradna
a harmadik pedig anaqer-otl szarmazik, es valamennyire hasonlit Den megoldasara - ez egy flash animacio, ami az uj topic gomb hasznalatat mutatja be uj tagok szamara Bővebben: link
es vegezetul megjegyeznem, hogy van a redundans topic-oknak gyujtohelye, melyet azzal a cellel hoztam letre, hogy mikor mar kibeszelt temaban topic nyilik, akkor ne csak azt kapja az indito, hogy kereso bazdmeg, hanem kapjon nemi segitseget is, hogy merre induljon: Bővebben: link - (onfenyezes rulz)
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest